Top 5 van de week: dingen die je thuis rustig kunt wegdoen | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3644:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Top 5 van de week: dingen die je thuis rustig kunt wegdoen

Mandy K. – homify Mandy K. – homify
Landelijke huizen van homify Landelijk
Loading admin actions …

Ook deze zondagmorgen presenteren we je de vijf toppers van afgelopen week. Mocht je er een paar gemist hebben, ga er dan lekker voor zitten en neem ze heerlijk op je gemak door. 

Lees bijvoorbeeld ons populairste artikel over 20 dingen die je beter kunt wegdoen, en check meteen of jij ook moet starten met opruimen en weggooien. De overige artikelen zijn ook zeker de moeite waard, er zitten namelijk 2 prachtige landelijke Hollandse woningen tussen!     

Waar wacht je nog op? Bekijk ze meteen!

1. Deze dingen kun je meteen weggooien

Er zijn spullen die niet echt een toevoeging zijn aan een stijlvolle inrichting. Soms ben je je hier niet eens van bewust omdat je deze spullen al hebt sinds je studententijd of hebt meegenomen vanuit je ouderlijk huis. Zo kan het gebeuren dat je hetzelfde merk serviesgoed dat je moeder of grootmoeder had wilt kopen. Het kan ook zo zijn dat je meubelstukken kiest omdat je thuis altijd al dit soort meubilair had of de muren van de slaapkamer in precies dezelfde kleur wilt hebben. 

Daarom hebben we een overzicht gemaakt van de dingen die je anno 2016 rustig kunt wegdoen waardoor je huis aan stijl en charme zal winnen. Aan het eind kun je vertellen of je het ermee eens bent of niet. 

Klaar? Laten we beginnen!

2. De jaren dertig leven voort in nieuw design

Bekijk deze prachtige Nijmeegse woning! Het pand werd volledig gerenoveerd en uitgebreid met een prachtige uitbouw. Een van de speerpunten tijdens de renovatie was de modernisering van het interieur en de herindeling van de leefruimtes. 

Kijk snel met ons mee naar de prachtig verbouwde woning, om te zien wat er allemaal in de woning te vinden is. 

3. Accessoires voor je keuken die het leven makkelijker maken

We brengen dagelijks veel tijd door in de keuken. Het begint al ’s ochtends met het bereiden van het ontbijt. Tussen de middag maken we er onze lunch klaar en in de avond zijn we er voor het avondeten pas echt lang te vinden. Om al deze maaltijden te bereiden hebben we heel veel spullen nodig, die in de keuken allemaal een plekje moeten krijgen. Om dat allemaal een beetje overzichtelijk te houden, hebben we dit artikel voor je geschreven. Hierin laten we je 5 accessoires voor je keuken zien, waardoor je al je spulletjes overzichtelijk kunt opbergen. 

Lees snel verder en geniet van een opgeruimde keuken!

4. Authentiek landelijke woning

Voorzijde landelijke woning, Ewijk Landelijke huizen van homify Landelijk
homify

Voorzijde landelijke woning, Ewijk

homify

Lekker landelijk wonen. Niet iedereen houdt daarvan, maar voor alle liefhebbers van wonen op het platteland, laten we nu een pareltje van een woning zien. Of beter gezegd twee woningen, want het bijgebouw van deze nieuwbouwwoning kan namelijk ook als zelfstandige wooneenheid dienst doen. Heerlijk authentiek landelijk wonen in een nieuw huis is het resultaat. De oude bouwwerken op deze plek hebben plaats gemaakt voor een woning in passende stijl die ontworpen is door de Gelderse professionals van Bob Romijnders Architectuur & Interieur. 

Reis lekker met ons mee naar Ewijk om het zeer fraaie eindresultaat te bekijken.

5. Een landelijke droomwoning met flair

Ruimte, stijl en sfeer komen samen in een woning die geheel naar de smaak van de bewoners is gebouw. 

Ga met ons mee op een wandeling door de woning die je zeker zal inspireren om je woning op een gave manier in te richten. Ook mensen die op korte termijn een huis willen laten bouwen moeten nu even opletten, dit is een woning die je mooie aanwijzingen geeft hoe je je woning mooi kunt inrichten.

Welk artikel is jouw favoriet? 
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!