Voor en Na: van niets naar alles! | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3688:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Voor en Na: van niets naar alles!

Johan van Dijk Johan van Dijk
Moderne woonkamers van By Seog Be Seog | 바이석비석 Modern
Loading admin actions …

Als je op homify wel eens vaker een project uit Zuid-Korea voorbij hebt zien komen, dan weet jij je vast wel te herinneren dat de meeste huizen in dit deel van Azië niet heel erg groot zijn. Groot qua oppervlakte is ons reisdoel van vandaag dat ook niet. Dit bescheiden appartement beslaat namelijk 63 vierkante meter. En in de oude situatie leek het nog wel minder te zijn. Eigenlijk was het drie keer niets in de oorspronkelijke staat. En onder het mom alles of niets is gelukkig het eerste het geval, het is nu alles! En daarbij is heel erg goed gebruik gemaakt van de ruimte door de interieurarchitecten van By Seog Be Seog. Benieuwd naar deze leuke transformatie? Reis dan lekker digitaal met ons mee!

Voor: leeg en donker

Stel je voor: je moet om wat voor reden dan ook verhuizen naar een grote stad in Azië en moet geschikte woonruimte zien te vinden. Het mag een opknappertje zijn, maar stiekem hoop je dat het al wat is. En dan kom je bij je bezichtiging in een lege en donkere kamer als deze terecht. Laat je dan het hoofd direct hangen of zie je toch mogelijkheden? De bewoners moeten het laatste hebben gedacht, want ga maar even goed zitten voor de nieuwe situatie.

Na: licht en inspirerend

Je ziet letterlijk een verschil van dag en nacht als je de nieuwe woonkamer ziet. Wat een fantastisch resultaat is hier bereikt! Het is een heerlijke lichte ruimte geworden die inspirerend is als voorbeeld, maar als je hier zit werkt het ook inspirerend. De fraaie lichtinval wordt op verschillende manieren extra gestimuleerd. De grote plafondlamp zorgt daar voor en natuurlijk werken de witte muren ook op een hele goede manier mee. En warm krijg je het hier ook nooit, als het een warme zomerdag is zet je met één druk op de knop de airconditioning aan.

Na: werken, studeren en ontspannen

Om de woonkamer zo efficiënt mogelijk te benutten, is er gekozen voor een prachtige multifunctionele kastenwand. Aan het bureau kun je prima werken of studeren en de boeken die je dan nodig hebt, heb je direct bij de hand. Wil je even pauze of wil je gewoon de hele avond lekker ontspannen? Plof lekker neer op de bank en ga heerlijk genieten van het grote televisiescherm. Let trouwens ook even op de heerlijke stijl die hier is gebruikt. Welke naam zou jij die geven?

Voor: een vreselijke badkamer

Je komt uit je prachtige nieuwe woonkamer en komt dan in deze vreselijke badkamer terecht. Daar moet je toch niet aan denken! Als je hier gaat douchen heb je het idee dat je niet schoon wordt. En een toiletbezoek stel je waarschijnlijk ook zo lang mogelijk uit. Gelukkig is hier de slopershamer grondig ter hand genomen en is hier iets heel erg moois voor in de plek gekomen. We vergeten snel deze oude bende en gaan kijken hoe het er uit is komen te zien.

Na: lekker in bad

De badkamer is nu zo geworden dat je hier bijna niet meer weg wilt gaan. Lekker urenlang in bad liggen en genieten van een heerlijk huis. Of ’s ochtends even snel een douche nemen om lekker wakker te worden. En juist de donkere tegels laten het bad en de wastafel de ruimte zo licht aan doen voelen. Wonen in dit appartement kan niet anders dan heel erg fijn zijn. Wij zijn zonder enige twijfel verkocht.

Wil je meer kleine onderkomens zien die voor jou als inspiratiebron kunnen dienen? Als je even tijd hebt, raden we je dan aan om ook even in dit inspirerende huis een kijkje te nemen.

Zou jij wel in dit huisje willen wonen? We horen het graag!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!