Oogstrelende villa met futuristische looks | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3644:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Oogstrelende villa met futuristische looks

Stoa. Stoa.
Moderne huizen van steimle architekten Modern
Loading admin actions …

Het lijkt alsof we vandaag in de zevende hemel beland zijn, die van de villa’s wel te verstaan. In dit artikel nemen we je mee naar een supergave woning met een minimalistische look. Deze villa is zo strak dat het lijkt alsof de woning uit een blok graniet gehakt is. Toch heeft het huis ook luchtige uitstraling, alsof het van lichte wolken gemaakt is. Wat dat allemaal inhoudt ga je hieronder zien, dus kijk snel met ons mee als je nieuwsgierig bent naar eigentijdse toparchitectuur.

Strak

En dan sta je ineens oog in oog met een van de mooiste villa’s van dit moment. Het pand heeft zo’n strakke vormgeving dat je bijna het idee krijg dat het niet door mensen gemaakt kan zijn, dat het met een uiterst geraffineerde lasertechnologie uit een brok keihard graniet is gesneden. De verschillende levels, die we hier vanaf de ingang goed kunnen zien, geven een eigenzinnige dynamiek aan de woning. De open raampartijen zorgen dat de woning minder massief oogt. We vinden de vorm van de gevel alles behalve alledaags. Samen met een expert ontwerp je snel een prachtige woning.

Gelaagd landschap

Vanaf een afstand zien we hoe mooi de woning in de omgeving ligt. Door zijn zuivere tint past de prachtige architectuur erg mooi in het groene landschap. De kijklijn, van de straat tot heuvel, wordt gekenmerkt door een bijzondere gelaagdheid. Daarmee wordt dit uitzicht echt een kunstwerk. Laat je inspireren door een expert als je je droomhuis gaat ontwerpen.

Avondsfeer

Deze look maakt de woning extra aantrekkelijk: wat ziet dat licht er gezellig uit. Bij een minimalistische woning denk je niet altijd aan een gezellige familiewoning, maar in dit geval spreekt de foto voor zich.

Andere hoek

Vanuit deze positie kijken we net weer even anders tegen de woning aan. Via de trap bereiken je gasten de ingang van de woning, waardoor ze direct onder de indruk zijn van de sfeer. Dit huis is echt een kunstwerk geworden. Niet alleen is de woning erg mooi, maar heeft je ook nog van alles te bieden als het gaat om wooncomfort. Een van die dingen is het fijne gazon hier op de voorgrond: de perfecte plek om lekker op te zonnen!

Loopburg

Via een loopbrug (wat een gaaf idee!), kom je gemakkelijk bij de bovenste verdieping van de woning aan, dat is een soort achterdeur, maar dan anders. Zie je hoe mooi de woning en de natuur daar rond omheen geïntegreerd zijn? Architectuur van nu houdt rekening met het contrast tussen natuur en bouwkunst.

Uniek uitzicht

Deze foto heeft geen verdere uitleg nodig: wat een gaaf uitzicht heb je hier. Je voelt je hier zeker weten de koning te rijk. Via de loopbrug heb je het dakterras eenvoudig bereikt, nu is het tijd om te genieten. Een unieke beleving!

Natuurlijke balans

Weer zo’n mooi voorbeeld van de combinatie tussen groen en beton. Let eens op die olijfboom, is het al bijna tijd om ze te oogsten? In dit land geniet je van al het goede dat de natuur je biedt. Zo behoud je de balans tussen je huis en de natuur, dat is een natuurlijke balans. 

Woonkamer

In de woonkamer vinden we een grote schouw, die net als de gevel uit een stuk lijkt te zijn gemaakt. Heb je ooit zo’n monumentaal haard gezien, wij niet zo heel vaak. Echt een ontwerp dat nog wel eens behoorlijk invloedrijk zou kunnen worden. Over minimalisme gesproken, wat denk je van de balustrade en de wand boven het raam? Deze woonkamer bestaat uit duidelijk onderscheidbare, superstrakke delen die een futuristische tijdloosheid uitstralen.

Woonkamer II

In de woonkamer vinden we een grote schouw, die net als de gevel uit een stuk lijkt te zijn gemaakt. Heb je ooit zo’n monumentaal haard gezien? Wij niet zo heel vaak. Echt een ontwerp dat nog wel eens behoorlijk invloedrijk zou kunnen worden. Over minimalisme gesproken, wat denk je van de balustrade en de wand boven het raam? Deze woonkamer bestaat uit duidelijk onderscheidbare, superstrakke delen die een futuristische tijdloosheid uitstralen.

Contrast

We zien in de hal een opvallend contrast: licht hout in combinatie met zuiver, witte wanden. Het lijkt wel alsof we de trap naar de hemel bestijgen. Het prachtige effect van deze twee tinten wordt versterkt door het daglicht dat door het raam naar beneden valt. Als bezoeker wordt je er even stil van. Blijf ons volgen voor meer mooie projecten en woonideeën.

Wat vind je van deze woning? Laat het weten met een comment! 
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!