Offerte aanvragen

Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.

Top 5 van de week: Eigentijdse Architectuur

Lianne van Kralingen Lianne van Kralingen
Loading admin actions …

Op deze luie zondagmorgen, op de eerste of laatste dag van de voorjaarsvakantie (afhankelijk van de locatie van je bank of luie stoel), kun je er eens lekker voor gaan zitten en op je gemak de nieuwste populaire resultaten op het gebied van design, interieur en architectuur over je heen laten komen. Deze week past de top 5 (niet geheel onverwacht) precies bij het thema van afgelopen week: betaalbare eigentijdse architectuur – ook in eigen land! Kijk snel verder en werk toe naar de spectaculaire nummer 1:

#5 Moderne tuinhek ideeën

PLASITOR AFRASTERING:  Tuin door Betafence Nv
Betafence Nv

PLASITOR AFRASTERING

Betafence Nv

De top 5 van deze week eindigt op kleine schaal, met op plaats #5 het moderne tuinhek. Architectuur begint al bij de grens van je kavel en dit is een passende plek om je op te warmen voor het grotere werk. In dit artikel vinden we verschillende moderne tuinhek ideeën die bij de hieronder staande moderne woningen een prachtige aanvulling vormen op de gevel. Kies het mooiste idee en doe er je voordeel mee!

#4 Eigentijdse bakstenen huizen

Woning aan de Vliet:  Huizen door VVKH Architecten
VVKH Architecten

Woning aan de Vliet

VVKH Architecten

Op #4 zetten we de stap naar het ontwerp van een huis zelf, in de vorm van een welbekend maar niet minder bijzonder bouwmateriaal: de baksteen. Ontdek hier opnieuw de stijlkracht van de oude vertrouwde baksteen en laat je verrassen door de enorme potentie van dit bescheiden materiaal voor eigentijds design!

#3 homify 360°: Een Modern Familiehuis in Aken

Op plaats #3 vinden we een spectaculair voorbeeld van moderne architectuur in Duitsland, in de vorm van dit familiehuis in Aken – waar we zowel binnen als buiten ultiem eigentijds design vinden in vorm, kleur en materiaal. Ontdek hier de trends op het gebied van Europese architectuur en doe er bijzondere ideeën op!

#2 homify 360°: Een eengezinswoning in Leiden

Verbouwing arbeiderswoning tot 'pied a terre':  Huizen door 8A Architecten
8A Architecten

Verbouwing arbeiderswoning tot 'pied a terre'

8A Architecten

Voor de meest populaire projecten moeten we toch echt terug naar Hollandse bodem, en wel naar hartje Leiden, waar we deze kleine arbeiderswoning ontdekken. Niets bijzonders zou je zeggen, toch verbergt deze oer-Hollandse gevel een spectaculair modern interieur met ingenieuze ideeën die een zee van ruimte opleveren! Ontdek het hier…

#1 homify 360°: Een pittoresk boshuis in Gelderland

En eindelijk, op plaats #1, kunnen we je nieuwsgierigheid op indrukwekkende manier bevredigen – in de vorm van dit idyllische en sprookjesachtige huis in de bossen van Gelderland. Op deze knusse en romantische plek vinden we dit knusse en romantische huisje dat zowel mystieke fantasieën als moderne woondromen combineert tot dit resultaat. Woorden zijn niet genoeg: kijk hier naar de beelden!

Heb je de top 5 van vorige week gemist? Kijk dan snel hier en blijf op de hoogte van de laatste trends!

Eigentijds wonen in een rietgedekte villa:  Huizen door Lab32 architecten

Hulp nodig bij uw woonproject? Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!