6 unieke meubels voor een mooi interieur | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3644:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

6 unieke meubels voor een mooi interieur

TILL BEHNE TILL BEHNE
Moderne woonkamers van andrea borri architetti Modern
Loading admin actions …

Een modern interieur is breed interpreteerbaar. Binnen deze stijl zijn veel verschillende inrichtingen mogelijk, afhankelijk van bijvoorbeeld de meubels die je kiest. In dit Ideabook laten we 6 voorbeelden zien van verschillende moderne interieurs die gedefinieerd worden door de bijzondere meubels die er in staan.

Traditioneel

Heb je traditionele meubels en ben je daar eigenlijk best tevreden mee, kun je ook op een andere manier een moderne uitstraling aan je interieur geven. Bijvoorbeeld door de bakstenen van je muur bloot te leggen. Gecombineerd is dit toch een fraai en modern interieur geworden.

Vintage

Moderne interieurs hoeven niet alleen maar meubels te herbergen die in deze eeuw gemaakt zijn. Het kan ook leuk zijn om een oud meubelstuk nieuw leven in te blazen in. Vintage en een modern interieur gaan heel goed samen.

Industrieel

Op deze foto zien we een prachtige combinatie van een landelijke sfeer en een industriële touch. Met dikke houten balken, een mooie houten vloer en antieke meubelstukken aan de ene kant en wat meer eigentijdse onderdelen zoals de aluminium afvoerbuis en de moderne andere meubelstukken aan de andere kant. Een hele fijne combinatie dus.

Scandinavisch

Ook een Scandinavische sfeer gaat heel goed samen met een modern interieur. Een lekker ruim bed, lichte kleuren, strakke lijnen en veel fijne accessoires geven deze kamer een natuurlijke en gezellige uitstraling.

Eclectisch

Moderne woonkamers van homify Modern

Zoals we al eerder schreven, moderne interieurs zijn heel breed interpreteerbaar. En bij welke stijl komt dat als beste tot uiting? Juist, bij de eclectische. Hier zien we een weide range meubelstukken, van vintage tot klassiek. En het past allemaal perfect in dit moderne interieur.

Minimalistisch

Een van de meest gekozen moderne interieurs is toch wel de minimalistische variant. Lekker ruim opgezet en met grote ramen voor een fantastisch uitzicht; veel meer dan een lekker zitbank heb je dan eigenlijk niet nodig.

Meer fijne moderne interieurs kan je hier bekijken. Heb je hulp nodig bij het inrichten? Schakel dan de hulp in van een van deze professionals. En in dit Ideabook lees je meer over moderne interieurs.

Welk modern interieur uit dit Ideabook past het beste bij jou? Vertel het ons in de comments.
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!