Huis met de perfecte vloer in Zürich | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Huis met de perfecte vloer in Zürich

Stoa. Stoa.
Eclectische ramen & deuren van pur natur Eclectisch
Loading admin actions …

Het Duitse bedrijf Pur Natur produceert sinds 1988 verfraaide kamers met hoge kwaliteit houten vloeren, die vervaardigd zijn middels een duurzaam productieproces. Om je te helpen een goed idee van het werk te krijgen,  laten we je hieronder een aantal prachtige ontwerpen zien. Dit project vonden we echt leuk en bijzonder, dus we delen het graag met je! Pur Natur wist van een voormalige bakkerij een excellent woonhuis te maken.  Het resultaat van de transformatie zie je hieronder. We laten deze gelegenheid niet voorbij gaan om ook het werk van de Nederlandse ontwerpstudio Ciomé aan je te laten zien, hun ontwerp past goed in de badkamer van dit huis!

Veel ruimte

We zien in dit huis een grote aandacht voor details. De ambachtelijke afwerking is met grote zorg en precisie gerealiseerd. Dit creëert een prachtig effect, maar met designmeubels in de kamer is het nog mooier! De zuivere contouren en poëtische oppervlakken spreken van een vakmanschap van het hoogste niveau.

Badkamer

Het is al weer een tijd geleden dat we het een verrassing vonden om in de badkamer een houten vloer aan te treffen. Maar een sfeervolle vloer als deze doet ons toch weer versteld staan! De natuurlijke vloer treffen we door het gehele appartement aan, waardoor een sterke uniciteit in het appartement te vinden is. In combinatie met de kleikleurige wanden die het vertrek domineren staat deze houten vloer supermooi en natuurlijk. Het sanitaire meubilair is uitgevoerd in glanzend wit, met zilverkleurige kranen die de ruimte een verfijnde en klassieke ambiance geven.

Liefde voor hout

Dat het huis bewoond wordt door liefhebbers van hout mag geen verrassing meer zijn, want dit wordt direct duidelijk zodra je de keuken in loopt. Voor de fronten van de keukenkastjes is ecologisch hout gebruikt, dit hout zien we ook terug, het zij lichter, in de houten vloer. Het contrast tussen de walnoothouten keukenkastjes en de rooskleurige Douglasspar-vloer is sterk en sfeervol. Beide houtsoorten bevatten rode pigmenten, waardoor ze op basis van de kleurenschijf verre verwanten zijn. De geborstelde aluminium handgrepen op de kasten en lades passen perfect bij de kleur van de keuken en helpen om een eigentijds design te creëren.

Gezellige erker

In de erker van het appartement staat een comfortabele Biedermeier bank. De mooie kussens zorgen voor een speelse setting die past bij de kleur van de kamer. De mintgroene kleur van de kussens heeft een complementair effect op de lichte ietwat vale kleur van de houten vloer. Door de drie ramen valt het daglicht, waar iedereen van houdt, en waardoor deze gezellige scène baadt in een fijn zacht licht.

Eetkamer

In de eetkamer ligt de focus op het hout. Het centrum van deze kamer is de grote tafel, die is bekleed met houten stoelen. De lichte houten vloer oogt ingetogen en biedt een eenvoudige basis voor het meubilair. Aan de linkerzijde kun je de piano zien, de zwarte verf werkt als een magneet op de kleuren in de ruimte. Het resultaat is een nette en toch ook spannende omgeving.

Werkruimte

Hier zien we een deel van de werkruimte. Door hun eenvoudige ontwerp stralen de meubels met hun natuurlijke kleuren veel rust uit. In deze kamer staat de essentie voorop, waardoor je niet afgeleid raakt tijdens het werken. Deze kamer is een must voor alle freelancers en journalisten.

Vloer in de hal

De vloer in de hal heeft een indrukwekkende lengte van 6,50 meter. De strikte lineariteit van de planken zorgt voor een bijzonder stijlvolle sfeer in deze hal. Aan de rechterkant staan enkele accessoires die de ruimte een persoonlijke twist geven, let bijvoorbeeld op de zwarte sculptuur met de goudkleurige kroon. Die oogt welhaast Egyptisch! De treden hebben een eenvoudige en daardoor charmante vierkante vorm. De helderheid en de lichtheid van deze hal zijn gewoon heerlijk om in te wonen!

Badmeubel

Penthouse van CioMé Minimalistisch
CioMé

Penthouse

CioMé

Dit ontwerp past precies in de badkamer van dit huis. Het meubel wordt gekenmerkt door een minimalistische vormgeving, waardoor het een welhaast zenachtige kwaliteit heeft. Let op de grijze wand en het witte sanitair met de stalen elementen. Deze fontein is de perfecte toevoeging aan je badkamer. CioMé ontwerpt interieurs, mengt exclusieve kleuren, realiseert wandpanelen en schept objecten en interieurproducten. CioMé heeft ruime ervaring in de wereld van het design: van idee tot realisatie. Met haar bouwkennis en uitgebreide kennis van materialen en kleuren, zorgt zij goed voor haar opdrachtgevers, altijd met een persoonlijk toegesneden advies en een helder creatief ontwerp. 

Tot zover dit schitterende Duitse huis met een Nederlands tintje. We hopen dat je veel inspiratie opgedaan hebt! Veel plezier alvast met je nieuwe interieur!

Coole kussens uit Berlijn stelen de show in je interieur!

Het forum is dé plek om met experts over je ideeën te praten!

Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!