Voor en Na: oud wordt inspirerend nieuw | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3654:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Voor en Na: oud wordt inspirerend nieuw

Johan van Dijk Johan van Dijk
van Oscar Designs
Loading admin actions …

Van iets ouds iets inspirerend en nieuw maken is aan de juiste interieurarchitect wel toevertrouwd. Met verfrissende ideeën en een andere kijk weet zo’n expert wel raad met jouw oude interieur. In het geval van het appartement waar we zo onze focus op gaan leggen is dat ook zo. Op een leuke manier is een bijzonder interieur tot stand gekomen waarin leuke oplossingen centraal staan. Vooral de nieuwe stijl is best wel bijzonder om te zien. Ben je net zo benieuwd als wij? Reis dan met ons mee om te kijken hoe de oude en vooral de nieuw situatie er uit zijn komen te zien.

Voor: een afgesloten gevoel

De oude keuken was door middel van een kleine uitgespaarde ruimte in de muur verbonden met de woonkamer. In sommige gevallen een hele leuke oplossing, maar hier zorgde het voor een hokkerig en afgesloten gevoel. Daarnaast zie je ook dat de keuken hopeloos gedateerd is en dat geldt ook voor de rest van de ruimte. Ouderwetse donkere kleuren en tegels op de vloer die ook al heel erg lang niet meer in de mode zijn. Dat kan ongetwijfeld anders!

Na: leuk open concept

Dit leuke open concept spreekt natuurlijk veel meer aan dan de oude keuken die we eerst zagen. Nieuwe tegels op de vloer, een muur die verdwenen is en natuurlijk een stijlvol nieuw aanrecht met een elegant klein kookeiland. En zo zie je maar weer eens dat ook in een redelijk beperkte ruimte een fantastische keuken tot stand kan komen. De stijl is modern te noemen, maar door veel houtmotieven te gebruiken is er ook zeker een rustiek randje in te herkennen. Deze ruimte kan er in ieder geval weer helemaal tegenaan. Laten we gaan kijken of dat ook voor de andere kamers geldt.

Voor: terug in de tijd

Je ziet achter weer de oude keuken, maar nu ook met de woonkamer er bij. Krijg je ook niet een beetje het gevoel terug te gaan in de tijd als je dit alles ziet? Aan de ene kant ligt dat aan het huis zelf met de oude tegels en de hopeloos achterhaalde houten deuren, maar ook de oude leren meubels maken je alles behalve vrolijk. En nu je weet hoe mooi de nieuwe keuken is, kan deze entourage ook zeker niet zo blijven.

Na: verrassende mix van stijlen

Wat een verschil zien we hier met de vorige foto! Je ziet een verrassende mix van stijlen die voor een wel heel erg sfeervolle woonkamer heeft gezorgd. Modern, klassiek, oosters, rustiek: je ziet het hier allemaal terug komen. Een leuke eethoek scheidt de keuken en de eigenlijke woonkamer van elkaar. De combinatie van beige kleuren en de meubels zorgt dat het er hier heel erg chique en luxe uit is komen te zien. En zie je dat er bij het kookeiland een leuke kleine bar is ontstaan? Ook al is het hier niet heel erg groot, je kunt hier toch heel veel mensen kwijt. Ideaal voor een feestje!

Voor: een zootje

De oude badkamer was een zootje. Nieuwe tegels tussen de oude geplakt is natuurlijk geen gezicht. Laten we er niet langer naar kijken en direct zien hoe het nieuwe geheel er uit is komen te zien.

Na: fris en eigentijds

De nieuwe badkamer ziet er lekker fris en eigentijds uit. Hier wil je wel graag gaan douchen en heb je ook het idee dat je weer lekker opgewekt en schoon naar buiten kunt gaan. 

Vind je dat dit huis geslaagd is in de nieuwe situatie? Als je nog meer inspiratie op wilt gaan doen, dan verwijzen we je graag door naar dit project.

Vind je dit project geslaagd? We horen het graag!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!