Voordeuren door FingerHaus GmbH

Het moderne huis met net dat beetje extra

Johan van Dijk Johan van Dijk
Loading admin actions …

Bij homify kom je veel nieuwbouwprojecten tegen, heel veel zelfs. Als het op eengezinswoningen aankomt, dan voeren moderne exemplaren zeker de boventoon. Vandaag gaan we ook weer bij zo’n onderkomen kijken, maar dit is wel het moderne huis met net dat beetje extra. Leuke en speelse details maken dit namelijk niet tot een doorsnee woning. En dat is juist waar de Duitse bouwonderneming Fingerhaus zo goed in is. Ga je verlekkeren aan dit prachtige project en laat je natuurlijk vooral goed inspireren!

Leuke details

 Eengezinswoning door FingerHaus GmbH
FingerHaus GmbH

Frei geplantes Kundenhaus – Wintergarten mit Glasfassade

FingerHaus GmbH

Een vrijstaande eengezinswoning in een nieuwbouwwijk. Op zich niet zo heel erg bijzonder, want op die manier zijn er ontelbaar veel woningen te vinden. Maar als je dit mooie huis bekijkt zijn het vooral de leuke details die je op gaan vallen. Het pleisterwerk van de woning is wit geschilderd, maar op een paar plekken wordt dit patroon doorbroken door groene banen die heel erg goed passen bij het strakke gazon. En het meest opvallende is toch de centraal gebouwde kleine serre. Door die naar boven door te laten lopen maakt die schitterend onderdeel uit van de uitstraling die dit huis heeft.

Statige entree

 Voordeuren door FingerHaus GmbH
FingerHaus GmbH

Frei geplantes Kundenhaus – Überdachter Eingangsbereich

FingerHaus GmbH

Voor een ‘normale’ nieuwbouwwoning heeft dit huis een opvallend statige entree. Een verhoogde stoep en een leuk luifeltje in combinatie met een paar leuke grote potten met planten geeft een licht klassieke draai aan de voordeur. En dat terwijl alles modern is uitgevoerd! Een ander leuk detail is de ‘FüNF’ die op de muur is geschilderd. Dat is nog eens iets anders dan zo’n saai nummerbordje met een cijfer.

Prachtige lichtinval

moderne Eetkamer door FingerHaus GmbH
FingerHaus GmbH

Frei geplantes Kundenhaus – Essbereich im Wintergarten

FingerHaus GmbH

Eenmaal binnen in huis zie je de prachtige lichtinval die er is door de bijzondere wijze waarop de serre is uitgevoerd. Hierdoor is een schitterende lichte eetkamer ontstaan. Binnen is het geheel ook lekker modern ingericht, maar een kroonluchter zorgt dat hier een klein klassiek tintje ook niet ontbreekt.

Ontspannen in de woonkamer

moderne Woonkamer door FingerHaus GmbH
FingerHaus GmbH

Frei geplantes Kundenhaus – Wohnzimmer

FingerHaus GmbH

Deze woonkamer laat naast een modern beeld ook vooral een super ontspannen plek zien. Heerlijk lekker onderuitgezakt op de bank lijkt hier bijna verplicht als je deze mooie hoek van het huis bekijkt. Lekker genieten met het hele gezin van leuke films op de grote televisie. En dat alles bij elkaar, in combinatie met het prachtige lichtplan dat is gemaakt, zorgt voor een schitterende woonkamer.

Chique keuken

moderne Keuken door FingerHaus GmbH
FingerHaus GmbH

Frei geplantes Kundenhaus – Küche

FingerHaus GmbH

In de keuken is er voor gekozen om door middel van marmer een klein chique tintje toe te voegen. En dat ziet er ook weer weergaloos uit. Van deze keuken wordt je wel erg vrolijk en het is dan ook absoluut geen straf om hier lekker culinair aan de slag te gaan. Een extra voordeel van het marmeren aanrecht is dat je ook erg goed deeg uit kunt rollen, een ideale keuken voor bakliefhebbers.

Lekker dromen

moderne Slaapkamer door FingerHaus GmbH
FingerHaus GmbH

Frei geplantes Kundenhaus – Schlafzimmer

FingerHaus GmbH

In deze slaapkamer kun je zonder enige twijfel lekker dromen over je prachtige huis. Erg groot is de kamer niet, maar door de grote spiegel op de kastenwand wordt het ruimtelijke effect heel erg goed gestimuleerd. En ook de lichtinval is hier weer perfect: als het je net iets te licht wordt dan sluit je de prachtige houten jaloezieën.

Bijkomen in bad

moderne Badkamer door FingerHaus GmbH
FingerHaus GmbH

Frei geplantes Kundenhaus – Badezimmer

FingerHaus GmbH

Je hebt al heel wat ontspannen ruimtes in dit huis kunnen zien, maar als je nog steeds niet weet waar je bij kunt komen dan kun je nog altijd lekker in bad gaan. En dat is in deze moderne badkamer dan ook geen enkele probleem. De dubbele wastafel maakt alles helemaal af voor het drukke gezinsleven. Het lijkt ons heerlijk om hier te wonen!

Heb je nog niet genoeg van het werk van deze experts? Bekijk dan ook dit leuke project van de Duitse professionals!

Enthousiast geworden over dit project? Laat het ons weten!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa: moderne Huizen door Lab32 architecten

Hulp nodig bij uw woonproject? Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!