Een landelijk huis in een moderne uitvoering | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Een landelijk huis in een moderne uitvoering

Johan van Dijk Johan van Dijk
Moderne huizen van homify Modern
Loading admin actions …

Bouwen op een landelijke locatie en toch op een moderne manier je huis uit voeren? Laat dat maar aan de Duitse bouwonderneming Fingerhaus over! Op een eigentijdse manier weten ze namelijk diverse bouwstijlen te combineren, dat zowel aan de wensen van de omgeving als van de bewoners voldaan wordt. En vooral in dit geval levert dat een schitterend plaatje op. Wat ons betreft een geweldige inspiratiebron voor iedereen die op een landelijke locatie een nieuw huis wil laten bouwen. Reis digitaal met ons mee en doe ontzettend leuke ideeën op!

Eclectische uitstraling

Moderne huizen van homify Modern

Dit huis is nou een typisch voorbeeld van een onderkomen dat wordt gekenmerkt door een eclectische uitstraling. Een landelijk en ook een beetje Mediterraanse uitstraling wordt op sommige punten opvallend modern gemaakt. Oude concepten en nieuwe bouwmaterialen komen op die manier prachtig bij elkaar en vormen een wel zeer fraai contrast met de strakke blauwe lucht. En als kers op de taart krijg je bij dit huis ook nog eens een gigantische tuin cadeau!

Oud en nieuw

Moderne huizen van homify Modern

Ook vanaf de straat krijg je weer zo’n mooie indruk van deze woning die oud en nieuw perfect weet te combineren. Het zijn vooral de ramen die voor zo’n frisse uitstraling zorgen, maar de rest van de bouwstijl doet best wel traditioneel aan. En dat maakt ons natuurlijk erg nieuwsgierig naar het interieur. Na nog één kiekje van de buitenkant kijken we snel hoe dat er uit is komen te zien.

De moderne voordeur

Moderne huizen van homify Modern

Het meest moderne randje van het exterieur is verborgen bij de voordeur. Een leuke rood gestuukte muur met een moderne voordeur. En die moderne voordeuren is iets wat je eigenlijk standaard ziet bij de projecten die door Fingerhaus gebouwd zijn. Geniet trouwens ook even van de prachtige omgeving!

Heerlijk binnenkomen

Moderne gangen, hallen & trappenhuizen van homify Modern

Eindelijk kunnen we gaan genieten van het interieur. En met de fraaie mengeling van stijlen die ook hier is toegepast, is het toch heerlijk binnenkomen! Heel erg leuk is het om zo’n klassiek, oud kastje te plaatsen op een plek als deze. Het stimuleert het landelijke, rustieke gevoel en doet het opvallend goed als het op een eerste indruk aankomt.

Eigentijds gevoel

Moderne eetkamers van homify Modern

Het moderne en eigentijdse gevoel komt hier heel duidelijk naar voren. Heel leuk is dan weer zo’n ouderwets ogende speksteenkachel. En die is bovendien ook nog eens heel erg goed voor je energierekening, om maar te zwijgen van de heerlijke warmte die zo’n kachel door een ruimte kan verspreiden. Let verder even op het mooie uitzicht dat je tijdens het eten, werken of studeren hebt, dat moet toch ook zeker een stimulerend effect hebben!

Ruime keuken

Moderne keukens van homify Modern

De zeer ruime keuken laat je beste culinaire kwaliteiten toch ook zeker naar boven komen. Want wie wil nou niet in deze aangename ruimte kunnen koken? Het ontwerp van de keuken is bijna minimalistisch te noemen, al zorgen kleur en hout voor de nodige sfeer. Erg leuk is ook dat je hier aan kunt schuiven voor een ontbijtje of om even lekker de krant te lezen.

Een lounge

Moderne woonkamers van homify Modern

Een lounge op de bovenverdieping is een extra verrassing die je eigenlijk niet zou verwachten. Een multifunctioneel gebruik van de overloop mag je dit wel noemen. Heerlijk om je even terug te kunnen trekken.

Lekker in bad

Moderne badkamers van homify Modern

In de zeer ruime badkamer is lekker in bad gaan een prima optie. Het is zo leuk om te zien dat elke kamer in dit huis zo’n ruime uitstraling heeft. En dat verhoogd het wooncomfort zonder enige twijfel!

Wil je meer worden geïnspireerd door het werk van deze experts? Vergeet dan zeker niet om dit leuke project ook even te bekijken.

Zie jij dit huis wel zitten? We horen het graag!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!