Woonhuis in een eigentijdse stijl | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Woonhuis in een eigentijdse stijl

Stoa. Stoa.
Moderne huizen van ESTUDIO P ARQUITECTO Modern
Loading admin actions …

We zullen versteld staan door alle verrassingen die deze woning voor ons in petto heeft. De belangrijkste kenmerken van deze woning zullen zeker voor de nodige inspiratie zorgen, iets dat huizenjagers en bouwers maar moeilijk kunnen ontberen. Vandaag komen zij volkomen aan hun trekken. We nemen je mee naar een huiz in het zuiden van Spanje dat bijzonder functioneel en esthetisch is, niet geheel verwonderlijk heeft het een grote schare fans in de directe omgeving, daarbij is het een inspiratie geweest voor lokale architecten. Binnen en buiten lijken in elkaar over te lopen, een ervaring die je overkomt. Het huis bestaat uit twee delen: zakelijk en een privé, zo houd je als thuiswerken de twee werelden een beetje gescheiden. We nemen je mee op een tour door het huis. Kijk je even met ons mee? 

Eerste blik

Het land rond de woning is 20x24 meter en is niet vlak. Er zijn juiste vele gaten die opgevuld moesten worden voordat de woning gebouw kon worden. Ondanks deze obstakels zijn de proffessionals er toch in geslaagd om een moderne woning te realiseren in dit heuvelachtige landschap. Het is een verzameling vormen die een uitstekende look aan de woning geven, echt iets van onze tijd! De gevel laat een spel van vorm en tinten zien die als personages in een film een rol spelen. We zien diverse moderne bouwmaterialen toegepast, zoals keramiek, cement, hout, metaal en glas.

Luxe

Luxe mag er in een eigentijdse woning natuurlijk niet ontbreken. Deze imposante ontvangsthal doet zijn werk goed. Je collega´s en vrienden zullen bij binnenkomst zeker verrast zijn. Het is een minimalistisch aangeklede hal die een zekere rust en zelfverzekerdheid uitstraalt: typisch het soort waarin je graag welkom geheten wordt. De donkere oversized deur geeft de hal een huiselijke ietwat warme uitstraling, een beetje Spaans temperament is hier niet ongewenst. Ook is er ruimte voor een stukje natuur, zoals de kleine vetplant op de wandkast.

Indeling

We zien een duidelijk e indeling in twee niveaus, werk en privé gerelateerd. Deze trap brengt ons naar de bovenste verdieping waar de drie slaapkamers, badkamer en een bibliotheek gevestigd zijn. Beneden vinden we de keuken, de woon- en eetkamer. Dit zijn de vertrekken waar het leven overdag zich voltrekt. Op de begane grond vinden we ook de werkruimte. Grijs tinten en wit vormen een boeiende symbiose met het donkere hout van de treden en de heldere glas wand. Zo krijgt deze ruimte een moderne twist met een Spaanse look.

Bijzondere gevel

Het huis heeft een buitengewone achtergevel. Gepositioneerd op de binnenplaats kunnen we de gevel zien en beseffen we hoe het grootste deel van de ramen gericht zijn op buitenruimte, die een privé karakter heeft. De verschillende volumes, blokken die als magneten aan elkaar lijken te kleven, laten een spel van vorm, vorm en gesloten en open oppervlakken zien. Een opvallende verschijning in de buurt! Je eigen huis bouwen is een uitdaging, maar dit brengt wel veel creatieve vrijheid met zich mee. Hier kun je de nodige inspiratie op doen.

Patio

Dit is een patio uit de films die we van Hollywood kennen. We voelen ons hier beschermd en hebben de bevoorrechte toegang tot het zwembad, dat mogen we gerust dhetjuweel van deze patio noemen. Het zwembad wordt geflankeerd door een houten dek, een doucheruimte en een sfeervolle verlichting. Dit licht is niet sterk genoeg om te lezen of diner, maar helder genoeg om een romantische avond te verlichten. De juiste experts kunnen je helpen om je ideale patio te realiseren.

Uitzicht

Met dit prachtige uitzicht nemen we afscheid van de woning die uit een soap opera lijkt te komen. Dit huis zal zeker een grote invloed hebben op de architectuur, gewoon vanwege zijn heldere vormen en de verrassingen die het herbergt. Daarbij kunnen we toch niet om dit prachtige uitzicht heen. De twee muren vormen een schitterend kader vanwaar uit we de heuvels en de ondergaande zon in de verte zien. Het zijn de sfeerlichten die ons doen denken aan het poollicht, alleen is het in en rond het huis een stuk warmer. Een heerlijk huis waarin de bewoners genieten van het goede leven!

Een oude boerderij werd een moderne familiewoning. Hier lees je er alles over!

Wat vind je van deze woning? Laat een reactie achter bij de comments!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!