Planten, Bloemen & Bomen voor je Interieur: Fijn & Natuurlijk | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Planten, Bloemen & Bomen voor je Interieur: Fijn & Natuurlijk

Stoa. Stoa.
Bucketlight van Studio Roderick Vos
Loading admin actions …

Een kamer zonder planten en bloemen is saai en kunstmatig. Juist de groene kleur en de fijne geur van de natuur zorgt voor de verkwikkende sfeer die je zoekt. Er zijn veel manieren om je interieur een natuurlijke update te geven, daarom gaan we je in dit artikel een aantal mooie ideeën laten zien. Fleur je interieur op met planten en bloemen: je zult zien dat je kamer direct een goede sfeer krijgt. Laten we snel gaan kijken naar de voorbeelden!

Vetplantje in bijzonder Keramiek

Chimney bloempot - nieuw Delftsblauw van Ontwerpstudio Inge Simonis Industrieel
Ontwerpstudio Inge Simonis

Chimney bloempot – nieuw Delftsblauw

Ontwerpstudio Inge Simonis

Inge Simonis ontwerpt en produceert kleine series en exclusieve objecten, uiteenlopend van servies, vazen en lampen. Het werk van Simonis kenmerkt zich door een lichte vormgeving van het object, waarin toeval en verrassing duidelijk een rol spelen. Het witte plantenbakje heeft een witte ondergrond, met daarop Jackson Pollock-achtige spetters, waardoor een expressieve kleurintensiteit ontstaat. Dit bakje is daardoor erg bijzonder en modern. De functie van een object is altijd het uitgangspunt, maar Simonis laat zich graag leiden door het toeval in het proces van creatie, waardoor telkens nieuwe spannende vormen ontstaan. Haar inspiratiebron is de natuur, die zij op haar wijze vrij vertaalt naar schitterende gebruiksobjecten van keramiek.

Deksels

Chimney bloempot - nieuw Delftsblauw van Ontwerpstudio Inge Simonis Industrieel
Ontwerpstudio Inge Simonis

Chimney bloempot – nieuw Delftsblauw

Ontwerpstudio Inge Simonis

Hier zien we de bakjes nog een keer. Ze hebben inderdaad niet allemaal dezelfde vorm. Ook de verfpatronen zijn telkens verschillend. We mogen daarom stellen dat elk bakje uniek is. Deze plantenbakjes staan supergoed in een modern en licht interieur, waarin ze door de expressieve verfspetters goed opvallen!

Licht en Donker

Studio Peter van Riet creëert prachtige ontwerpen voor thuis. Ontwerpen die telkens innovatief en bijzonder zijn. Neem nou deze prachtige decoraties, een monochrome bak met een schitterende bloem. Deze combinatie zien we gepresenteerd worden tegen een zwarte achtergrond, waardoor het ontwerp prachtig uitkomt. Het is een decoratief kunstwerkje dat zeer goed staat in moderne interieurs.

Ouderwets mooi

van homify

Ontwerpstudio House of Thol creëert schitterende ontwerpen voor het dagelijks leven met een bijzondere esthetiek. De ontwerpen stralen de liefde uit die ontwerpers voor de materialen en de ambachtelijke technieken voelen.
Ze creëren producten op maat, maar werken daarnaast ook hard aan een algemeen oeuvre. Beide type producten worden natuurlijk gekenmerkt door de herkenbare stijl van de ontwerpstudio. Op deze foto gaat onze aandacht uit naar de prachtige vormgeving van het glazen watersysteem. Het peervormige ontwerp kent twee openingen, aan de bovenzijde kan men het reservoir vullen met water. De onderkant van het systeem kan men in de potgrond steken, hier zorgt een afsluiting van terracotta ervoor dat het water langzaam maar geleidelijk in de potgrond sijpelt. De ontwerpers van House of Thol maken op een inventieve en praktische manier gebruik van de poreuze eigenschappen van het terracotta. Het systeem is niet alleen prachtig ontworpen, het ontneemt je ook nog eens de moeite om elke dag je planten water te geven. De plant op de foto ziet er niet voor niets zo gezond uit!

Bucketlight

Studio Roderick Vos heeft recent een showroom geopend in 's-Hertogenbosch, die de filosofie en designopvattingen van dit collectief gestalte geeft. Het koppel Roderick Vos en Claire Vos Teeuwen begonnen in 1990 met de design studio, die zich daarna gespecialiseerd heeft in innovatieve concepten voor interieurdesign en designproducten. Het ontwerp op de foto heet Bucketlight en is in feite een combinatie tussen een plantenbakje en een lichtbron. Onderin het bakje zien we het mooie licht dat een sfeervolle ambiance in je interieur creëert. Studio Roderick Vos doet zijn naam eer aan door met dit innovatieve en unieke design voor de dag te komen. Het is een erg mooie manier om de natuur in huis te brengen.

Een Boom in Huis

Boom in Huis laat een uniek concept zien, ze plaatsen unieke bomen en cactussen in je huis! Deze worden
geplant in exclusieve bakken, gemaakt door vakmensen, zoals ambachtelijke Europese familiebedrijven. Om deze bomen op een perfecte manier te integreren in je interieur, kun je samen met een ervaren interieurarchitect je ideeën bespreken en vormgeven, zodat ze professioneel uitgevoerd worden, waardoor er echt maatwerk geleverd wordt. Want maatwerk is gewoon topwerk! 

Tot zover voorbeelden van planten, bloemen en bomen voor je interieur. De sfeer in je woning is altijd goed met de natuur in de buurt! 

Studio Roderick Vos heeft ook een mysterieuze collectie met een verhaal. Bekijk deze collectie hier.

Misschien heb je vragen? Stel ze gerust aan een expert op ons forum!

Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!