Modern buitenhuis met fenomenaal uitzicht | homify

Modern buitenhuis met fenomenaal uitzicht

TILL BEHNE TILL BEHNE
BESTO ZT GMBH_ Architekt DI Bernhard Stoehr Moderne balkons, veranda's en terrassen
Loading admin actions …

Vandaag bekijken we dit moderne buitenhuis dat wordt gekenmerkt door strakke en niet alledaagse lijnen en veel glas. De prachtige moderne architectuur moet echter wedijveren met nog iets fenomenaals, namelijk het uitzicht. Ondanks het prachtige decor van de Zwitserse bergen is het architect Bernhard Stoehr van Besto ZT GmbH toch gelukt de aandacht vooral bij het huis te houden. Laten we snel gaan kijken.

Zij-aanzicht

Vanuit deze hoek komt het huis nog beter tot zijn recht. We zien een fraai lijnenspel waar speels de grenzen van de symmetrie worden opgezocht. Er is bij dit huis voldoende plek om van de prachtige natuur te genieten. De tuin met een langgerekt houten terras en boven nog diverse balkons.

Vooraanzicht

Hier zie je de bijzondere contouren van dit huis. En ook het decor is al zeer prettig, maar het wordt nog veel beter.

Uitzicht

In dit bedoelen we dan als we het hebben over een fenomenaal uitzicht. Doe de televisie de deur uit en vergaap je uren lang aan dit prachtige landschap.

Balkons

Zoals eerder gememoreerd, beschikt dit huis over een groot aantal terrassen en balkons. Aan de voorzijde zagen we vooral open balkons om lekker van de zon te kunnen genieten. Mocht het een keer heel heet zijn, kun je hier aan de achterzijde ook lekker overdekt of beschut van de buitenlucht genieten.

Postkaart

Dit is het balkon aan de voorzijde van het huis. Zeer ruim opgezet en met een luxe houten vloer. En doordat de afscheiding van glas is gemaakt, behoud je maximaal uitzicht op dit geweldige decor, dat zo op een postkaart kan.

Binnenkant

Veel van de binnenkant van dit huis hebben we helaas niet gezien. Maar deze badkamer verraadt dat, net als aan de buitenkant, binnen ook uitsluitend wordt gewerkt met de mooiste en beste materialen. Deze prachtige badkamer is op zichzelf al geweldig, maar als je al badderend van dit uitzicht kan genieten, kan je dag toch niet meer stuk.

Wil je toch een interieur uitzoeken bij dit geweldige huis, doe dan hier en hier wat inspiratie op. Zou je zelf ook zo'n fantastische droomhuis willen laten bouwen, schakel dan de hulp in van een van deze professionals. En of het de moeite waard is om een architect in te huren, lees je in dit Ideabook.

Zou je in dit huis willen wonen, zonder de binnenkant te hebben gezien? Laat het ons weten in de comments.
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Lab32 architecten Moderne huizen

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!