11 keer een bijzondere entree | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3654:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

11 keer een bijzondere entree

larapappers larapappers
Moderne huizen van RETA Architecture-Interior-Industrial Design Modern
Loading admin actions …

Een eerste indruk maak je maar één keer. Als het om jouw woning gaat is dit natuurlijk ook van toepassing. Ontvang jij gasten voor de eerste keer? Wees er dan zeker van dat je een goede eerste indruk maakt. Hoe zorg je hiervoor? Wij laten jou vandaag 10 tips zien voor de voorgevel van jouw woning waarmee je een juiste indruk maakt.

1. Deur

Wellicht houdt u niet van kleur en te veel gedoe. Dan kunt u ook een statement maken door voor een bijzondere deur te kiezen. Dit hoeft niet te opvallend te zijn, ook een deur met bijzondere ramen of een bijzondere deurklink maakt een groot verschil. Eenvoudig en toch erg belangrijk!

2. Vrijstaande woning met trap

Woon jij in een vrijstaande woning? Dan is het extra

belangrijk dat je een uitnodigende entree tot jouw woning hebt. Een entree die zegt; welkom. Een trap naar de deur van jouw woning is een goed idee. Hiermee maak je het namelijk voor jouw gasten om de weg naar de deur te vinden. Ze hoeven niet om de woning heen te lopen. De trap zegt functioneert als een wegwijzer.

3. Speels

Je kunt de entree tot jouw woning ook uitnodigend maken door aandacht te besteden aan het paadje naar de deur. Speel met verschillende materialen en hoogteverschillen en jouw gasten krijgen zeker een positieve eerste indruk van jouw; creatief!

4. Het gazon

Het is natuurlijk een inkoppertje, maar als jouw woning een gazon heeft, onderhoudt dit gazon dan goed. Een rommelig gazon met planten die overwoekeren zorgt ervoor dat jouw woning een chaotische eerste indruk geeft. Dan kun je wel een fantastisch interieur aanschaffen, maar de eerste indruk maak je met jouw gazon.

5. Juiste verlichting

Een goed verlichte woning zorgt voor een sfeervolle uitstraling. Bekijk deze woning dan ook goed. Je ziet namelijk dat deze woning niet alleen verlichting bij de deur heeft, maar dat ook op andere plekken verlichting geïnstalleerd is. Een plaatje!

6. Zentuin

Je kunt natuurlijk voor kiezelstenen of gras gaan, maar de voortuin van jouw woning is pas echt een toegevoegde waarde indien deze tuin een harmonische uitstraling heeft. Ga daarom voor een zen-tuin en zorg voor balans.

7. Groen voor de deur

Met groen maak je een groot verschil. Misschien heb jij geen tuin? Dan kun je ook kiezen voor bloempotten met kleurrijke bloemen, of, zoals op de foto, een speels boompje. Niets is namelijk zo rustgevend als groen!

8. Kunst

Houd jij van kunst? Laat dit dan zien! Door middel van een bijzonder kunstwerk maak jij een sterk statement. Je toont namelijk karakter! Je kunt natuurlijk ook een kunstenaar een mooi item laten maken die bij jouw woning past.

9. Kleur

Ook met warme kleuren en speelse patronen zorg je ervoor dat de entree van jouw woning een bijzondere entree is. Ga voor een kleur die jou aanspreekt, maar overdrijf niet. Een knalkleur is leuk, maar in de winter, als het buiten regent en koud is, vind je het misschien iets minder leuk dat jouw voordeur zo opvalt. Raadpleeg dan ook gerust een professional als jij daar behoefte aan hebt.

10. Materiaal

Wil jij het groots aanpakken? Dan kun je ook kiezen voor een bijzondere voorgevel door voor een opvallend materiaal te gaan. Zo zie je bij deze woning dat er gekozen is voor marmer. Deze natuurlijke steen zorgt direct voor een luxueuze en rustgevende uitstraling.

Heb jij behoefte aan meer inspiratie? Lees dan ook dit Ideabook over hoe je van jouw deur iets bijzonders maakt!

11. Design

Last but not least; een uitzonderlijk ontwerp. Hier heb je natuurlijk wel hulp bij nodig, maar het is zeker de investering waard. Maak van jouw voortuin een bijzondere voortuin en verras iedereen die bij jou op bezoek komt. Hiermee laat je namelijk zien wat een goede smaak is!

Welke tip spreekt jou het meest aan?
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!