Een heerlijk huis voor een pas getrouwd stel | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Een heerlijk huis voor een pas getrouwd stel

Johan van Dijk Johan van Dijk
Eclectische woonkamers van Espaço Mínimo Eclectisch
Loading admin actions …

Je bent net getrouwd en bent op zoek naar een nieuw huis. Het budget daar moet je misschien een beetje mee schipperen, maar met de juiste professional en een niet al te groot huis kun je een heel end komen. En je kunt er een modelwoning mee creëren! Tenminste wel als je naar het huis kijkt van het pas getrouwde stel waar we nu een kijkje gaan nemen. De experts van Espaço Mínimo hebben een schitterend huis afgeleverd. En dat het niet al te groot is, is op deze plek helemaal niet erg. Geniet daarom lekker met ons mee!

Sfeer

Met minimale middelen een unieke sfeer creëren is nog niet zo eenvoudig. Maar als je de kunst van het inrichten goed verstaat, dan kun je een perfect resultaat bereiken. De stijl kan het beste omschreven worden als charmant minimalistisch met een rustiek tintje. Dat laatste komt vooral door de houten vloer. Een foto van de gelukkig gehuwden zien we op het tafeltje staan en het treintje doet vermoeden dat er al een kindje is of dat die toch op z’n minst onderweg is. Vanuit deze gang vangen we al een blik op van de woonkamer en we lopen door om te kijken hoe die er uit is komen te zien.

Prachtige kleurencombinatie

De prachtige kleurencombinatie spat bijna van het scherm af! Over het algemeen zie je dat plafonds wit worden geschilderd en muren een kleurtje krijgen, maar door het grotendeels om te draaien krijg je een schitterend visueel effect. In dit geval zorgt het ook nog eens dat de woonkamer wat groter lijkt dan die eigenlijk is. Verder is er gekozen voor een hele fraaie combinatie van moderne en retro meubels en met de wel zeer artistieke lamp wordt daardoor een unieke entourage gecreëerd. Het is hier letterlijk en figuurlijk lekker thuiskomen na een lange werkdag.

Bijzonder behang

Als je dacht dat we het meest bijzondere al gezien hebben, dan ben je nog niet in de eetkamer geweest die naast de woonkamer is gesitueerd. Ook hier is weer iets bijzonders te zien in de vorm van het schitterende behang. Maar ook de aparte ovale eettafel en de fraaie lamp zijn weer unieke elementen. De sfeer wordt helemaal afgemaakt met een schitterend retro dressoir en wat past daar nou beter op dan een oude radio? Eten is hier een groot feest en er kunnen ook nog eens heel wat mensen aanschuiven aan tafel.

Schitterende slaapkamer

We blijven maar enthousiast in dit huis. Wat dacht je namelijk van de schitterende slaapkamer? Een heerlijk plekje om lekker te ontspannen en vooral goed uit te rusten natuurlijk. Heel leuk is de half ingebouwde kast waarbij de spiegel niet alleen goed is om te kijken hoe je voor de dag komt, maar het ruimtelijke effect ook nog eens heel erg vergroot. En op het gebied van de stijl: dit huis heeft eigenlijk een stijl die een stijl op zichzelf is! We kunnen dit van harte aanbevelen.

Ruime keuken

Voor een relatief kleine woning is hier een opvallende ruime keuken aanwezig. Op een hele leuke rustiek-moderne manier is het geheel vormgegeven. Leuke ouderwetse lampjes aan het plafond stimuleren het rustieke gevoel nog meer. En je begrijpt nu je deze mooie keuken ziet waarschijnlijk ook wel dat het geen enkel probleem is om een grote maaltijd te bereiden voor aan de royale eettafel. Al met al een erg leuk huis voor een pasgetrouwd stel. Ze zullen hier vast blijven wonen tot hun gezin te groot is om hier te blijven!

Op zoek naar meer unieke woningen? Dit project kunnen we je dan ook van harte aanbevelen!

Ben je ook zo enthousiast geworden door dit huis? Laat het ons weten!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!