11 simpele dingen onder de 40 euro die je in huis kunt aanpassen

Offerte aanvragen

Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.

11 simpele dingen onder de 40 euro die je in huis kunt aanpassen

Marjolein Leenstra Marjolein Leenstra
 Slaapkamer door GSI Interior Design & Manufacture,
Loading admin actions …

We zijn dol op goedkope oplossingen en zeker wanneer deze een geweldige nieuwe look kunnen toevoegen aan ons huis. Dan is het dubbele winst! Daarom hebben we 11 geweldige huisverbeteringsideeën voor je verzameld die allemaal onder de 40 euro kosten en simpel genoeg zijn voor zelfs de minst getalenteerde klusser onder ons.

We hebben gekeken naar de beste interieur designers en aantekeningen gemaakt van wat zij doen om individuele ruimtes te verbeteren en we denken dat we hier wat van kunnen imiteren zonder daar veel geld aan uit te geven. Dus kijk mee en oordeel zelf!

Drijfhout

Denk eens aan drijfhout wanneer je een strandwandeling maakt; als een eenvoudige toevoeging op de muur ziet het er prachtig uit en het voegt een nautisch, natuurlijk gevoel toe aan elke kamer.

En wanneer je weet dat je hiermee gratis een high-end sfeer kunt neerzetten dan is dat zeker geen slecht idee, toch?

Een open kast

  door Casa Più Arredamenti,
Casa Più Arredamenti

Rectangular Living Room Furniture

Casa Più Arredamenti

Het grote voordeel van vierkante aan de muur gemonteerde rekken is dat je ze altijd kunt toevoegen wanneer de noodzaak zich voordoet. In een woonkamer, slaapkamer of kantoor aan huis: deze muur toevoegingen zien er fantastisch uit en zorgen ervoor dat je het bestaande kleurenschema niet hoeft te verbeteren!

Pimp tweedehands meubels

Wanneer je budget krap is en je toch graag een ruimte wilt verbeteren,  vervang dan simpelweg een aantal van de bestaande meubels. Ga op zoek bij de recycle winkel, verander handvatten, voeg een verflaag toe en voilà je item is weer geheel als nieuw! Bovendien is DIY ook een trend van nu. Wil je graag een nieuwe eethoek maken met tweedehands meubels? In dit artikel vind je hiervoor allerlei ideeën.

De rommel van anderen kan jouw schat zijn!

Ga op jacht naar schatten in kringloopwinkels en rommelmarkten voor interessante kleine snuisterijen die je kunt ophangen aan je muren. Je zult verrast zijn wat mensen wegdoen en hoe weinig deze kosten. Zo kun je een totaal nieuwe look neerzetten voor veel minder dan 40 euro. Bovendien ook ecologisch verantwoord!

Potplanten voor binnens- en buitenshuis

Je kunt niet ontkennen wat een positieve impact potplanten kunnen hebben in je tuin, maar ze kunnen net zo veel extra sfeer toevoegen binnenshuis. Ga naar de markt en koop een ruime hoeveelheid kleurige bloemen in gekleurde potten om je woonkamer te verlevendigen en vergeet niet om wat potten met kruiden te plaatsen in je keuken!

Maak een fantastische galerijmuur

Met wat oude, niet gebruikte fotolijsten kun je een prachtige galerijmuur creëren die er echt fantastisch uitziet en je kunt ze zelfs doen opleven met een vleugje gouden verf. 

Wat een geweldige manier om je hal of trapopgang persoonlijker en leuker te maken!

Maak zelf een kunstwerk

 Woonkamer door King & McGaw,
King & McGaw

Le Petit Echo de la Mode no.35 (limited edition) by Hormazd Narielwalla

King & McGaw

Als het kopen van kunst boven je budget ligt, weet je echt zeker dat het maken van een mooi kunstwerk niet aan jou is besteed?

Waarom neem je niet wat verf of potloden en kijk je wat je kunt verzinnen? Het is de perfecte zondagmiddag activiteit en als de hele familie van huis is, zou je zelfs een nieuw talent kunnen ontdekken!

Voeg funky gordijnen toe

  door Osborne & Little,

Saaie gordijnen zijn uit! Nieuwe gordijnen zouden je hele budget van 40 euro opslokken maar stof van de stoffenmarkt niet.

Zelfs als je slechts maar over een aantal fundamentele naaivaardigheden beschikt, kun je al mooie gordijnen maken in een weekend, dus waarom zou je het niet een keer proberen?

Plaats een opvallend behang

Het creëren van een opvallende muur met behang is een snelle, goedkope en gemakkelijke manier om een ruimte volledig te transformeren en met de ruimte keuze aan muurstickers en muurprints is het nog gemakkelijker geworden.

Met het geld dat je overhoudt, kun je een aantal nieuwe bedden kopen!

Voeg wat goedkope accessoires toe

Kussens, accessoires, foto's en tapijten kunnen allemaal uitzonderlijk goedkoop zijn maar zeer invloedrijke toevoegingen vormen, dus doe je koopjesjachtlaarzen aan en maak een reis langs tweedehands winkels. Bij recycle winkels vind je de meest unieke dingen voor een prikkie.

Plaats wat leds langs de trap

Een doos met LED-lichten van een bouwmarkt is zeer goedkoop en kunnen je trap tot iets geweldigs maken. Dit is een tip die we zelf gaan toepassen!

En neem ook gelijk je tuin mee met deze 10 ideeen om je tuin te verbeteren onder de 30 euro!

Led lampen in de trapopgang. Dag saaie trap!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa:  Huizen door Lab32 architecten,

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!