Offerte aanvragen

Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.

Top 5 van de week: Grote en Kleine Woontrends

Lianne van Kralingen Lianne van Kralingen
Loading admin actions …

Het is weer zondag, en daarom tijd voor de top 5 ideabooks van deze week! Hier zien we welke ideabooks jullie in de afgelopen week het best, mooist, meest interessant vonden om te zien en te lezen en als je wat gemist hebt kun je hier de highlights van de week nog gauw meemaken!

#5 Hoe creëer je een sfeervol industrieel interieur?

Ontwerpers lijken steeds de essentie van het design te zoeken, maar waar komt dat zoeken toch vandaan? Hoe hadden we opeens die gestripte, kale, betonnen oppervlaktes, die nu de muren van ons interieur zijn? Misschien komt het antwoord niet vandaag, of morgen, maar als we het industriële design een tijdje aandachtig zelf ervaren hebben. Of misschien vinden we de antwoorden in de ontwerpen, die we in dit artikel aan je laten zien…  

#4 homify 360°: Een eengezins passiefhuis in Tirol

Er werd een plan opgesteld om het huis een eenvoudige structuur te geven die mooi op zou gaan in de TIroler natuur. Deze natuurlijk sfeer moest ook gevoeld worden in het interieur van het huis. Daarnaast mochten er alleen ecologische materialen gebruikt worden. Lees hier over het prachtige resultaat!

#3 Een Feng Shui Woonkamer in 5 Simpele Stappen

Dutchbone:  Eetkamer door Dutchbone
Dutchbone

Dutchbone

Dutchbone

Door een betere energie  of Chi in ons interieur te brengen kunnen we een betere energie in ons leven ervaren. Om je te helpen een serene en gelukkige thuisplek voor jezelf en je dierbaren te maken hebben we jullie hier in 5 stappen laten zien hoe jij jouw woonkamer boordevol positieve energie kunt vormgeven.

#2 homify 360°: Een Tijdloze Zeeuwse Woning

woonkamer / slaapkamer pal zuid:  Woonkamer door Ton Altena Architect
Ton Altena Architect

woonkamer / slaapkamer pal zuid

Ton Altena Architect

In deze homify 360° hebben we een kijkje genomen rondom en in deze Zeeuwse woning waar de oorspronkelijke stijl van architect Ton Altena centraal staat – en wel op een prachtige manier. Iedere ruimte in huis weerspiegelt de oriëntatie van de architect op de omgeving en zo is samen met het unieke exterieur een prachtig landelijk maar tegelijk ook modern geheel ontstaan.

#1 Design woningen: Villa Kogelhof in Kamperland

En op plaats 1 tenslotte een spectaculair staaltje architectuur in Zeeland: De twee volumes van de woning – de ondergrondse ruimte en de boven het maaiveld uit zwevende architectuur – vormen samen een compleet zelfvoorzienend geheel waardoor deze villa niet slechts innovatief design representeert maar ook vooruitstrevende architectuur herbergt. Villa Kogelhof is dan ook een indrukwekkend staaltje architectuur dat bijna magisch boven de grond zweeft en een stijlvol modern interieur achter de grote glazen wanden tentoonstelt. Bekijk hier alle spectaculaire beelden!

Blijf op de hoogte van de laatste interieur, architectuur en design-trends en lees hier de top 5 van vorige week!

Eigentijds wonen in een rietgedekte villa:  Huizen door Lab32 architecten

Hulp nodig bij uw woonproject? Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!