Zó richt je 77 m2 in! | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Zó richt je 77 m2 in!

Johan van Dijk Johan van Dijk
Moderne keukens van MmArchi. I Monica Maraspin Architetto Modern
Loading admin actions …

Als je door een meubelzaak of een woonwarenhuis loopt, dan zie je vaak prachtige voorbeelden van ingerichte kamers in een huis. Een leuke woonkamer, een inspirerende eetkamer of een keuken waar je bijna je vingers bij aflikt. Je zal dan ongetwijfeld jezelf wel eens inbeelden hoe zoiets er bij jou thuis uit zou zien. Maar wat nou als je de beschikking hebt over een leeg appartement dat al fantastisch is opgeknapt? We laten je nu een leeg huis zien dat 77 vierkante meter telt en dat je in gedachten samen met ons in kunt gaan richten. Architecte Monica Maraspin heeft de basis al op prachtige wijze voor je klaar gemaakt.

De gang

Je komt uiteraard binnen via de voordeur en ziet dan deze prachtige gang. Een fraaie kastenwand is al aangebracht en alleen de kapstok ontbreekt nog. De kast is natuurlijk ideaal om schoenen in op te bergen en voor fraaie verlichting is ook gezorgd. Door de ouderwetse voordeur en het laminaat met fraai houtmotief ontstaat een hele fraaie mengeling tussen traditionele en moderne stijlen. Het wekt direct interesse in de rest van het huis.

Nog een keer

Voor we de rest van het huis laten zien bekijken we nog even de gang van de andere kant. Het contrast tussen stijlen wordt nu nog beter zichtbaar. En valt het je op hoe lekker licht het hier is? Over een uitgebalanceerd lichtplan is in ieder geval heel erg goed nagedacht.

Een open keuken?

Zou je op deze plek een open keuken willen plaatsen? De woonkamer als zodanig is al helemaal af, maar de keuken daar heb je nog de vrije hand in. Lekker modern of toch een klassiek tintje toevoegen? In deze ruimte mag jij het helemaal zelf bepalen. Wij zouden zelf trouwens kiezen voor en moderne keuken met wat klassieke elementen, zoals marmer.

Slaapkamer

De slaapkamer is ook nog een grote lege ruimte. Ook hier weer de vraag welke stijl jij hier het leukste zou vinden. We hebben zelf al zo onze ideeën. Een ruim bed is vanzelfsprekend een eerste vereiste. En voor een fraaie grote kast is ook genoeg ruimte. Bij het kleurenschema past het beste een mooie witte kast met matglazen deuren. Verder zou een leuke kaptafel met een grote spiegel hier ook zeker niet misstaan. Een paar mooie strakke gordijnen en een paar bijpassende nachtkastjes en je kunt hier heerlijk van je nachtrust genieten.

Licht

Aan licht is in de woonkamer geen gebrek. De lange kant van de ruimte is uitermate geschikt voor een grote bank en aan de overkant kun je dan op minimalistische wijze de televisie kwijt. Zowel een minimalistische als een meer rustieke of juist klassieke aanpak kun je op deze plek gebruiken. De keuze blijft aan jou!

Nog een keer de keuken

De nog lege keuken ruimte zien we hier nog een keer. Licht is er al voldoende, weet je ondertussen al wat je met de rest gaat doen?

De badkamer is al klaar!

Misschien had je verwacht dat in de badkamer alleen de muren en het plafond al gereedheid waren, maar het is hier al helemaal klaar. De details hoeven hier alleen nog maar ingevuld te worden. En je zou nog een douchecabine kunnen overwegen, anders wordt het misschien wel iets te veel een natte boel. In jouw geval ligt het natuurlijk ook aan het budget, maar aangezien we toch lekker aan het dagdromen zijn hoef jij je daar nu geen zorgen over te maken. We hopen dat je in ieder geval creatief bent gestimuleerd door dit leuke huis.

Wil je in gedachten nog meer inrichten? Dit lege huis is daar ook heel erg geschikt voor!

Heb jij al een heel plan in gedachten? We horen het graag!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!