Van betonnen blokkendoos naar stoere man-cave! | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3644:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Van betonnen blokkendoos naar stoere man-cave!

Stoa. Stoa.
Garden Studio Man cave van Samuel Kendall Associates Limited
Loading admin actions …

Als je nu echt een beetje rust aan je hoofd wilt, dat kan soms gebeuren na een drukke dag, dan is een man cave een ideale oplossing om het hoofd weer een beetje leeg te maken. In dit artikel gaan we je laten zien hoe je zo’n man cave kunt inrichten. Het is een erg luxe voorbeeld, dat doen we om je maximaal te inspireren. Dit is echt een cave die mannen willen. En het mooiste van alles is dat het een man cave is die achter in de tuin gebouwd is. Op die manier heb je echt het idee dat je afgezonderd bent van de rest. Kijk snel met ons mee naar deze schitterende cave in de tuin!

Nice!

Het begint al goed als je de tuin betreedt, dan zie je de schitterende veranda al, waarop de tuinset staat die ons uitnodigt om lekker te chillen. Echt een plek waar je vrienden en vriendinnen uit kunt nodigen. Zomeravonden moden hier al snel uit in tuinfeesten. Via het trapje kom je terecht op de veranda die je vervolgens meeneemt naar de ingang van de man cave. Voor we naar binnen gaan willen we je graag even laten zien hoe mooi de gevel is. De looks worden gekenmerkt door een natuurlijk, houten karakter, de vormgeving is gelaagd en strak. Wij zijn erg voor die spotjes in de gevel, daarmee wordt een gave sfeer opgeroepen. Vanaf deze positie in de tuin hebben we een mooi zicht op het interieur van de man cave, maar krijgen er slechts een algemene indruk van. Om de sfeer en good looks van de binnenarchitectuur te kunnen vatten moeten we toch echt even naar binnen. Samen met een expert ontwerp je snel een persoonlijke man cave!

Interieur

Eenmaal binnen gekomen in de man cave, is het direct duidelijk dat alles hier aanwezig is om lekker te genieten van je vrije tijd. We zien een flatscreen tv links, een heerlijke leunstoel met voetenbank (voor het echte doorzakken), recht voor ons een schitterende bar (voor het andere doorzakken), eveneens een gave haard waarin het vuur brand, zodat je daar heerlijk in kan turen vanuit je luie stoel, en rechts worden we verwelkomt door een riante sofa van waaruit je fantastisch kunt genieten van het home entertainment. Andere bijzonderheden aan deze woning zijn de natuurlijke houten vloer, de gave spotjes in het plafond die voor een relaxte sfeer zorgen en het toilet helemaal achter in de man cave. Het is tevens de ideale plak om gasten in de laten verblijven, dan kies je bijvoorbeeld voor een slaapbank in plaats van deze sofa. Laat je adviseren door een expert bij de inrichting van je man cave.

Bouwplaats

De man cave is natuurlijk niet uit de lucht komen vallen: daar lag aardig wat werk aan ten grondslag. We gaan je nu laten zien hoe de kale wanden van de man cave eruit zagen. Op deze foto zien we de eerste aanzet voor de man cave, natuurlijk zijn deze na het gereedkomen van de fundering opgetrokken. De verschillende buizen geven onder andere aan waar de bar gaat komen.

Zijkant

Van de zijkant krijgen we een mooie indruk van de wijze waarop de man cave in de natuurlijke omgeving ligt. De bakstenen rand komt net boven het gazon uit. De gipsbeton blokken vormen de sterke wanden die later met hout bekleed gaan worden.

Vooraanzicht

Hier zien we een vooraanzicht van de man cave. Het werk is in volle gang en loop volgens schema. Een eerste blik op deze muren verraadt nog niets van de luxe setting die uiteindelijk gerealiseerd gaat worden. Wel zien we hoe ruim de man cave gaat worden en hoe eenvoudig de bouw van deze ruimte is. De fundering moet je wel even laten slaan, maar de blokken zijn in principe zelf snel te stapelen. Maar als je het op save wilt spelen laat het dan over aan een expert

Wij hopen dat je net zo enthousiast geworden bent als wij! 

Check ook dit gave project

Wat vind je van deze man cave? Zeg het met een comment! 
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!