90 m² speciaal voor liefhebbers van wit en hout | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

90 m² speciaal voor liefhebbers van wit en hout

Mariska Middelbeek Mariska Middelbeek
RIGHT DOWNTOWN Moderne keukens van Markham Stagers Modern
Loading admin actions …

Velen van ons zijn gek op witte meubels en het gebruik van hout. Mocht dat ook voor jou gelden, dan moet je dit Ideabook zeker lezen. Hierin bezichtigen we een appartement van 90 vierkante meter dat in zijn geheel met witte meubels en hout is ingericht. Als liefhebber van deze twee dingen, durven wij wel te beloven dat je er meteen wilt gaan wonen. Nou is dat natuurlijk een beetje lastig, aangezien dit appartement waarschijnlijk helemaal niet te koop staat. Wat je wel kunt doen, is inspiratie opdoen voor je eigen inrichting. Kijk hoe je witte meubels en hout het beste met elkaar kunt combineren.

De moderne keuken

We beginnen in de keuken van het appartement. Deze is zeer modern, helemaal wit en beschikt over een hoogglans afwerking. De natuurlijke houten balken aan het plafond passen er perfect bij. Het laat zien dat het appartement zelf niet per se heel modern is, maar juist al een hele tijd geleden is gebouwd. Deze keuken is wat dat betreft meteen een mooi voorbeeld waarmee nog maar eens wordt bewezen dat oud en modern prima samengaan.

De woonkamer

Open plan space Moderne woonkamers van Markham Stagers Modern Stenen
Markham Stagers

Open plan space

Markham Stagers

De toegangsdeur naar de woonkamer bevindt zich ongeveer in het midden van de ruimte. Aan de ene kant staan de televisiekast, de salontafel en de bank, en aan de andere kant kunnen we een mooie stoel vinden.

Achter de woonruimte kunnen we de eetkamertafel nog zien staan. Deze staat naast de keuken en lijkt hier meer bij te horen dan bij de woonkamer. Dat komt doordat de houten balken aan het plafond vanuit de keuken boven de eetkamertafel doorlopen. De eetkamerstoelen zijn uiteraard wit, maar de poten van de eetkamertafel zijn van hout.

Living room Moderne woonkamers van Markham Stagers Modern
Markham Stagers

Living room

Markham Stagers

Op de foto hierboven kunnen we het zitgedeelte in het appartement nog even goed zien. Wat opvalt is dat het tapijt, de kussens en de salontabel de echte blikvangers in de witte ruimte zijn. Door hun afwijkende kleur vallen ze extra op. Let ook eens op de houten accessoire op de televisiekast. Wie wil zo’n mooi houten paardje nou niet in huis hebben?

De slaapkamer

Master bedroom Moderne slaapkamers van Markham Stagers Modern
Markham Stagers

Master bedroom

Markham Stagers

De slaapkamer is een comfortabele suite. De elegantie van de kamer ligt in de eenvoud van het meubilair en het gebruik van de donkere en lichte kleuren. Het kleine beetje kleur in de ruimte komt van de kussens op het bed. Het was je vast al opgevallen dat deze opvallend kleurrijk zijn. De badkamer van het appartement is vanuit de slaapkamer te bereiken en ziet er een stuk minder wit uit. Zo zie je maar weer dat echt niet meteen alles helemaal wit hoeft te zijn.

Een extra ruimte

Convertible bedroom Moderne slaapkamers van Markham Stagers Modern
Markham Stagers

Convertible bedroom

Markham Stagers

We eindigen onze kleine tour door het appartement met een verrassing. Een extra ruimte die door middel van een uitschuifbare muur van de rest van het appartement kan worden afgesloten. Een ideale ruimtes om logees te laten slapen. Zet er een slaapbank in, zoals ze hier ook hebben gedaan, en je hebt altijd een ruimte om familie en vrienden te laten overnachten. Als je geen logees over huis hebt kun je de bank gebruiken om even rustig een boek te lezen of overdag een dutje te doen.

Wil je meer weten over een wit en hout in je inrichting? Lees dan ook dit Ideabook eens!

Wat is jouw favoriete inrichting met wit en hout? Laat het ons weten in de comments!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!