Voor & Na: Jaren '20 huis in Manchester wordt moderne gezinswoning

Offerte aanvragen

Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.

Voor & Na: Jaren '20 huis in Manchester wordt moderne gezinswoning

Stoa. Stoa.
 Keuken door Pride Road
Loading admin actions …

Raynes Architecture werd verzocht om dit pand te transformeren en het weer gereed te maken voor de 21ste eeuw. Het betrof een semi-vrijstaande woning in Whalley Range, bij Manchester. In zijn oorspronkelijke staat had het huis een badkamer aan de achterzijde van het huis, deze blokkeerde het uitzicht op de tuin. Dit laatste was een van de eerste dingen die de architecten besloten te veranderen. Daarnaast was het huis de laatste jaren niet goed onderhouden, waardoor het nodig een opknapbeurt kon gebruiken. Uiteindelijk werd het huis grondig gerenoveerd, waarbij de badkamer verplaatst werd, de keuken en de eetkamer werden verbonden en de douche kreeg een nieuwe betegeling. Hieronder kun je zelf zien hoe mooi het allemaal geworden is, het huis was oud en muf, maar nu ziet het er fris en modern uit. Wat een karakter, je voelt gewoon de huiselijkheid! Kijk met ons mee.

De buitenkant

 Huizen door Pride Road
Pride Road

Rowan Ave

Pride Road

Hier zien we de buitenkant van de woning uit de jaren '20, en deze is eigenlijk precies zoals we hem verwachten. Het woonoppervlak binnen is vrij ruim, hoewel je dat aan de buitenkant niet zou vermoeden. In de jaren '20 stonden maar weinig mensen te trappelen voor een open woonruimte, met als gevolg dat het huis van binnen ingedeeld is in relatief kleine kamertjes. 

De keuken voor de transformatie

 Keuken door Pride Road
Pride Road

Rowan Ave

Pride Road

De keuken was chaotisch en ongeorganiseerd zonder duidelijke rode draad. De oppervlakken en kasten hadden behoefte aan een make-over, het moest er allemaal meer volwassen uit komen te zien, met meer ruimte om in te koken!  Het is gemakkelijk om te zeggen dat de keuken vooral functioneel moet zijn, waardoor je eigenlijk de stijl van de keuken verwaarloost. Hieronder zien we duidelijk wat een verschil een goed ontwerp en een moderne inrichting kan maken.

Super!

 Keuken door Pride Road
Pride Road

Rowan Ave

Pride Road

Wat een transformatie! De slanke, zwarte vlakken en glimmende stalen afzuigkap geven de keuken een moderne uitstraling, en de blauwe tegels injecteren de nodige kleur, maar zijn ook makkelijk schoon te houden. Dit vertrek heeft nu een herkenbare stijl, fijne kleurstelling en een zorgvuldig geselecteerde afwerking. De eenvoudige accessoires zorgen voor een aangename en huiselijke sfeer in deze mooie keuken.

Voor: De hal

 Gang en hal door Pride Road
Pride Road

Rowan Ave

Pride Road

Voor de renovatie zag de gang er uitgeleefd en versleten uit. Het behang was gedateerd, verschoten en vergeeld, en het lukraak gelegd tapijt zag er rommelig en slecht doordacht uit. Het was duidelijk al enige tijd verwaarloosd en zat met smart te wachten op een fikse make-over!

Prrachtig

 Keuken door Pride Road
Pride Road

Rowan Ave

Pride Road

De hal beneden ziet er nu prachtig uit, omdat het vertrek de zorg en aandacht gekregen heeft die hij verdient. Het is toch het visitekaartje van je woning! En zoals we allemaal weten, de eerste indruk telt! Door zijn frisse nieuwe look kun je met een gerust hart je vrienden en familie uitnodigen! Wat een likje verf al niet kan doen, dit fleurt direct de hele gang op. Daarnaast zijn de klassieke groene tegels erg schikt voor deze jaren '20 woning. Een traditionele houten bijzettafel zorgt voor een handige opslagruimte, speciaal voor dingen die je in de gang wilt bewaren, zoals sleutels en de digitale pas voor de garage.

Kleurrijk

 Keuken door Pride Road
Pride Road

Rowan Ave

Pride Road

Deze kleurrijke badkamertegels zijn mooi, gewaagd, en ze maken zeker iedereen wakker tijdens de ochtend douche! De primaire kleuren zijn een interessante keuze die goed werkt in combinatie met de witte muren. Het is werkelijk een element van plezier en joie de vivre;  dit gevoel krijgen we in alle kamers van dit mooie familiehuis, dat gekenmerkt wordt door een warme en gastvrije sfeer, waarin je graag verblijft!

Heb je vragen over je interieurontwerp of wil je gewoon even sparren over bepaalde ideeën? Raadpleeg gewoon ons forum!

Bamboe meubels zijn bezig aan een opmars. Lees dit artikel voor mooie ontwerpen.

Eigentijds wonen in een rietgedekte villa:  Huizen door Lab32 architecten

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!