Huizen door homify

Een nieuw huis in de straat: gezelligheid met strakke lijnen

Stoa. Stoa.
Google+

Offerte aanvragen

Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Loading admin actions …

Oud en nieuw gaan heel best samen, vandaag hebben we daar weer een mooie voorbeeld van. In dit artikel nemen we je mee naar een nieuw gebouw huis dat perfect opgaat in de omgeving. De huizen in deze omgeving hebben natuurlijk een andere stijl, maar de architecten van de woning zijn erin geslaagd om het verschil tussen de twee stijlen tot een minimum te beperken. Ben je al nieuwsgierig geworden naar het huis? Kijk dan snel met ons mee.

Achtertuin

 Eengezinswoning door FingerHaus GmbH
FingerHaus GmbH

Frei geplantes Kundenhaus – Der Clou: die Dachterrasse

FingerHaus GmbH

Aan de achterzijde van de woning hebben de bewoners naast de schuur voor de auto ook de beschikking over een mooi tuintje. De tuinset is een fijne plek om met goed weer te genieten van de bijzondere setting. Doordat het huis smaller is dan de huizen ernaast, kwam er ruimte vrij naast de woning, dit maakt het mogelijk de auto achter het huis te parkeren. Dat geeft een goed gevoel. 

Oud naast nieuw

 Huizen door homify

Nu weten we direct waar het er hier om draait: een mooie blend tussen oud en nieuw. Het oude wordt vertegenwoordigd door de schuur en de muur aan de linkerkant, maar de setting gaat al snel over naar het nieuwe, de tegenwoordige tijd: de strakke tegels en het gazon. Het huis past door zijn minimalistische looks heel goed bij de schuur en de oude muur. Historisch en authentiek naast smetteloos wit in een eigentijdse vorm, dat is architectuur op 21ste eeuwse wijze. Laat je inspireren tijdens de bouw van je woning, raadpleeg een expert

Straatbeeld

 Eengezinswoning door FingerHaus GmbH
FingerHaus GmbH

Frei geplantes Kundenhaus – Das perfekte Haus für kleine Grundstücke

FingerHaus GmbH

In het straatbeeld past deze woning goed. De woning aan weerszijden van het pand zijn duidelijke gebouwd in een oudere stijl. Je ziet dat oud en nieuw best samen gaan. Het nieuwe pand is hoger dan de oudere en smaller. We nemen je nu graag mee naar binnen.

Rustige plek

 Badkamer door FingerHaus GmbH
FingerHaus GmbH

Frei geplantes Kundenhaus – Badezimmer

FingerHaus GmbH

Wanneer je de badkamer binnenstap lijkt het alsof je ene andere wereld betreedt. Het is een plek waar rust heerst. Dat komt onder andere door het relaxte palet aan tinten dat we hier zien. Wij vinden de spiegel erg mooi, daaronder stelt een eenvoudige wasbak je instaat, in de ochtend en avond, relaxt tanden te poetsen en de schoonheidsrituelen uit te voeren. Helemaal achterin zien we datgene waar het hier in de kamer omdraait; we hebben het natuurlijk over het geweldige bad! Mooi om te zien hoe de donkere vloer overloopt in de badrand, alsof het bad uit de grond oprijst! Een sfeervol detail is de hanglamp boven het bad, die geeft een klassieke look aan de ruimte. Als een ruimte zo minimalistisch is qua kleurgebruik, dan is het erg mooi om een beetje te experimenteren met kleur. Een color boost, zoals het bosje bloemen, is dan een goed idee als het gaat om de decoratie. Daarbij ruikt je badkamer zò extra lekker

Thuiswerken

 Studeerkamer/kantoor door FingerHaus GmbH
FingerHaus GmbH

Frei geplantes Kundenhaus – Clevere Lösung: der Flur dient als Arbeitszimmer

FingerHaus GmbH

Thuiswerken is relaxt. Uit onderzoek is gebleken dat mensen die thuiswerken meer werk verrichten. Relaxt werken is dus beter werken. Hier op deze overloop is een werkzone ingericht waar de bewoners een deel van de week werkzaam zijn. Dit is een goed idee als het gaat om het terugdringen van de verkeersdrukte.

Eetkamer

 Eetkamer door FingerHaus GmbH
FingerHaus GmbH

Frei geplantes Kundenhaus – Esszimmer

FingerHaus GmbH

Modern meets natuurlijk hout. Strak en warm zijn zeker niet elkaars tegenpolen. Hier voelen we het evenwicht in het design sterk te uitdrukking komen. Deze transparante ruimte is een fijne plek om als gezin te eten en de dag door te nemen. Hier vind je meer mooie ideeën voor je woning.

Woonkamer

 Woonkamer door FingerHaus GmbH
FingerHaus GmbH

Frei geplantes Kundenhaus – Helles Wohnzimmer

FingerHaus GmbH

De eet- en woonkamer lopen in elkaar over. Je ervaart dus echt een verbinding tussen deze ruimtes. In de woonkamer plof je na het eten lekker neer om te kletsen of tv te kijken. De vele raampartijen laten het daglicht naar binnen stromen. Wat een transparante look! Via de schuifpui ben je snel buiten en op een zomerdag zet je ze open, zodat de frisse wind erdoor naar binnen kan waaien. 

Master bedroom

 Slaapkamer door FingerHaus GmbH
FingerHaus GmbH

Frei geplantes Kundenhaus – Schlafzimmer im Dachgeschoss

FingerHaus GmbH

Helemaal boven in het huis bevindt zich de master bedroom. Voor je het weet schiet je hier vandaan richting de sterren op weg naar dromenland. Het interieur is vrij beperkt: alleen en bed en twee kastjes, maar wat een sfeer kun je met deze stijl oproepen! De bewoners zijn erg blij met het raam aan het hoofdeinde, ze worden elke ochtend hoogstpersoonlijk door de zon gewekt. Met deze laatste foto nemen we afscheid van de woning. Hopelijk vind je deze net zo tof als wij. 

Blijf ons volgen voor meer mooie ideeën.

Wat vind je van deze woning? Laat het weten met een comment! 
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa:  Huizen door Lab32 architecten

Hulp nodig bij uw woonproject? Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!