Een unieke droomwoning | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Een unieke droomwoning

Johan van Dijk Johan van Dijk
van homify Eclectisch
Loading admin actions …

Bij het bouwen van een nieuw huis heb je als opdrachtgever vaak de kans om de stijl te kunnen bepalen waarin het huis gebouwd wordt. Met de juiste architect moet het dan helemaal goed gaan komen om jouw woondromen werkelijkheid te laten worden. De Duitse experts van Fingerhaus bouwen schitterende woningen waarin twee stijlen altijd terugkomen: modern en landelijk. En in het geval van dit huis heeft die combinatie voor een verrassende mix van stijlen gezorgd. En dat geldt niet alleen voor de vormgeving van het huis, maar ook zeker voor de manier waarop het geheel is ingericht. Kijk lekker mee en verbaas je over dit bijzondere project.

Aparte vorm

van homify Eclectisch

De aparte vorm die dit huis heeft is eigenlijk het eerste wat je opvalt. Het lijkt haast alsof er een helft van het huis per ongeluk is weggelaten en dat geeft een heel bijzonder visueel effect. Maar wat op deze foto natuurlijk ook prachtig is te zien, is de schitterende tuin die is aangelegd. Het lijkt wel een klein rotsenparadijsje! En kijk ook gelijk even naar het heerlijke beschutte terras, absoluut geen verkeerd plekje.

Gefilterde zon

van homify Eclectisch

Een beetje zonlicht in huis is fijn, maar te veel zon is ook niet aangenaam. De prachtige jaloezieën aan de buitenkant van het raam kunnen de lichtinval van de zon een beetje filteren. En dat is erg fijn voor het juiste leefklimaat in huis. Vanuit dit perspectief zie je trouwens ook heel mooi hoe hoog dit huis ligt ten opzichte van de andere huizen in de omgeving. Reken dan maar ook dat dit een blikvanger is!

Bijzondere woonkamer

Klassieke woonkamers van homify Klassiek

De meest bijzondere ruimte in het huis, zeker op het gebied van stijl, is toch wel de woonkamer. De moderne stijl is hier op een zeer kleurrijke wijze vormgegeven en vooral de dominerende functie van alle planten valt hier op. Het zorgt voor een hele bijzondere sfeer die je eigenlijk niet zo vaak tegenkomt. En aangezien over smaak niet te twisten valt, zijn we vooral heel erg benieuwd wat jij als bezoeker van onze site van deze inrichting vindt.

Lichte keuken

Klassieke keukens van homify Klassiek

Ook al is er maar een relatief klein raam in de keuken te vinden, de ruimte ziet er toch heel erg licht uit. Dit heeft vooral te maken met het verlichtingsplan te maken en met de witte kleuren die hier domineren. Moderne en landelijke elementen gaan hier ook hand in hand. En het kookeiland is ook zo’n leuke plek geworden, vooral om even lekker te ontbijten of om de krant te lezen.

Rustieke slaapkamer

Eclectische slaapkamers van homify Eclectisch

De rustieke slaapkamer laat zien dat elke ruimte in dit huis weer een verrassing is waar het de stijl en sfeer betreft. We zien namelijk weer heel iets anders dan in de eerdere kamers die we zagen. En het bed is misschien wel het meest bijzonder: je kunt hier namelijk een oosters tintje ontdekken. Al met al een zeer ontspannen slaapkamer waar je door middel van een prachtig vloerkleed ’s ochtends al heerlijk comfortabel uit bed kunt stappen.

Robuust baken in het landschap

van homify Eclectisch

We nemen buiten weer afscheid van dit bijzondere huis. De achterkant hadden we nog niet gezien en die laat weer een andere kant van de woning zien. Op deze manier valt het huis op als een robuust baken in het landschap. Niet overdreven aanwezig, maar je kunt er niet omheen! De natuurlijke hoogte maakt ook de tuin aan deze kant een plaatje. Een prachtig resultaat en misschien wel een heerlijke woning om voor jou als voorbeeld te gebruiken. 

Wil je meer werk zien van deze Duitse experts? Dit bijzondere huis moet je dan ook zeker niet missen!

Wat is jouw favoriete ruimte in dit huis? We horen het graag!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!