Van anoniem appartement naar een flat waar je sprakeloos van wordt.. | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Van anoniem appartement naar een flat waar je sprakeloos van wordt..

TILL BEHNE TILL BEHNE
Scandinavische woonkamers van Venduta a Prima Vista Scandinavisch
Loading admin actions …

Dat huizen er met een beetje klussen en een goed concept weer fantastisch kunnen uitzien na een renovatie, blijkt wel uit onze reeks Voor & Na. Vandaag hebben we weer een klassiek voorbeeld. Een donker en saai appartement dat volgepropt is met onnodige spullen wordt omgetoverd tot een licht en prachtig Scandinavisch droomhuis. Kijk mee en verbaas je.

Voor: slaapkamer

Duidelijk een geval van gedateerd. Hier is in decennia al niets meer gebeurd. Het kan zoveel beter.

Voor: woonkamer

Zoals je ziet, is dit een gedateerde kamer met weinig spannende kleuren en een rommelige inrichting. De hoogste tijd dus voor een make-over.

Na: woonkamer

Wat een verschil! Er is in dit appartement gekozen voor een vaste stijl. Witte muren met hier en daar een blauw accent. Witte meubels afgewisseld met hier en daar hout en zo af en toe een geel accessoire. Het levert een heerlijk fris en huiselijk geheel op.

Na: slaapkamer

En dat het veel beter kan, blijkt wel uit deze foto. Een prachtige rustige slaapkamer volgens de vaste stijlregel van dit huis. We zien dezelfde vloer als in de woonkamer en ook weer veel wit en blauwe accenten. En we zien een zelfde gele stoel als in de woonkamer. Over eenheid gesproken.

Na: slaapkamer

In de slaapkamer is het nog dit kleine schattige werkhoekje ingericht. Een vintage tafel en een vintage stoel en wat leuke accessoires en je bent al helemaal klaar.

Voor: keuken

Ook hier een heel saai en gedateerd geheel, hoewel de tafel met stoelen lekker retro oogt. Een likje verf en misschien kun je ze wel hergebruiken.

Na: keuken

En wat blijkt, de tafel en de stoelen zien er na een verfbehandeling weer als nieuw uit. En ook het grootste gedeelte van de keuken lijkt hergebruikt. Een likje verf en nieuwe grepen kunnen soms al wonderen doen.

Na: keuken

De keuken is verder aangekleed met wat leuke accessoires, waardoor het heel eigentijds en hip oogt. Op de vorige foto zagen we al een leuk geel accessoire, zoals wel vaker in dit huis. En op deze foto zien we nog wat meer leuke accessoires met links een leuke retro weegschaal.

Voor: badkamer

Deze badkamer is in essentie helemaal niet gek, maar wel aan een kleine make over toe.

Na: badkamer

Ook bij deze badkamer blijkt dat je niet altijd alles hoeft te slopen om er een fris en nieuw geheel van te maken. Veel is behouden gebleven maar er is hier een daar een frisse tegel of een frisse kleur over de tegel gegaan en je hebt meteen een fijne nieuwe badkamer.

Meer fijne nieuwe badkamers kun je hier bekijken. Heeft jouw huis ook een make-over nodig, schakel dan de hulp in van een van deze professionals. En in dit Ideabook laten we je nog een andere prachtige metamorfose zien.

Geslaagde metamorfose? Laat je mening horen in de comments.
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!