Traditioneel en modern in één! | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3654:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Traditioneel en modern in één!

Johan van Dijk Johan van Dijk
Moderne eetkamers van homify Modern
Loading admin actions …

Bouwen op traditionele wijze kan op heel veel verschillende manieren uitgelegd worden. De Duitse bouwonderneming Fingerhaus weet keer op keer traditionele elementen en moderne architectuur op prachtige wijze bij elkaar te brengen. En de bewoners van de huizen die door deze experts zijn gebouwd, weten over het algemeen de inrichting prachtig in balans te brengen met het ontwerp van het huis. In dit geval mogen we spreken van een pronkstuk, want dit interieur is werkelijk waar een van de mooiste in z’n soort die je bij ons kunt vinden. We houden je niet langer in spanning en gaan snel een kijkje nemen.

Vanuit de tuin

van homify Modern

We beginnen met kijken vanuit de tuin. Dit is een stoer bakstenen huis en de frontale uitbouw is voor de kenners van het werk van Fingerhaus gelijk een herkenningspunt. Het terras is op moderne wijze aangelegd en zonnepanelen zorgen dat dit huis ook niet al te belastend is voor de energierekening. Maar voor een echt goed beeld moeten we toch even iets meer afstand nemen.

Fantastisch in het donker

van homify Modern

Zodra het schemerig begint te worden, gaat dit huis eigenlijk nog interessanter worden om te zien van de buitenkant. Het ziet er namelijk door middel van mooie buitenverlichting fantastisch uit in het donker. En vooral van de zijkant kun je heel mooi de traditionele contouren van het huis zien. Een prachtig geheel, maar wacht maar tot je het interieur ziet.

Klassieke inspiratie

Moderne eetkamers van homify Modern

De eetkamer is gelegen in de kleine uitbouw die we op de eerste foto zagen. Klassieke inspiratie is hier overduidelijk aanwezig, maar heeft ook een lekker fris modern randje gekregen. En door alle ramen en deuren die rondom aanwezig zijn is het hier vooral heel erg licht. Dat had je misschien van de buitenkant wel niet verwacht!

Moderne keuken

Moderne keukens van homify Modern

De klassieke en meer traditionele stijl heeft pas op de plaats moeten maken in de keuken. Hier is het heerlijk modern vormgegeven. En dat past hier ook het beste, een klassiek geïnspireerde keuken zou hier namelijk al snel een beetje truttig zijn geweest.

Elegantie

Moderne slaapkamers van homify Modern

Een duidelijk kenmerk van dit huis is elegantie. En dat zie je in deze slaapkamer ook weer heel erg goed terug. Het klassieke tintje is hier wel weer toegevoegd en gaat hand in hand met een rustiek kleurenschema. Een heerlijke plek om echt tot rust te kunnen komen en waar je ook overdag je even lekker terug kunt trekken om helemaal tot jezelf te komen.

Kleedkamer

Moderne kleedkamers van homify Modern

Deze kleedkamer of inloopkast is natuurlijk een geweldige extra luxe. Een heerlijke omgeving waar je rustig je kleding uit kunt zoeken en die je best met trots aan je gasten kan laten zien. Wat hier opvalt, is dat met eigenlijk alleen maar moderne materialen toch een klassiek tintje is toegevoegd. Waarschijnlijk komt dat door de perfecte symmetrie die hier te vinden is. En als leuke bonus heb je hier ook nog eens een heel erg mooi uitzicht. Je krijgt bijna het gevoel in een klein paleisje te wonen!

Ruime badkamer

Moderne badkamers van homify Modern

De rondleiding door dit leuke huis komt in de badkamer tot een einde. Maar voor we weer vertrekken moeten we toch vooral ook even genieten. Wat is ook hier weer een fantastische ruime omgeving gecreëerd. Het rustieke gevoel is hier ook weer op moderne wijze vormgegeven. Lekker onderuit in bad of juist heerlijk wakker worden onder de grote regendouche. Je komt in ieder geval altijd vrolijk en opgewekt weer uit deze inspirerende ruimte. 

Wederom heb je kunnen kijken naar een prachtig project van experts die weten hoe ze woningen moeten bouwen. Wil je nog even terugblikken op een ander project van deze professionals? Kijk dan even bij dit leuke huis.

Ben je ook zo'n fan van dit huis? Laat gerust een reactie achter!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!