Top 5 van de week: meestvoorkomende inrichtingsfouten en meer

Mandy K. – homify Mandy K. – homify
Kitchen & Dining, Gracious Luxury Interiors Gracious Luxury Interiors Landelijke keukens Roze
Loading admin actions …

Ook deze zondagmorgen presenteren we je de vijf toppers van afgelopen week. Mocht je er een paar gemist hebben, ga er dan lekker voor zitten en neem ze heerlijk op je gemak door. 

Lees bijvoorbeeld ons populairste artikel over 17 meestvoorkomende inrichtingsfouten, en check of meteen of jij ook af en toe een uitglijer maakt. De overige artikelen zijn ook zeker de moeite waard, want het is bijvoorbeeld altijd goed om even na te gaan of je de boel op een goede manier schoonhoudt!    

Waar wacht je nog op? Check them out!

1. Inrichtingsfouten

Een goede organisatie van je huis is een tricky onderneming. Zelfs al denk je dat je alles op de juiste wijze doet dan nog kan het zijn dat je je leven ingewikkelder maakt dan nodig is.

Dat willen we natuurlijk niet, daarom hebben we besloten om eens te kijken hoe professionals zoals interieurontwerpers deze taak om een huis georganiseerd en netjes houden invullen. Van kleine slaapkamers bedolven onder grote hoeveelheden kleding tot thuiskantoren met kasten vol archiefdozen, daarmee denken we de belangrijkste organisatie-missers direct benoemd hebben. 

Kijk mee en lees hoe je ze kunt voorkomen en hoe je je huis ook georganiseerd houdt!

2. Transformatie

De fifties are back: we nemen een kijkje in dit tijdperk. Hoe dat kan? We nemen je mee naar een transformatie van een verwaarloosde naar een hedendaagse woning. Dit is een zogenaamd voor en na verslag, waarbij we je de geweldige resultaten die bereikt laten zien. 

De huidige bewoners van de woning hebben nu de beschikking over meer woonruimte met een unieke sfeer waar ook de kinderen zich goed kunnen vermaken. Het is een huis geworden dat bestaat uit twee delen die op een stijlvolle wijze worden verbonden door een vakkundig geplaatste kastlijn. Het opvallende kleurenpalet, dat speciaal door de eigenaars werd uitgekozen, brengt eenheid in het geheel. De experts hebben een hedendaags woonpaleisje weten te creëren met een jasje uit de jaren vijftig. 

Hoe dat allemaal in elkaar zit gaan we je hier laten zien. Wandel met ons mee en doe de nodige inspiratie op.

3. Schoonmaakfouten

Het is geen gemakkelijke prestatie om je huis er altijd brandschoon en perfect uit te laten zien. En wanneer je denkt dat je klaar bent, kun je weer van voren af aan beginnen. Na vele jaren schoonmaken en alle tips van moeder en schoonmoeder denken we dat we wel weten hoe we ons huis schoon moeten houden. 

Toch zijn er een aantal missers waar vrijwel iedereen zich schuldig aan maakt. Wat doe je dan verkeerd? Nou, er zijn een paar fouten die de meesten van ons maken bij het reinigen van onze huizen. 

Laten we eens kijken welke (en nog belangrijker) hoe ze te voorkomen!

4. Schoenen opbergen

“Ruim je schoenen op!” Je moeder heeft het vroeger misschien wel vaak naar je geschreeuwd. En als je eenmaal zelf kinderen hebt (of zelf een grote sloddervos bent!) dan herken je het probleem. Een paar schoenen hier, een losse slipper daar en als klap op de vuurpijl smerige laarzen op de mat van de achterdeur. Een goede plek om je schoenen op te bergen, is dan ook eigenlijk onmisbaar. 

Wij van homify begrijpen dit probleem volledig en hebben daarom een aantal originele en sfeervolle ideeën voor het opbergen van je schoenen van diverse experts op een rijtje gezet.

5. Slechte en goede tuininvesteringen

We praten veel over hoe je je klein tuin het beste kunt indelen, wat mooie planten zijn en wat het effect is van verschillende soorten materialen. Maar hoe zit het met de dingen die je juist moet vermijden?

Wij hebben een aantal adviezen voor je verzameld van onze tuinspecialisten. Zij weten als geen ander wat slechte en goede investeringen zijn voor je tuin. 

Kijk dus voordat je met je tuin aan de slag gaat eerst even in dit Ideabook.

Welk artikel is jouw favoriet? 

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!