door Elfa Deutschland GmbH

7 kledingkasten met prachtige schuifdeuren

Carla Wilhelm Carla Wilhelm
Loading admin actions …

Het maakt niet uit of je de eigenaar van een groot huis bent of een klein appartement. Een goede kast helpt je om je huis netjes, schoon en georganiseerd te houden. In dit Ideabook hebben we een aantal mooie en bijzondere kasten met schuifdeuren voor je verzameld. Schuifdeuren zijn een hit onder huiseigenaren en dat is niet zo gek want je schuift de kast zo open, past ze makkelijk aan naar je eigen stijl en je bespaart enorm veel ruimte.

Hier zijn 7 verbazingwekkende en prachtige voorbeelden die je zullen inspireren om zelf creatief met schuifdeuren aan de slag te gaan!

1. Van hout

Houd je de kleuren liever rustig kies dan voor een kast met elementen van hout. Hout past mooi in elk interieur en straalt in tegenstelling tot wit en crème tinten warmte en sfeer uit. Plaats meerdere objecten van hout in de ruimte voor een mooi harmonieus geheel.

2. Met kleurrijke stroken

moderne Slaapkamer door homify
homify

Vizyon yatak odası

homify

Als het gaat om de aankoop van een kast, het is niet onwaarschijnlijk dat de meeste onder ons kiezen voor iets gangbaars en onopvallends. Voor sommige elementen in huis is dat zeker verstandig om te doen maar voor kast met schuifdeuren is het eigenlijk een heel ander verhaal. Een schuifdeur kun je geheel naar eigen smaak aanpassen zonder dat je hele huis op zijn kop moet. Kies bijvoorbeeld voor een schuifdeur als op de foto. Deze kast is ontworpen met stijl en originaliteit en past prachtig bij de rest van het interieur.

Wil je ook zo’n bijzondere kast? Neem contact op met de dichtstbijzijnde professional voor meer informatie en advies.

3. Modern en stijlvol

moderne Slaapkamer door Elfa Deutschland GmbH
Elfa Deutschland GmbH

Puristischer Einbauschrank

Elfa Deutschland GmbH

Als we aan een schuifdeur denken de meeste van ons aan een solide kast met matglazen panelen. Maar waarom niet een keer wat anders zoals deze half doorzichtige schuifdeuren? In deze slaapkamer reflecteren de deuren de objecten in de kamer op een prachtige manier en maken de kamer ruimtelijk en zeker het aanzien waard! Ook in jou slaapkamer zal deze kast vast prachtig staan!

4. Kleurrijk en vrolijk

moderne Slaapkamer door Muebles Ebanos
Muebles Ebanos

Armario lacado combinación de colores

Muebles Ebanos

Dit is een perfecte schuifkast voor een kinderkamer. Met heldere kleuren en een vrolijke uitstraling. De kast slaagt erin om een lichte sfeer in de kamer te creëren en een extra bijpassende lamp maakt het helemaal af.

5. In aardetinten

moderne Slaapkamer door Arconada Armarios
Arconada Armarios

Armario japones cristal opaco 3

Arconada Armarios

Een eenvoudige en doordachte keuze van kleuren, materialen en ontwerp geven deze kast een enorme uitstraling. Het reflecterende oppervlak, de randen van chroom en een goed gedefinieerd midden gedeelte maken het plaatje compleet. 

7. Helemaal wit

 Slaapkamer door PIANCA
PIANCA

Nastro

PIANCA

Deze mooie kast heeft een eenvoudige maar zeer levendige uitstraling. Ideaal voor diegenen die graag gebruik maken van lichte kleuren en eenvoudige lijnen.  Als je de muren in je huis vrij wilt houden dan zal deze kast je eerste keus zijn.

6. Minimalistisch

Deze kast valt niet direct op door vorm en kleuren en dat is misschien wel zijn kracht. Met een dergelijk minimalistisch ontwerp creëer je op een subtiele manier opbergruimte en voeg je tegelijkertijd een prachtig element toe aan een ruime.

Tot zover dit Ideabook over schuifdeuren. Zoals je hebt kunnen zien voegen schuifdeuren een ongekende veelzijdigheid aan hun omgeving toe. Nog niet helemaal overtuigd? Kijk ook eens in dit Ideabook. Hier hebben wij 12 ideeën, tips, en ontwerpen voor je verzameld.

Welk ontwerp zou jij kiezen? Laat het ons hieronder weten!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa: moderne Huizen door Lab32 architecten

Hulp nodig bij uw woonproject? Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!