Bijzonder Portugees familiehuis | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Bijzonder Portugees familiehuis

Stoa. Stoa.
Moderne gangen, hallen & trappenhuizen van shfa Modern
Loading admin actions …

Vaak is het niet eenvoudig om een nieuw huis te komen, vanwege de vaak hoge bedragen die hiermee gemoeid gaan, daarom wenden veel mensen zich tot een renovatie van hun huidige huis, zodat dit weer als nieuw aanvoelt. Dergelijke moderniseringen verbeteren de leefkwaliteit van je huis en je wooncomfort aanzienlijk, als je het goed doet tenminste. Vandaag laten we je een woning zien die helemaal voldoet aan deze criteria. Het is een woning geworden met een moderne en eigentijdse twist. Dit renovatieproject werd uitgevoerd door SHFA Studio en laat duidelijk zien dat de Portugezen hun skills op dit gebied nog niet verleerd zijn. Bij homify vinden we het erg leuk om je de mooiste en meer inspirerende renovaties en verbouwingen te laten zien. Waarom? Gewoon om jou te inspireren bij het uitwerken van je eigen woonconcept! Kijk daarom snel met ons mee en vang die creatieve ideeën!

Nieuwe gevel

Moderne huizen van shfa Modern

Laten we eens beginnen met de gevel. Deze is nu modern en jong, maar wat was deze toe aan een renovatie! De belangrijkste wijzigingen zijn aangebracht op het niveau van de details, zo is het hekwerk vervangen en heeft de gevel een frisse nieuwe lik verf gekregen. De samenwerking tussen de kozijnen, ramen, luiken en het hekwerk, geven deze woning zijn ziel. Het exterieur heeft al die mediterrane touch, we kunnen niet wachten om je het interieur te laten zien!

Interieur

Moderne gangen, hallen & trappenhuizen van shfa Modern

Een van de wonderen die vaak door de rehabilitatie en verbouwing van een woning geschieden is dat het interieur aanvoelt als een volkomen nieuwe ruimte. Dit kun je niet alleen creëren met een nieuwe inrichting maar ook door de binnenhuisarchitectuur te veranderen, zoals hier een aantal binnendeuren verwijderd zijn. De ruimte wordt er breder door in dit geval. Men hier ook een verlaagd plafond geplaatst, waarin de moderne verlichting natuurlijk niet mag ontbreken. Dit is een eenvoudige manier om het interieur een totaal andere sjeu te geven. Enkele modernistische accessoires, zoals de bollen op de grond, maken deze woning tot wat hij is: een hippe woonstee met een artistieke sfeer.

Keuken

Moderne keukens van shfa Modern

De keuken is een van de ruimten in het huis die vaak het eerst aangepakt worden. Omdat dit vertrek intensief gebruikt wordt heeft het ook het meeste te lijden. Een transformatie van de ruimte geeft de kamer direct een nieuw leven. In deze keuken zien we een prachtige samenwerking tussen enerzijds het warme hout en anderzijds het koele industriële beton. Daarmee is dit culinaire hart van de woning een typisch voorbeeld van de binnenhuisarchitectuur van onze tijd! Alle moderne gemakken als een inductie kookplaat en een prachtige afzuigkap (wat een looks!). En wat een ruimte en lichtval! De juiste expert kan je helpen je keuken op een excellente wijze te realiseren!

Warm en helder

Moderne woonkamers van shfa Modern

Een van de mooi innovaties in deze woning was de realisatie van de huidige woonkamer. Het is niet gemakkelijk geweest om de oude woonkamer uit het geheugen te bannen, want ondanks de deplorabele staat waren de bewoners toch gehecht aan de oude look. Nu met deze nieuw stijl – die in zekere zin de oude woonkamer in zich draagt – maar op een hoger plan brengt, kunnen ze genieten van deze ruimte zoals je als bewoner graag van je woonkamer geniet. Kortom, men voelt zich hier helemaal thuis. Het wit in de ruimte vormt de basis voor de kleurige meubels en werk daarbij nauw samen met het warme hout. Zo wordt er in deze ruimte de ruimtelijkheid versterkt en de lichtsfeer versterkt.

Moderne douche

Moderne badkamers van shfa Modern

Met je ooit de droom gehad om een badkamer met een uitzicht op de mediterraanse natuur te hebben? In deze douche zie je dit aan je ogen voltrekken! In deze badkamer zien we een evenwichtig zwart-wit dat zorgt voor een unieke uitstraling waarvan we kunnen genieten. Elke ochtend en avond is het puur ontspannen in deze badkamer: precies waarom we van deze kamer houden! Meer excellente ideeën voor je badkamer kun je hier vinden!

Andere zijde

Moderne badkamers van shfa Modern

Een bad mag natuurlijk niet ontbreken, want na een dag onder de Portugese zon is het wel fijn als je een beetje kunt afkoelen en het stof van de wegen van je af kan wassen. Een heilzaam bad is dan een goede optie. In deze tweede badkamer (jawel!) kun je je helemaal laten gaan. Het bad heeft een traditionele look en past helemaal bij de mediterraanse wand. En wat dacht je van de warme kleurtonen van de parketvloer?! Deze contrasteert toch prachtig met het koele wit in deze badkamer? Bij het zien van deze kamer waren we direct overtuigt: deze woning is een modern woonpaleis geworden! 

De 6 gouden tips vind je hier!

Wat vind je van deze woning? Laat een reactie achter bij de comments!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!