Dutchbone: Industrieel Interieur | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3644:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Dutchbone: Industrieel Interieur

Stoa. Stoa.
Dutchbone van Dutchbone Landelijk
Loading admin actions …

Dutchbone houdt van meubilair en van door vele culturen geïnspireerde interieurs. Ze creëren designs met een ziel, met een eigen signatuur. Deze schatten ontdekken we tijdens onze reizen. Ze zijn mooi, uniek en altijd geïnspireerd door de kleuren van de aarde. Dutchbone komt verhalen tegen die het verdienen om doorverteld te worden. De collecties van Dutchbone zijn een precieze mix van handwerk en industrie. Ze streven er altijd naar om een betaalbare collectie te creëren die altijd in beweging is. Of je nou in een loft in New York woont, een woonboot in Amsterdam of op het platteland: zij hebben altijd wat voor je in huis!

De industriële stijl is al enige tijd populair en komt in vele vormen en smaken. Toch weet Dutchbone unieke interieurs te creëren die opvallen tussen de rest. We hebben hieronder een aantal mooi voorbeelden voor je op een rij gezet. Gewoon om je te inspireren. Kijk met ons mee!

Rauw

Dutchbone van Dutchbone Landelijk
Dutchbone

Dutchbone

Dutchbone

Dutchbone weet het spanningsveld tussen rauw en lieflijk te vinden. In dit interieur combineren ze prachtige bloemen met een betonnen wand die rauw is en een interessante structuur heeft. De tafel waarop de bloemenvaas staat heeft een strakke vormgeving, die contrasteert met de rustieke betonnen wand. We zien eigenlijk ook een combinatie tussen nieuw en oud waardoor een bijzondere stijl ontstaat. Dan is er nog de sofa in de hoek van de kamer, die geïnspireerd lijkt te zijn door de klassieke Chesterfield-stijl, en waarop je heerlijk kunt neerploffen. Wat een comfort in deze Spartaans ingerichte kamer!

Ontbijt

Dutchbone van Dutchbone Landelijk
Dutchbone

Dutchbone

Dutchbone

Een goede dag begint natuurlijk met een heerlijk ontbijt. Als je in een mooie setting ontbijt is dit extra genieten. Dit interieur lijkt wel uit Cuba afkomstig, de oude wanden vertellen een verhaal van revolutie en eigenzinnigheid. De nette blanke tafel is een lichte oase in het robuuste interieur. De schoolstoeltjes geven een vintage look aan deze kamer en de vaas presenteert het nodige groen in deze kamer. Er valt voldoende licht naar binnen door de schitterende ramen, waardoor je ook een uitstekend uitzicht hebt over de huizen en de straat. Supergezellig en mooi. Voor extra decoratief effect kun je nog allerlei mooie accessoires in de vensterbank uitstallen. Zo maak je het interieur persoonlijk!

Modern

Dutchbone van Dutchbone Landelijk
Dutchbone

Dutchbone

Dutchbone

Deze moderne stoel zorgt ervoor dat jouw gevoel in deze mooie kamer telkens helemaal goed is. De zachte kussens dragen je, waardoor je de hele avond lekker kunt zitten, terwijl je met familie en vrienden gezellige momenten beleeft. Het donkerbruine vintagekastje geeft veel sfeer aan het interieur. Je ziet dat het erg leuk is om er verschillende decoraties en accessoires op te zetten. Ook hier is een beetje groen een goede en mooie toevoeging, een kleur die mooi staat tegen de achtergrond van de betonnen wand, met zijn rustieke afgebrokkelde structuur.

De Sofa

Dutchbone van Dutchbone Landelijk
Dutchbone

Dutchbone

Dutchbone

Deze sofa is het snoepje uit de collectie, want hij is comfortabel, heeft een luxe vormgeving en er zijn er maar weinig van gemaakt, waardoor het echt een uniek designobject is. Dit interieur heeft een zeer interessant kleurenpalet: het hemelsblauwe kleed op de vloer, de donkere tropische ton op de voorgrond, de felle oranje bloemen rechts en de groenige vaas waarin ze staan. Dit palet zou er niet zijn zonder het fantastische licht dat door het authentieke raam naar binnen valt. In dit interieur is het echt moeilijk om in een slechte bui te verkeren, want zeg nou zelf, het is toch een heerlijk interieur! Let ook even op de strakke salontafel: mooi en minimalistisch!

Tot zover het werk van Dutchbone. We hopen dat je net zo enthousiast bent als wij! Blijf ons volgen, dan houden wij je op de hoogte van de mooiste designs! 

Voor vragen en tips bezoek je ons forum.

Toe aan een creatief wandontwerp? Lees dit artikel over kunstige structuurmuren!

Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!