15 fantastische ideeën voor je slaapkamer. | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

15 fantastische ideeën voor je slaapkamer.

Stoa. Stoa.
Villa Blaricum Moderne slaapkamers van Boks architectuur Modern
Loading admin actions …

In dit artikel laten we je 15 fantastische ideeën voor je slaapkamer zien. Echt de moeite van het lezen waard, want je zult zeker geïnspireerd raken door deze woontrends voor de slaapkamer. Het is echt leuk om te ontdekken wat er voor het komende jaar aan tof design voor de slaapkamer ontworpen is. Kijk snel met ons mee!

1. Maximum verlichting

master bedroom Moderne slaapkamers van Boks architectuur Modern
Boks architectuur

master bedroom

Boks architectuur

Zorg voor maximum verlichting in je slaapkamer. In deze kamer zien we een prachtige hanglamp maar ook grote ramen waardoor je een mooi uitzicht hebt op de omgeving. Let op de mooie kozijnen! Echt een prachtige, sfeervolle slaapkamer.

2. Spectaculair uitzicht bij het ontwaken

Een spectaculair uitzicht bij het ontwaken mag ook in deze slaapkamer niet ontbreken. Dat heb je via de ramen, zoals net ook in de andere kamer het geval was, maar ook via de mooie televisie. Het is gewoon lekker om in het weekend even te zappen, of nog net even voor het slapen je favoriete show te kijken. 

3. Een tv aan de wand

Ben je eenlief hebber van een superstrakke slaapkamer? Dan is een tv aan de wand echt een goede keuze. Deze kamer heeft een gaaf kleurenpalet: houtkleur en wit. Lekker natuurlijk, dat zorgt voor een goede sfeer! 

4. Extra mooi tv-meubel

Voor een goede kijkervaring kies je voor een grote tv. Natuurlijk mag het meubel waar de tv opstaat niet achter blijven. Hier is er gekozen voor een moderne en strakke look die perfect past bij de luxe sfeer van de slaapkamer. Met een expert wordt het extra makkelijk om een slaapkamer in te richten. 

5. Mooie indeling

Tv-kijken in de slaapkamer is leuk, daarom is een juiste plek in de slaapkamer van belang. Je kunt de tv op een centrale plek in de kamer zetten, maar even goed wat meer naar de zijkant. Het uitzicht naar buiten staat hier centraal en niet de tv. Meer tof design vind je hier

6. Kleur, warmte in het kleurenpalet

We zijn erg enthousiast over deze slaapkamer vanwege de vrolijke kleuren. Je krijgt er een warm gevoel van. Deze kleuren zijn natuurlijk ook erg warm. Dat past goed bij de functie van de slaapkamer. Wat een ruimte! Een hoogtepunt van deze architectuur is de aaneensluiting van het terras en de slaapkamer; zo is de prachtige samensmelting van binnen en buiten een feit. 

7. Elegantie

Moderne slaapkamers van homify Modern Hout Hout

Dit noemen we luxe. Het donkere hout heeft een statige look die direct overtuigt. Dat wil niet zeggen dat er geen ruimte meer is voor witte meubels. Het is een eigenaardige combinatie voor in de slaapkamer, maar daar houden wij wel van. 

8. Natuurlijke decoraties

Een color boost door kunst en natuurlijke decoraties is altijd een goed idee voor in de slaapkamer. In deze kamer zien we veel mooi design, de tinten zijn warm en het boeket bloemen op het bed staat daar dan ook geweldig bij. Ook hier zien we de tv aan de zijkant van de kamer, met behulp van een beugel zou je het apparaat kunnen verschuiven zodat de kijkhoek verandert.

9. Room divider

Een room divider is vaak een goede manier om een mooie structuur in een ruimte aan te brengen. Hier zien we een grijs exemplaar dat de bewoners van de woning in de gelegenheid stelt om een kastdeur aan het zicht te onttrekken. Daarbij is de room divider een heuse open haard, dus qua sfeer zit het hier helemaal goed. Wat een idee voor de slaapkamer! 

10. Kleine kamer, een goed gevoel

Het ontwerp van deze kamer is goed gevonden, want de kleine slaapkamer voelt groot aan terwijl de ruimte vrij klein is. Het bed staat aan de ene kant, de andere meubels aan de andere kant van de kamer. Verder is de kamer leeg. Zo geniet je van het comfort en heb je tevens alle bewegingsruimte. 

11. Slim design

Ook in deze slaapkamer zien we een slimme indeling. Erg fijn zijn ook de grote ramen waardoor er veel daglicht in je slaapkamer binnenvalt. Goed idee: de kast links, de stoel in het midden en het bed rechts. Alles heeft hier zijn eigen plek, de indeling klopt! 

12. Multifunctioneel

Deze kamer is multifunctioneel, je kunt er in werken en lekker slapen. De sfeer in deze ruimte past goed bij beide activiteiten. We vinden dit design erg gaaf: bakstenen, robuust hout en strak stalen design. Echt eigentijds! 

13. Ruimtebesparing

Een boekenkast aan het plafond. Je denkt er niet snel aan, maar het kan. Check hier het voorbeeld! Dat zorgt voor ruimtebesparing. We vinden het tv-meubel ook erg mooi. 

14. Home entertainment

We zien hier een kamer waarin je lekker kunt ontspannen. Tv-kijken, een boek lezen, of gewoon gezellig een dvd erin, het mag allemaal. Wat je hier ook doet, het design van het interieur (wat een hoogwaardige afwerking!), zorgt voor de juiste setting. We zijn dol op het houten bedmeubel en de grijze kussens! 

15. Evenwicht

In deze mooie kamer zien we een uitstekend evenwicht tussen wit en gekleurd design. Ook de gordijnen stralen dit evenwicht uit. De basis van deze slaapkamer is zonder twijfel de houten vloer. Een slaapkamer met een ingetogen, zachte look waarin je zo in dromenland aankomt. 

We hopen dat je veel ideeën opgedaan hebt aan de hand van deze voorbeelden. Blijf ons volgen voor meer leuke tips

Wat vind je de mooiste slaapkamer? Laat het weten met een comment!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!