7 Kleine huizen om zo in te trekken | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

7 Kleine huizen om zo in te trekken

Carla Wilhelm Carla Wilhelm
Home In The Woods van Facit Homes Modern
Loading admin actions …

Als we denken aan ons ideale huis, denken we vaak groot, maar… Waarom niet iets kleins? Heb je al die ruimte echt nodig om comfortabel te kunnen wonen. Vandaag kijken we daarom naar 7 sensationele kleine woningen. Ze zijn eenvoudig, luxe en elegant, met veel schitterende details en comfortabel genoeg om in leven!. De architecten van deze verschillende compacte woonruimtes hebben voor elk wat wils gemaakt, van een hut in het bos tot iets moderner.

Voor elk wat wils.

1. Traditioneel

Timber Clad Exterior van Facit Homes Modern
Facit Homes

Timber Clad Exterior

Facit Homes

Dit houten huis is eenvoudig en elegant met een traditionele architectuur die die toch modern en licht overkomt. Opvallend zijn de verticaal geplaatste geveldelen aan de buitenkant van de woning.

2. Modern

Een klein eenvoudig en modern huis  met een prachtig vorm gegeven dak. Het  huis is volledig gebouwd uit hout waardoor het een gezellige uitstraling heeft en mooi opgaat in de prachtige natuurlijke omgeving.

3. Minimalistisch

Dit huis is speciaal voor iedereen die houdt van eenvoud. Het is een open ruimte met veel licht waar alle woonfuncties samen vallen. Het huis heeft een kleine tweede verdieping. Hier kunnen de bewoners zich terug trekken om te werken of te spelen zonder het contact met beneden te verliezen.  

Wil je ook zo'n mooi huis, laat je adviseren door een van onze professionals.

4. Iets meer rustiek

De rustieke en klassieke meubels geven dit huis een landelijke en gezellige sfeer.  Bakstenen muren, een subtiele industriële uitstraling en neutrale kleuren maken deze ruimte bijzonder uitnodigend.

5. Met een moderne knipoog

De neutrale kleuren vormen bijna een leeg een canvas om op te schilderen met kleurrijke meubels en verschillende texturen. Elementen die niet alleen functioneel zijn maar ook bijzonder decoratief. 

6. Eclectisch

Meng het allemaal!  Het is een goed alternatief als je niet kunt beslissen. De combinatie van de neutrale gekleurde bank, de levendige sierkussens, samen met de zwarte stoelen en houten tafel is een geweldige keuze voor een dynamisch maar toch sober design.

7. Het beste uitzicht

Deze kleine ruimte oogt groot met een kamer in de hal,  een verborgen boekenkast en een prachtige uitzicht uit het raam. 

Groot denken met weinig spullen!  Het is een strategie die professionals goed weten te gebruiken en ook jij makkelijk kunt toepassen in je huis. Kijk ook eens in dit Ideabook. Hier maken we een wandeling door een huis vol elegantie en zichtbare aandacht voor details.

In welk huis zou jij wel willen wonen? Laat het ons hieronder weten!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!