Moderne tuinhek ideeën

Offerte aanvragen

Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.

Moderne tuinhek ideeën

Lianne van Kralingen Lianne van Kralingen
Loading admin actions …

Een van de basisbehoeften als het gaat om de tuin is wel de afscheiding: hek, muur, heg etc. We willen namelijk allemaal graag in meerdere of mindere mate privacy, veiligheid en last but not least ook een beetje stijl in onze tuin met behulp van de afbakening van ons eigendom. Persoonlijke wensen spelen hierbij een grote rol – sommigen van ons kletsen graag bij met de buren over een laag tuinhekje, terwijl anderen graag een beetje privacy hebben bij het zonnen. Sommigen van ons hebben waardevolle bezittingen te beschermen, anderen willen juist een afscheiding puur voor het mooi. Voor al deze verschillende wensen hebben wij hier bij homify wel een model dat ervoor gemaakt lijkt en vandaag willen we kijken naar een aantal van de mooiste en beste moderne tuinhek ideeën van onze experts. Kijk met ons mee…

Welke van deze moderne tuinhek ideeën spreekt jouw stijl het meeste aan? Wij horen graag jouw mening bij de berichten hieronder!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!