Terras door FingerHaus GmbH

Prachtig modern huis met een jaloersmakend uitzicht

TILL BEHNE TILL BEHNE
Google+
Loading admin actions …

Dit geweldige moderne huis heeft alles wat je maar zou kunnen wensen. Een gunstige ligging ten opzichte van de zon, een prachtige natuurlijke omgeving, voldoende buitenruimte – zowel balkon als de tuin – veel lichtinval en een modern en comfortabel interieur. De architecten van Fingerhaus GmbH hebben met dit project puik werk afgeleverd, dus laten we vooral snel gaan kijken.

Achterzijde

 Eengezinswoning door FingerHaus GmbH
FingerHaus GmbH

Frei geplantes Kundenhaus – Einfamilienhaus mit Balkon und großer Terrasse

FingerHaus GmbH

We zien hier de achterkant van het huis, dat gericht is op het zuiden. Dus de zon schijnt volop naar binnen. We zien meerdere ruime balkons en een enorm terras dat uitkijkt op de nog grotere tuin.

Uitzicht

 Terras door FingerHaus GmbH
FingerHaus GmbH

Frei geplantes Kundenhaus – Detailaufnahme Gartengestaltung

FingerHaus GmbH

En hier is dan dat jaloersmakende vrije uitzicht dat je vanuit het huis en de buitenruimte hebt. Hoe ver je ook kijkt, je ziet alleen maar natuur en hebt geen last van de buren of andere pottenkijkers.

Voorzijde

 Prefab woning door FingerHaus GmbH
FingerHaus GmbH

Frei geplantes Kundenhaus – Eingangsbereich

FingerHaus GmbH

Dit huis is, zoals je wel vaker ziet bij Duitse architectuur, de heuvel afgebouwd. Hierdoor ontstaat er maximale privacy. De voorkant is vrij sober en je verwacht niet direct zo'n prachtig paleisje. Er is een ruime oprit met een dito garage en de grote ramen aan de voorzijde zorgen nog voor voldoende lichtinval.

Eetkamer

moderne Eetkamer door FingerHaus GmbH
FingerHaus GmbH

Frei geplantes Kundenhaus – Esszimmer

FingerHaus GmbH

De eetkamer is prachtig gesitueerd bij de grote ramen waardoor de ruimte licht is en een open karakter heeft. En het uitzicht is natuurlijk ook formidabel.

Keuken

moderne Keuken door FingerHaus GmbH
FingerHaus GmbH

Frei geplantes Kundenhaus – Küche

FingerHaus GmbH

De moderne keuken is voorzien van alle hedendaagse gemakken, inclusief een handig kookeiland. Door het hele huis zien we dezelfde plavuizen terugkomen, hetgeen een prettige eenheid creëert. Hetzelfde geldt voor de grote ramen met zwarte kozijnen.

Woonkamer

moderne Woonkamer door FingerHaus GmbH
FingerHaus GmbH

Frei geplantes Kundenhaus – Wohnzimmer

FingerHaus GmbH

De ruime woonkamer beschikt eveneens over eerder genoemde grote ramen die een prachtig uitzicht naar buiten bieden en ook toegang geven tot het ruime balkon.

Slaapkamer

moderne Slaapkamer door FingerHaus GmbH
FingerHaus GmbH

Frei geplantes Kundenhaus – Schlafzimmer

FingerHaus GmbH

De slaapkamer is in dezelfde stijl als de rest van het huis uitgevoerd. Maar door de toevoeging van zachte gordijnen, Een lekker vloerkleed, een mooie zachte lamp en een comfortabel houten bed krijgt het geheel toch een warme uitstraling.

Badkamer

moderne Badkamer door FingerHaus GmbH
FingerHaus GmbH

Frei geplantes Kundenhaus – Badezimmer

FingerHaus GmbH

Ook in de badkamer zien we dezelfde plavuizen en de zelfde grijs en wit tinten. Gelukkig is ervoor gekozen om een beetje kleur toe te voegen. Dankzij het groen springt deze badkamer er op een vrolijke manier uit.

Meer moderne badkamers kun je hier bekijken. Wil je ook je droomhuis laten bouwen, maar weet je niet waar je moet beginnen? Schakel dan de hulp in van een van deze professionals. En als je twijfelt of het handig is om een architect in te schakelen, lees dan dit Ideabook heel aandachtig.

Zou je hier wel kunnen wonen? En wat bevalt je dan het meest aan dit huis? Laat het ons weten in de comments.
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa: moderne Huizen door Lab32 architecten

Hulp nodig bij uw woonproject? Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!