Een schitterend exotisch huis | homify

Een schitterend exotisch huis

Johan van Dijk Johan van Dijk
MeyerCortez arquitetura & design Moderne gangen, hallen & trappenhuizen
Loading admin actions …

Een huis in een totaal andere omgeving dan je eigen is soms extra leuk om te bekijken als dit een fantastisch exotisch huis is. De Braziliaanse villa waar we zo meteen een digitaal reisje naar gaan ondernemen, is daar een prachtig voorbeeld van. Een indrukwekkende mengeling van stijlen en een hoeveelheid luxe en comfort waar je u tegen zegt staan je te wachten. We hebben heel wat foto’s om te bekijken dus laten we direct beginnen met onze tour door dit fascinerende huis dat is ontworpen door de architecten van Meyercortez.

Bijzondere binnenhuisarchitectuur

De binnenhuisarchitectuur van dit huis is heel erg bijzonder! Neem nou alleen al de trap die op zo’n bijzondere wijze vormgegeven is. Aan de ene kant modern, maar ook met onmiskenbare rustieke elementen. En met mooie planten ziet het er ook erg exotisch uit.

Eclectische eerste indruk

Voor we de poort van het huis passeren, kun je aan de buitenkant al een fantastische eerste eclectische indruk van de villa krijgen. Moderne, koloniale, Mediterraanse en klassieke elementen zijn allemaal in het ontwerp terug te vinden. En dat is nog maar een voorproefje van het interieur!

Ontspannen eetkamer

Dit is een groot huis, daar is geen twijfel over mogelijk. Toch is er niet gekozen voor grote en chique kamers, maar voor intieme en gezellige hoekjes. De ontspannen eetkamer is daar een erg mooi voorbeeld van. Een tv maakt het geheel nog meer ongedwongen en leuke kunst aan de muur maakt dit een zeer persoonlijke ruimte.

Intieme lounge

Geen massale woonkamer die we tegenkomen, maar een intieme en gezellige lounge. Lekker met de voeten omhoog op de heerlijke sofa’s tv kijken en misschien stiekem even een kleine siësta houden. In dit huis moet niks en mag alles!

Wirwar van stijlen

Het hoge eclectische gehalte van de inrichting van het huis komt ook in de keuken weer overduidelijk naar voren. Een Mediterraans-oosterse tegelvloer in combinatie met een modern aanrecht en een leuke industriële bakstenen muur. Een interessante combinatie! En ook een leuke hoek om te eten ontbreekt hier niet.

Nog een trap!

De eerste trap in dit huis maakte al indruk, maar in zo’n grote woning als deze zijn meerdere trappen naar de bovenverdieping wenselijk. En deze trap is ook heel erg inspirerend! Vooral met zo’n bijzonder ijzeren hekwerk aan het einde van de trap. Dat maakt ook zonder enige twijfel erg veel indruk.

Slapen in een showroom

Het lijkt hier haast wel een kwestie van slapen in een showroom, wat een fantastische slaapkamer! Ook hier zie je weer meerdere stijlen op evenwichtige wijze bij elkaar gebracht. En een heerlijke extra luxe is de prachtige inloopkast die is aangebracht.

Aardse badkamer

Aardse tinten sieren deze mooie badkamer. Een heel natuurlijk gevoel wordt namelijk opgeroepen door de prachtige manier waarop de douchecabine is bekleed. Het lijkt wel een kleine grot! En erg handig is dat er twee stortdouches zijn aangebracht, je hoeft ’s ochtends nooit ruzie te maken over wie het eerste kan gaan douchen.

Inspirerende buitenkeuken

In een heerlijk warm klimaat kun je er ook voor kiezen om met grote regelmaat in de open lucht aan het koken te gaan. En dat kan in de inspirerende buitenkeuken die hier te vinden is. Op het gebied van stijl en inrichting overigens ook weer een plaatje om te zien.

Lekker zwemmen

Een zwembad mag bij een villa als deze ook niet ontbreken. Lekker zwemmen en daarna in de zon op je luie stoel opdrogen. Of eerst nog even sporten in de kleine glazen fitnessruimte: het kan hier allemaal.

Heb je nog niet genoeg luxe en comfort gezien? Neem dan ook bij deze woning even een kijkje!

Wat vind jij het mooiste aan dit huis? We horen het graag!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Lab32 architecten Moderne huizen

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!