Een charmant familieappartement | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3654:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Een charmant familieappartement

Johan van Dijk Johan van Dijk
Scandinavische woonkamers van homify Scandinavisch
Loading admin actions …

Een appartement is doorgaans een woning waar niet zo heel erg veel mensen wonen. Maar het is natuurlijk wel mogelijk om met een gezin in een appartement te wonen. In dit geval is er sprake van een zeer charmant familieappartement. De Portugese architecten van Homestories zijn verantwoordelijk geweest voor het ontwerp van dit prachtige onderkomen. Laat je lekker verrassen door de heerlijke sfeer en stijl die hier is ontstaan. En doe vooral inspiratie op voor je eigen huis!

Een inspirerende keuken

Scandinavische keukens van homify Scandinavisch

Wat een inspirerende keuken zien we hier! Een heerlijke eclectische ruimte waarin diverse stijlen het beeld bepalen. Het aanrecht zelf doet behoorlijk modern aan, maar het extra werkblad aan de overkant zorgt voor een rustiek tintje. En dat terwijl de vloer weer voor een oosters element zorgt. Verder zie je hier eigenlijk een klassiek probleem van een keuken in een ouder appartement: het is vrij smal. Toch is hier optimaal gebruik gemaakt van de ruimte en heb je helemaal niet het gevoel dat het te krap of te klein is. De werkruimte die je tot je beschikking hebt is juist groot te noemen!

Nog meer inspiratie

Scandinavische woonkamers van homify Scandinavisch

Als je eenmaal in de woonkamer bent dan stroomt je als het ware nog meer inspiratie tegemoet. Ook dit is een zeer sfeervolle ruimte die op een hele charmante eclectische wijze is aangekleed. De basis van de kamer is modern, maar de vloer en heel veel andere elementen, meubels en accessoires voegen een flinke portie rustieke stijl toe. Vooral de oude koffer die als salontafel dienstdoet is een sfeermaker van jewelste. Al met al een heerlijke woonkamer om als gezin van te kunnen genieten.

Licht!

Scandinavische woonkamers van homify Scandinavisch

Het standpunt van de camera hebben we een beetje verplaatst en dan valt je direct op hoe prachtig licht het hier in deze woonkamer is. Erg leuk is daarbij ook het halve kamertje dat zich bij de ramen bevindt. Een interessante manier om intieme hoekjes te kunnen creëren waar je je even lekker af kunt zonderen.

Frisse badkamer

Scandinavische badkamers van homify Scandinavisch

De badkamer geeft een fris en eigentijds beeld. Een leuke en opbeurende plek om even lekker wakker te worden of na sport of werk weer lekker rustig te worden. En dat het hier dan om een stortdouche gaat maakt het natuurlijk extra aantrekkelijk. De leuke combinatie van stijlen maakt het een zeer aantrekkelijk geheel: rustieke, moderne en oosterse elementen maken van dit geheel een inspirerende ruimte.

Kinderkamer

Scandinavische slaapkamers van homify Scandinavisch

We hadden het er in het begin al over dat dit een familieappartement is en daarom laten we je een afbeelding zien van de leuke kinderkamer die hier te vinden is. Dezelfde charmante vloer als in de woonkamer is ook hier aanwezig en zorgt gelijk voor een ouderwets tintje terwijl de rest van de ruimte lekker hedendaags aandoet. En al is de ruimte niet zo heel erg groot, voor kinderen moet dit toch een prima slaapkamer zijn!

Werkplek

Scandinavische slaapkamers van homify Scandinavisch

Voor we de master bedroom gaan bekijken nog even een plaatje van de kinderkamer. Een mooie werkplek kan er voor zorgen dat beide kinderen in een mooie entourage hun huiswerk kunnen maken. Erg belangrijk is daarbij de lichtinval en die is hier zo te zien prima in orde.

Slaapkamer voor de ouders

Scandinavische slaapkamers van homify Scandinavisch

Met de master bedroom sluiten we de rondleiding door dit huis af. Ook geen verkeerde plek lijkt ons zo! Dezelfde ontspannen sfeer die we steeds tegen zijn gekomen heerst ook hier. Zet alle stress en drukte maar van je af zodra je hier lekker naar dromenland vertrekt.

Geïnspireerd geraakt door dit leuke appartement? Als je nog meer ideeën op wilt doen dan helpen we je graag verder op weg. Dit interessante appartement is ook zeker de moeite waard.

Enthousiast over dit project? We horen het graag!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!