Zes moderne tv-meubels | homify

Zes moderne tv-meubels

Stoa. Stoa.
Extendo Multimedia ruimteMeubels
Loading admin actions …

Waar moeten we heen met de tv? Deze vraag is vanaf vandaag voor jou geen probleem meer, want we geven je een kijkje in de keuken van onze experts. Wat we vonden verbaasde ons heel erg, want er waren veel mooie moderne tv-meubels gecreëerd, die niet alleen supermodern en stijlvol waren, maar ook erg handig. Kijk gewoon even met ons mee naar de verschillende modellen en zoek je persoonlijke favoriet uit. Tegenwoordig zijn er veel stijlvolle kasten waarop je tv kan staan, waardoor je nog lekkerder kijkt!

Paneelsysteem

Massieve kasten zijn uit. Vandaag de dag is het de lichte, luchtige en vooral flexibele vorm die in moderne woonkamer de klok slaat. Dit praktische paneelsysteem past precies goed in dit interieur, ze zijn ook erg makkelijk te plaatsen, zowel technisch als qua stijl, omdat ze zich aanpassen aan de verschillende eisen en toepassingen die al in een specifieke kamer bestaan. Diverse accessoires, zoals opbergruimtes, planken of een tv-beugel kunnen aan het systeem worden gemonteerd, bijna alles kan er aan bevestigd worden, zolang het maar voorzien is van de juiste ondersteuning. Op deze manier is de flat strak en stijlvol ingericht, en wordt er in de woonkamer geen waardevolle ruimte verspild!

Woonwand

Op dezelfde manier als bij het voorbeeld hierboven, wordt een modern en stijlvol design gecombineerd met een levendig wandsysteem. Dit systeem heet  Lampo L2-30. Het biedt jou veel bergruimte, evenals een geïntegreerde tv-beugel, waardoor je veel ruimte creëert. De kleuren van de verschillende elementen kunnen worden afgestemd op je individuele behoeften. Zo is het mooie en praktische design ook qua ontwerp erg flexibel en toegerust op je persoonlijk situatie.

Sideboard

Voor degenen die niet een hele muur vol met verschillende elementen wil hebben, maar slechts een eenvoudige tv-kast nodig heeft, hebben onze experts van Schnepel een elegant en toch praktisch alternatief gevonden. De tv-kast genaamd MK-2, deze is gemaakt van eigentijds steigerhout, de boven- en zijkant zijn met witte hoogglans afgewerkt.

Retro & chic

Dit kastje van Gentlemen Designers maakt echt indruk, met zijn koele retro 'look' en Scandinavische trekjes. De vintage- en industriële stijl van deze kast verrijkt elke woonkamer en is een echte 'eye-catcher'. Het lichte hout en de strakke, schuine poten contrasteren mooi met de donkere metalen inzetstukken. Hout en staal gaan in dit meubelstuk een sterke visuele alliantie aan!

Draaibare zuil

Op deze afbeelding zien we een zeer ruimtebesparend en supermoderne tv-zuil van Extendo, dit is eigenlijk geen echt meubelstuk, maar eerder een beugel. Maar hij hoort er wel helemaal bij!  Met de flexibele zuil, die 360 graden kan draaien, wordt televisie kijken wel heel gemakkelijk. De kolom is verkrijgbaar in twee hoogtes en aan beide zijden kan een tv worden aangebracht.  De perfecte oplossing voor vertrekken met weinig ruimte! Dit meubel past bij alle moderne en minimalistische woonconcepten!

Geometische Schoonheid

Project Glasshouse Proest Interior Multimedia ruimteMeubels
Proest Interior

Project Glasshouse

Proest Interior

De ontwerpstudio Dylan & van Laatum ontwerpt en bouwt duurzaam interieur en legt zich toe op projecten van hoogwaardige kwaliteit. Ze werken met diverse materialen: van hout tot corian en van staal tot textiel. Ook hun opdrachtgevers zijn gevarieerd, zo werken ze voor (interieur)architecten en ontwerpbureaus, bedrijven, instellingen, horeca en particulieren in heel Nederland en daarbuiten. Een Nederlands bedrijf met een internationale signatuur dus! Het is niet verwonderlijk dat ze met een topkast als deze op de proppen komen. Met zijn sterke geometrische vormen, eenvoudig design, schitterende afwerking en bescheiden aanwezigheid past hij goed in minimalistische interieurs, waarin een zekere rust aanwezig moet zijn. Deze kast zou daarom ook erg goed staan in een slaapkamer. 

Tot zover de bijzondere kasten. Laat je inspireren door deze prachtige meubels en veel succes met het inrichten van je interieur!

Wil je meer zien van Dylan & van Laatum? Bekijk dan hier hun homify profiel!

Je woonkamer heeft baad bij goede kleurideeën! In dit artikel vind je de trends van dit moment!

Heb jij al plannen voor de aanschaf van een nieuw design tv-meubel? Deel je plannen op ons forum!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Lab32 architecten Moderne huizen

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!