Homify ecologisch: creatieve bloempotten | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3644:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Homify ecologisch: creatieve bloempotten

Stoa. Stoa.
modern  door Greenbop, Modern
Loading admin actions …

Kamerplanten geven onze huizen de finishing touch die alleen de natuur in huis kan bewerkstelligen. Het huis ziet er dan ook direct een stuk huiselijker en vriendelijker uit. Met een paar groene huisgenoten is de lucht kwaliteit ook een stuk beter! Het is dan mooi om een design plantenbak in huis te zetten, waardoor ook de visuele aspecten in orde zijn. Voor degenen die houden van de natuur en niet zonder planten kunnen leven, hebben we zes originele en creatieve bloempotten op een rijtje gezet die gegarandeerd de aandacht trekken en de frisse lucht in je huis brengen.

In de lucht

modern  door Greenbop, Modern

De Sky Planter kent geen grenzen: het draagt bloemen en kruiden op een geheel nieuwe manier. Je interieur krijgt een futuristische sfeer die erg bijzonder is. De Sky Planter heeft een innovatief design, maar is ook  gemakkelijk in het gebruik. De Sky Planter heeft een irrigatiesysteem, Slo-Flo, dat de hydratatie van een plant tot twee weken garandeert. Dit systeem geeft slechts zoveel water uit de reservoirs als vereist is. Daardoor komt er geen water op de vloer terecht en verdrinkt de plant niet. Een waterniveau-indicator geeft aan wanneer er nieuw water in het systeem gegoten moet worden. Superhandig en modern! Wie heeft er nu zo'n bijzondere verzameling natuurlijk schoon. Dit systeem is echt een blikvanger! Als je vrienden en familie bij jou over de vloer komen zal dit systeem voor de nodige gespreksstof zorgen.

Plant in tafel

Dit ontwerp komt van Fabio Vogel, en geeft je de mogelijkheid om je planten in een tafel te laten groeien. Misschien ben je een botanicus, of misschien wel een kok die van verse ingrediënten houdt. Deze tafel faciliteert het allemaal! De afwerking is schitterend, natuurlijk en helemaal in tune met de planten! Door zijn natuurlijke design is het meubelstuk een verrijking voor ieder interieur. Je strakke minimalistische of Scandinavische interieur krijgt door de planten in dit meubelstuk direct een enorme natuurlijke boost!

Bloempottenwand

modern  door Jam Furniture, Modern
Jam Furniture

RECLAIMED FRENCH WAGON OAK VERTICAL PLANTER

Jam Furniture

Voor degenen die op hun vensterbanken, tafels of dressoirs geen ruimte meer hebben om daar bloempotten op te zetten is dit ontwerp een handig en ruimtebesparend alternatief. De planten zijn in drie witte keramische potten opgehangen aan de muur, waardoor een indrukwekkende achtergrond ontstaat. De planken, waarvan deze wand gemaakt is, komen uit de vloer en muren van een tachtig jaar oude Franse treinwagon, deze geven met hun rustieke en antieke look elk interieur karakter en persoonlijkheid. Nu moet je niet denken dat deze wand alleen geschikt is voor rustieke interieurs: juist niet! In een strak interieur is deze wand een mooie variatie!

Trio

modern  door homify, Modern

De Potty Trio is een serie van bloempotten gemaakt van massief hout met een unieke vormgeving. Je kunt de drie potten apart zetten of ze dicht bij elkaar zetten om zo een soort groen eilandje te creëren. Elk product is uniek door de speciale texturen en nuances van het hout dat voor het vervaardigen van deze potten gebruikt is. Deze plantjes zijn erg mooi en tevens makkelijk te onderhouden, want ze hebben maar zelden water nodig. Mensen houden van planten en niet zonder goede reden, ze fleuren ons huis op, we voelen ons beter met de natuur in de buurt en de luchtkwaliteit in je huis wordt er veel beter door. Kortom, planten zijn onze beste vrienden. Het is dan natuurlijk erg leuk om ze in één van deze schitterende bakjes te zetten. 

Tot zover de mooie ideeën. We hopen dat je leuke ideeën opgedaan hebt. Veel plezier met je nieuwe interieur! 

Een mooie verlichting in je keuken is noodzakelijk en erg mooi. Hier vind je de mooiste ideeën!

Het forum is dé plek om je ideeën aan een expert voor te leggen!

Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!