Een geweldige vrijstaande villa | homify

Een geweldige vrijstaande villa

Johan van Dijk Johan van Dijk
homify Eclectische balkons, veranda's en terrassen
Loading admin actions …

Een geweldige vrijstaande villa, wie wil dat nou niet? Vooral als het ook nog eens op een schitterende plek in het landschap is gesitueerd. Voor de een is het een droom voor de verre toekomst, maar als je al wat langer een eigen huis hebt dan kan zo’n droom als deze in no time werkelijkheid worden. En dat laatste geldt voor de bewoners van het huis waar we een kijkje gaan nemen. De Duitse bouwonderneming Albert-Haus is verantwoordelijk geweest voor de bouw van dit aantrekkelijke geheel. We laten je dan ook graag van zowel het huis, het interieur als de prachtige omgeving genieten. Kijk lekker mee!

Een stijlvolle villa

Een combinatie van een traditioneel en modern uiterlijk maakt van dit huis een stijlvolle villa. Oude en nieuwe concepten lopen namelijk naadloos in elkaar over en dat zorgt voor de charmante uitstraling van het bouwwerk. Een echt familiehuis zo te zien, want in de tuin is de mogelijkheid voor de kinderen om lekker te kunnen spelen. De landelijke charme trekt heel erg aan en we zijn dan ook vooral benieuwd hoe de omgeving en dit huis samen voor een mooi plaatje zorgen.

Tussen de heuvels

Op de eerste foto kon je het nog niet zo heel erg goed zien, maar vanuit dit standpunt zie je overduidelijk dat de woning prachtig tussen de heuvels gelegen is. En reken maar dat een huis met witte muren dan heel erg opvalt! Je hoeft mensen bij wijze van spreken geen adres meer te geven, de omschrijving van het witte huis op de heuvel is al genoeg. En in zo’n landelijke omgeving krijg je een grote tuin als het ware cadeau. Ook niet verkeerd natuurlijk! Stel je toch eens voor dat je vanaf het terras lekker mijmerend over de omgeving uit kunt kijken. Zelfs voor de meest doorgewinterde Nederlander moet dat toch een aantrekkelijk idee zijn.

Het terras

Was je nog niet helemaal overtuigd van het mooie uitzicht? Na het zien van deze prachtige foto kan dat haast niet meer anders. Je wilt hier eigenlijk direct naartoe reizen. En in de winter is het ook een heerlijke omgeving om te vertoeven. Lekker op de slee rijden in de tuin en in de omgeving is voldoende mogelijkheid voor skiën, snowboarden of langlaufen. Zowel in de zomer als de winter zal jij je hier niet vervelen.

Frisse leefruimte

De gecombineerde eetkamer en woonkamer maken samen een frisse leefruimte. En aan de strenge winters is ook heel erg goed gedacht: de grote speksteenkachel zorgt dat het huis op een heerlijke manier verwarmd kan worden. Na het wintersporten is het dus een kwestie van lekker bijkomen bij de kachel met warme chocolademelk of een andere versnapering. Let verder nog even op de kleurstellingen. Het vrij transparante geheel wordt op hele leuke wijze door een opvallende kleur groen achter de tv onderbroken.

Blauwe tintjes

Het ‘transparante’ gevoel dat in de woonkamer te zien was, komt ook in de keuken weer terug. Maar in plaats van groen zijn hier blauwe tintjes toegevoegd om voor wat extra sfeer te zorgen. Het zorgt hier ook weer voor een frisse en eigentijdse stijl.

Ontspannen badkamer

Alle ruimtes in dit huis geven een zeer ontspannen indruk en de badkamer zet dat beeld ook weer mooi voort. Handig is natuurlijk de dubbele wastafel en aan ochtendlicht is op deze plek ook geen gebrek zodat je fris en fruitig ’s ochtends de badkamer weer kunt verlaten.

Ben je onder de indruk van dit project? We hopen natuurlijk van wel! Als je nog meer inspiratie op wilt doen, dan verwijzen we je ook graag naar dit leuke huis.

Wat vind je van dit geheel? We horen het graag!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Lab32 architecten Moderne huizen

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!