Oud & nieuw: grammofoonhoorn en iPhone

Offerte aanvragen

Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.

Oud & nieuw: grammofoonhoorn en iPhone

Stoa. Stoa.
Alt French Horn Acoustilogue:   door Baltazar's Barn
Loading admin actions …

Bij homify zien we vaker de geijkte combinatie: oud en nieuw, waarbij de resultaten vaak adembenemend mooi zijn. Maar soms is er een ontwerp dat je helemaal verrast. Dat laatste heeft de ontwerpstudio Baltazar's barn voor elkaar gekregen! Baltazar’s barn is een klein schuurtje, waarin Morty Baltazar zich soms uren lang opsluit. Hij bedenkt en bouwt er bijzondere ideeën, waarbij hij zich graag laat inspireren door de geschiedenis van de techniek. In dit artikel gaan we een aantal van zijn unieke ontwerpen aan je laten zien. Als je houdt van muziek en geschiedenis, dan zit je bij het werk van Baltazar's barn helemaal goed. Kijk met ons mee naar deze verrassende ontwerpen!

Bristol Audiophone Junior

Bristol Audiophone Junior:  Woonkamer door Baltazar's Barn
Baltazar's Barn

Bristol Audiophone Junior

Baltazar's Barn

Deze draadloze Bluetooth Acoustilogue combineert een antieke, vintage radio luidsprekerhoorn uit 1920 met een moderne luidspreker. Dit ontwerp klinkt als een megafoon. Zo'n 90 jaar geleden werd deze hoorn versterkt door een versterker van 2000 ohm. Maar vandaag de dag heeft deze hoorn een modern audiosysteem, waardoor het geluid geproduceerd wordt. Deze installatie werkt met alle Bluetooth-compatibele smartphones, tablets, laptops en heeft een ingebouwde FM-radio, evenals een aux-ingang! Het draadloze bereik is ongeveer 10 meter. De ingebouwde batterij heeft een looptijd van bijna 5 uur. Het systeem wordt geleverd met een usb-oplaadkabel van 100cm en werkt tevens als een antenne voor de FM-radio! De voet is van walnoothout en de hoorn is van gietijzer.

Speaker

Bristol Audiophone Junior:  Kantoren & winkels door Baltazar's Barn
Baltazar's Barn

Bristol Audiophone Junior

Baltazar's Barn

In de hoorn zie je de moderne speaker. Deze brengt het geluid in de hoorn, dat door de vorm en het materiaal van de hoorn zijn kenmerkende klank krijgt.

Dubbele Canadese jachthoorn

Double Canadian Hunting Horn iPhone:  Slaapkamer door Baltazar's Barn
Baltazar's Barn

Double Canadian Hunting Horn iPhone

Baltazar's Barn

Een uniek design voor een modern interieur. Dockingsstations zijn over het algemeen minimalistisch ontworpen en zeer modern. Maar dit design slaat een totaal andere weg in! De prachtige dubbele hoorn en klankkast, zijn gemaakt van esdoorn en wengé. Met de dubbele hoorn produceert het systeem een soort passief stereogeluid en creëert natuurlijk meer volume dan een enkele hoorn. Daarnaast is het systeem geschikt voor iPhone 4 en 5 en voor de S-serie. Het is een luxe uitvoering, waarmee je direct de show steelt bij familie en vrienden. Het koper past prachtig bij het minimalistische houten design. De hoorns zijn afneembaar. Het is een bijzonder audiosysteem, dat ook als decoratief object een echte aanrader is!

Zwart

Holtger Cabot Acoustilogue:  Eetkamer door Baltazar's Barn
Baltazar's Barn

Holtger Cabot Acoustilogue

Baltazar's Barn

Mooi en monochroom zwart: deze hoorn staat schitterend in je moderne interieur. Het moderne audiosysteem is ook in deze hoorn aanwezig en zorgt voor die fel begeerde rustieke klank, namelijk de klank van gietijzer. Handig aan te sluiten en een enorme blikvanger in je interieur. Petje af voor dit design, waar oud en nieuw in samenkomen!

Franse hoorn

Alt French Horn Acoustilogue:  Woonkamer door Baltazar's Barn
Baltazar's Barn

Alt French Horn Acoustilogue

Baltazar's Barn

Deze Franse zilveren hoorn is natuurlijk een stijlvolle en mooie blikvanger. Maar hij is niet alleen mooi, want door zijn ongelooflijke volume is hij ook een zeer hoogstaand audiosysteem, dat uniek is in zijn soort. Op deze audioset beluister je graag oude jazzplaten, want daar leent dit systeem zich uitstekend voor! De klankkast is gemaakt van esdoorn- en teakhout. Het systeem is geschikt voor IPhone 4, 5, 6 en de S-serie! Natuurlijk is ook deze hoorn afneembaar.  

Deze getoonde ontwerpen zijn uniek en authentiek. In dit design gaan oud en nieuw een alliantie aan!

Tot zover de unieke ontwerpen van designstudio: Baltazar's barn. We hopen dat je net zo enthousiast bent als wij! Blijf ons volgen, dan houden we je telkens op de hoogte van de trends van dit moment! 

Een interieur inrichten is vanaf nu geen probleem meer: kies voor het tijdloze zwart-wit schema, zodat je altijd een tijdloos design kunt creëren. 

Op ons forum kun jij  vragen stellen aan onze experts!

Eigentijds wonen in een rietgedekte villa:  Huizen door Lab32 architecten

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!