Koel modern huis met een warm interieur | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Koel modern huis met een warm interieur

Stoa. Stoa.
Moderne huizen van 萩原健治建築研究所 Modern
Loading admin actions …

Soms is het uiterlijk van de dingen bedrieglijk, herbergt het schijnbaar manifeste een verborgen kern. Met het huis dat we je vandaag laten zien is het niet anders. We zien in dit huis een verscheidenheid aan vormen. Het is een huis dat deels een open karakter heeft, maar toch ook de privacy garandeert van de bewoners die het echt als hun thuis zijn gaan beschouwen. Het terras geeft hen de vrijheid te recreëren in de buitenlucht zonder direct in het zicht te zitten, een fijne ervaring als je gesteld bent op je persoonlijke ruimte en tijd. Door de openheid van de woning kan het daglicht ten alle tijden het interieur bereiken. Maar het verbinden van de binnen- en buitenruimte is geen eenvoudige opgaaf, daar komt heel wat vakkennis bij kijken. In dit artikel laten we je zien hoe een modern huis met een koel uiterlijk uiteindelijk een bijzonder warm interieur herbergt. Kom met ons mee voor een tour door het huis en doe lekker wat inspiratie op.

Uniek

Van dit huis is er geen tweede, daarom kunnen we met recht spreken over een unieke woning. Het valt direct op dat deze woonstee een eenvoudige, gesloten vorm heeft, maar toch is het duidelijk te zien dat de woning twee verdiepingen telt. Ze sluiten naadloos op elkaar aan; ze vormen een geheel. Een bijzondere toevoeging aan het exterieur is het verticale houten geveldeel, dit zorgt ervoor dat deze een abstracte look krijgt en een zekere visuele frisheid. Daarbij geeft het hout de nodige warmte aan de gevel. Een perfect evenwicht. Heb je zelf mooie bouwplannen, maar mis je de ervaring om ze te realiseren? Geen nood: raadpleeg een vakkundige expert!

Strak

Dit huis is ontworpen in Japan en heeft er alle looks van. Let op het mooie indrukwekkende landschap dat zich ontvouwt rond het terrein. Deze omgeving is een levend kunstwerk dat vanuit het interieur van de woning prachtig te zien is. Privé en privacy vormen de peilers van het ontwerp. Dat is goed te zien aan de voorgevel, geen mens heeft een idee wat er zich binnen afspeelt. Voor de woning hebben de bewoners beschikking over een persoonlijke parkeerplaats vanwaar een trapje je naar boven brengt, waardoor je eenvoudig naar de ingang van de woning kunt lopen.

Interieur

Het overvloedige aanwezig hout zorgt binnen voor een fijne woonambiance. Het wordt zowel op de vloer als op de plafond geïmplementeerd, waardoor een totaalconcept in het interieur ontstaat dat zijn weerga niet kent. De bewoners prijzen de vloer vanwege het comfortabel gevoel aan de voeten, je voelt de textuur van hout. De lichtsfeer in de woning is ook schitterend; het daglicht stroomt ongehinderd naar binnen door de immense ramen.  

Eetkamer/keuken

In deze eetkamer/keuken ontmoet de familie elkaar op gezette tijden. Samen de maaltijd nuttigen is voor hen een vast ritueel op de dag waar iedereen graag bij aanwezig is. Op deze afbeelding krijgen we een mooi voorbeeld van de dimensies van de ruimte en de lichtsfeer die hier aanwezig is. Een juiste ambiance is belangrijk als je wilt genieten, dat zit hier zo te zien helemaal goed! Ook in deze eetkamer/keuken treffen we de overvloedige aanwezigheid van hout aan, een natuurlijke, warme toevoeging aan een schitterend thuis. Let ook even op de subtiele keuken en de wijze waarop alle delen van de kamer qua kleur elkaar complementeren. Inspirerend! Meer mooie ideeën voor je eetkamer vind je hier.

Patio

De patio is er populair en niet zonder reden. Wat is er nu mooier om vanuit je woning direct zicht te hebben op de natuur en buiten te kunnen zitten zonder dat de blikken van nieuwsgierigen je kunnen vangen. We houden het privé in deze patio, daarbij zorgt deze voor een natuurlijke ambiance in het interieur. Drink je kopje thee en tuur even naar buiten. Dat zijn de momenten waar iedereen toch ja tegen zegt! 

Een andere tip om heerlijk te relaxten thuis is natuurlijk de onvolprezen thuisauna! In dit artikel kun je de nodige inspiratie op doen!

Wat vind je van deze woning? Laat een reactie achter bij de comments!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!