Een riante villa op het platteland | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3654:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Een riante villa op het platteland

Stoa. Stoa.
Country House, Hampshire Landelijke keukens van Helen Green Design Landelijk
Loading admin actions …

Vandaag nemen we een kijkje in een Engels landhuis, dat is gelegen in het Engelse graafschap Hampshire, ten zuidwesten van Londen. Het belichaamt precies wat we ons voorstellen bij  het Britse landelijke leven. Door zijn eenvoudige elegantie en stijlvolle charme, te midden van een prachtig natuurlijk landschap, is het huis een parel binnen de Engelse architectuur. Het is de perfecte plek om te ontsnappen aan de drukte van het leven in de stad. Dus laat je omgeven en onderdompelen in de smaakvolle luxe en het weelderige groen van dit Engelse landhuis!

Helen Green Design is verantwoordelijk voor het prachtige interieur dat je hieronder gaat zien. Door het gebruik van typische Britse vormen en kleurtonen, zal het landschap je helemaal omringen. Maak je klaar, pak je auto in, en kom mee voor een tour door de groene Engels weiden. Geniet met ons mee!

Pittoresk

Country House, Hampshire van Helen Green Design Klassiek
Helen Green Design

Country House, Hampshire

Helen Green Design

We komen aan op het prachtige landgoed waarop het grote huis gelegen is en zien direct dat we te maken hebben met een excellent voorbeeld van traditionele Engelse architectuur. De vijver weerspiegelt de mooie vormen van het huis, dat omringd wordt door de mooiste bomen die je ooit gezien hebt. De natuur is weelderig en het gazon ligt er vers gemaaid bij. Het wordt tijd dat we het huis van binnen gaan bekijken, omdat het veel mooie dingen herbergt.

De Hal

Country House, Hampshire Landelijke gangen, hallen & trappenhuizen van Helen Green Design Landelijk
Helen Green Design

Country House, Hampshire

Helen Green Design

Hoe Engels wil je het hebben: de laarzen staan in de gang, de paraplubak staat in de hoek, waar je met een gerust hart je hoed op kunt leggen. Natuurlijk kun je ook kiezen voor een kapstok: it's up to you! De prent aan de muur vertelt een verhaal over de vegetatie in de buurt en wordt omlijst door prachtig bewerkt hout, waarvan de grijze kleur prachtig afsteekt tegen het ruiten behang. Het lijkt wel of elke dag zijn eigen paar laarzen heeft, en dat is ook wel nodig op een Engels landgoed met veel gras, zand en natuurlijk paden.

Woonkamer

Country House, Hampshire Landelijke woonkamers van Helen Green Design Landelijk
Helen Green Design

Country House, Hampshire

Helen Green Design

De woonkamer is een schitterende edelsteen in het hart van het huis. Het valt op dat de ontwerper gekozen heeft voor een complementair kleurenpalet, houtkleur en wit. Hier en daar zien we ook grijze, zwarte en blauwe tinten, zoals respectievelijk de lampenkap, de veren op de prent en de lijst rond de spiegel en het kussen op de comfortabele sofa. De haard is natuurlijk het centrale punt in deze kamer. Vuur trekt de aandacht en verbindt. De warmte die je in deze woonkamer ervaart is ongekend. Als je hier je in de avond zit, met het besef hoe mooi de omgeving is, dan zul je gegarandeerd genieten. 

Landelijke Keuken

Country House, Hampshire Landelijke keukens van Helen Green Design Landelijk
Helen Green Design

Country House, Hampshire

Helen Green Design

Een landelijk huis heeft natuurlijk een landelijke keuken. De keuken op de foto is modern, met prachtige wit- en grijstinten en een zwart authentiek fornuis. Bij het zien van deze keuken ga je spontaan weer in sprookjes geloven. De eettafel, van wit geschilderd hout biedt je een heerlijke plek om je ontbijt in de ochtend te nuttigen. Natuurlijk is er vanuit de keuken een prachtig uitzicht op de omgeving. Er stroomt veel licht de keuken binnen en de sfeer is zacht en fijn. Het keukeneiland is de uitgelezen plek om te werken of, in het geval van een groot diner, extra ruimte te hebben om je gerechten aan je familie en vrienden te presenteren. Een droomkeuken!

Heerlijke Badkamer

Country House, Hampshire Landelijke badkamers van Helen Green Design Landelijk
Helen Green Design

Country House, Hampshire

Helen Green Design

Als de avond valt, je familie en vrienden naar huis zijn gegaan en je de stilte hoort neerdwarrelen, is het tijd om in je eentje te genieten. Laat het bad vollopen, steek sfeerkaarsen aan en je bent helemaal klaar om te ontspannen. Voor het slapen gaan een bad nemen is een beproefde methode om jezelf helemaal in de relaxmodus te brengen, waardoor je daarna heerlijk de slaap kan vatten. De prachtige minimalistische vorm van de badkamer, en zijn monochrome kleurenpalet, geeft deze kamer een meditatieve vibe.Natuurlijk is er ook een praktisch en esthetisch badkamermeubel, dat jou opbergmogelijkheden biedt om je badhanddoeken, persoonlijk accessoires en gebruiksvoorwerpen netjes op te bergen. De spiegel is je trouwe compagnon in de avond, maar ook in de ochtend, waardoor jij er altijd verzorgd uitziet. Let ook even op het schitterende uitzicht! Gewoon prachtig! 

Tot zover de tour door het Engelse landhuis. We hopen dat je net zo enthousiast bent als wij. We houden je op de hoogte van de nieuwste trends op het gebied van binnen- en buitenlands design! 

Ouden stallen worden een Engels droomhuis! Bekijk de transformatie hier!

Prachtige design gordijnen versieren je woning. Klik hier voor de voorbeelden!

Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!