Design Mediameubels

Offerte aanvragen

Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.

Design Mediameubels

Stoa. Stoa.
Homedia 2013:   door SMOOL by Robert Bronwasser
Loading admin actions …

Vroeger had je een stereotoren in je huis staan, daar kwam later de cd-speler bij, totdat deze op zijn beurt vervangen werd door de mediaspeler en het internetradiosysteem. Er is de laatste jaren dus veel veranderd op het gebied van muziekconsumptie. Niet alleen de technologie veranderde maar ook de meubels die ermee samenhingen ontwikkelden zich en werden eigenlijk steeds luxer. Vandaag gaan we je in dit artikel een aantal prachtige designmeubels laten zien die je multimediakamer helemaal up-to-date gaan maken. Ze komen in vele soorten en maten, maar ze zijn altijd bijzonder! Kijk gewoon even met ons mee naar dit mooie design!

Luxe

Weggewerkte geluidsbox in op maat gemaakte kast:  Woonkamer door Leonardus interieurarchitect
Leonardus interieurarchitect

Weggewerkte geluidsbox in op maat gemaakte kast

Leonardus interieurarchitect

Kun jij zien wat dit is? We geven je een hint! Normaal gesproken zijn het niet de mooiste dingen in je interieur… . Weet je het al? Het is een luxe speaker! Wat een verschil met de vaak lompe en niet esthetische kolossen. Natuurlijk zijn er ook mooie speakers en dit type valt in die categorie. De speaker heeft een natuurlijke uitstraling en de geluidsopeningen in de omkasting zijn effectief, want het geluid is prachtig en klinkt gedistingeerd, waardoor je interieur een luxe ambiance krijgt. Deze designspeaker is gemaakt voor het oor, maar ook voor het oog!

Klein

De laatste jaren is het aantal tv kanalen vier keer zo veel geworden, maar het design van de tv is daar eigenlijk bij achtergebleven. We kennen allemaal wel de ietwat technische zwarte of grijze omkasting, die niet echt sfeervol of esthetisch is. Daarom ontwierp Smool deze prachtige design tv, die er wel mooi uitziet. Het tv kijken is een sociaal gebeuren waarbij de hele familie vaak gebiologeerd naar het scherm zit te kijken, maar als je geen tv kijkt, dan staat de tv wel in je kamer, en dan valt hij des te meer op. Dit prachtige design zorgt ervoor dat je tv ten alle tijden een lust voor het oog is. Dit is een prachtig mediameubel.

Modern

Tegenwoordig is de moderne monochrome stijl erg populair. Deze witte multimediakast past in die traditie en ziet er grandioos uit. Zoals je ziet heeft de kast ruimte genoeg om je media-apparaten op te  plaatsen. Het design van dit mediameubel creëert direct een verzorgde sfeer in je kamer. De kast is aan de voorkant gesloten waardoor er een strak geheel ontstaat dat voor rust zorgt in je interieur. Het is mooi om deze witte kast voor een wand te zetten die iets donkerder is dan de kast zelf.

​Temperament

De warmte van het hout zorgt voor een fijne sfeer in je mediakamer. De tv hangt vrij in de lucht waardoor jij het beeld vanuit een goede hoek ziet. Het mediameubel lijkt in de wand op te gaan, waardoor een bijzondere eenheid ontstaat. Het zilverkleurige apparaat links steekt mooi af bij het donkere hout. Het valt op dat er veel ruimte is om je mediaapparaten op te bergen. Echt een nette kamer zo. Ook de vloer is mooi strak en correspondeert met de houtkleur van het mediameubel en de wand. Het is ook erg mooi dat de rest van de kamer wit is, waardoor deze mediakamer visueel in balans is.

Royaal

 Multimedia ruimte door Designer Vision and Sound: Bespoke Cabinet Making
Designer Vision and Sound: Bespoke Cabinet Making

Dual purpose audio visual media unit with concealed 9 feet cinema screen and wood panelled walls.

Designer Vision and Sound: Bespoke Cabinet Making

We zagen zojuist een mooie kamer waarin licht en donker in balans waren. Deze kamer doet er nog een schepje boven op. De achterwand is uit prachtig donker hout vervaardigd, waarbij de lichte vloer schitterend afsteekt. Contrast is vrijwel altijd een goed inrichtingsprincipe waarmee je interieur interessant en mooi wordt. Het kleed heeft een zandachtige kleur, alsof je op het strand loopt. De media-apparaten zijn mooi gecentreerd in het lichte gedeelte op de wand, waar ze qua vorm mooi mee corresponderen. Het geheel heeft een abstract uiterlijk. Het mediameubel voor de wand biedt je de mogelijkheid dvd's en video's op te bergen, waardoor je kamer er superstrak en netjes uit ziet. We kunnen niet anders zeggen, dat deze kamer uniek, net en luxe is. Schitterend!

Tot zover de prachtige mediameubels. We hopen dat je net zo enthousiast bent als wij!

Voor vragen kun je terecht op ons forum!

Alvast opzoek naar een klamboe? Lees dan dit artikel over de klamboetrends van 2015!

Eigentijds wonen in een rietgedekte villa:  Huizen door Lab32 architecten

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!