Klein en vrouwelijk appartement | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3654:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Klein en vrouwelijk appartement

Stoa. Stoa.
Scandinavische eetkamers van homify Scandinavisch
Loading admin actions …

Kijk daar worden wij nu enthousiast van! Een mooie plek om in de avond, samen met een vriend of vriendin, te genieten van een cocktail. 

Echt gaaf om te zien hoe mooi een kleine woning ingericht kan worden tot een woonpaleis. We hopen dat je leuke ideeën opgedaan hebt voor je woning. Blijf ons volgen voor meer toffe woontrends en ideeën.

Living

Scandinavische keukens van homify Scandinavisch

Het is duidelijk een plek waar het leven genoten wordt! Dit design is sprankelend en modern. Lekker licht en open. Je zou bijna vergeten dat er hier maar weinig woonruimte is, dat komt door het feit dat de woning in de grote stad ligt. Je moet dan echt op de proppen komen met een uitstekend design dat rekening houdt met het aantal vierkante meters. Een van de grote voordelen van het design, dat we hier in deze living zien, is de openheid die eruit spreekt. De keuken is geen afgesloten hokje, maar is verbonden met de rest van de ruimte. De keukenbar recht voor ons scheidt de keuken van de woonkamer. Deze bar is ook echt een goede plek om je ontbijt aan te nuttigen. Daarbij is het een handig oppervlak waarop je kunt werken. Met deze opstelling bespaar je veel ruimte, want je hoeft geen extra keukentafel neer te zetten. Ook fijn zijn de ramen rechts van de keuken, niet alleen vanwege het daglicht, maar ook om de ruimte lekker te luchten. Samen met een expert ontwerp je een kleine woning op een grootste manier!

Lekker relaxen

Scandinavische eetkamers van homify Scandinavisch

Hier zien we de living vanuit een andere hook. Dit woongedeelte is de plek om in de avond te genieten van je vrije tijd, dus duw er een blueray in en geniet van home entertainment op de tv. De kast is past het goed bij de lichte sfeer van de kamer. Het is fijn dat je zo mooi naar buiten kunt kijken, dan krijg je direct een goed gevoel. Als je op de bank zit heb je echt niet het gevoel dat de woning zo klein is. Dat is te danken aan de slimme inrichting van het interieur. Je kijkt hier naar de moderne tijd! Check hier nog meer mooie ideeën.

Kleurrijk

Scandinavische woonkamers van homify Scandinavisch

Kleurrijk design fleurt je huis echt op. Hier zien we een mooi kunstwerk aan de wand die de studente zelf gemaakt heeft. Een Turkse waterpijp heeft hier een decoratieve functie, echt waar, waarmee het huis een wereldwijze uitstraling krijgt. En wat vind je van het kleed? Lekker postmodern, niet waar?

Keuken

Scandinavische keukens van homify Scandinavisch

Je denk bij een kleine woning als deze al snel dat de keuken zeer basic uitgerust moet zijn. Deze keuken bewijst het tegendeel, want je hebt hier zeer moderne apparatuur tot je beschikking. Ook qua design ziet het er hier echt gelikt uit. Let eens op die visueel interessante tegeltjes, ze passen toch supergoed bij de monochrome kasten erboven! Druk en rustig compenseren elkaar hier heel mooi.

Ruime slaapkamer

Scandinavische slaapkamers van homify Scandinavisch

Het grote voordeel van dit appartement is de aparte slaapkamer. Je ziet vaak studio’s waarbij alle functies (slaapkamer, keuken en living), in een ruimte gestopt zijn. Het nadeel daarvan is, dat de keuken en de slaapkamer in dezelfde ruimte gerealiseerd zijn, en zoals we ons allemaal kunnen voorstellen, gaan kooklucht en slapen niet goed samen. Dat probleem heb je hier niet. De slaapkamer is daarbij bijzonder ruim, waardoor je ook hier de ervaring van een volwaardige woning hebt.

Badkamer

Scandinavische badkamers van homify Scandinavisch

Wij hebben een voorliefde voor de inloopdouche. Veel mensen delen dit gevoel met ons. Het is zo makkelijk in en uit te lopen (veel beter dan de ouderwetse douchebak), dat je echt het gevoel hebt in een ruime, professionele spa te zijn. Wat denk je van de wastafel? Lekker minimalistisch toch! Hier kun je lekker in avond ontspannen.

Terras

Scandinavische balkons, veranda's en terrassen van homify Scandinavisch

Kijk daar worden wij nu enthousiast van! Een mooie plek om in de avond, samen met een vriend of vriendin, te genieten van een cocktail. 

Echt gaaf om te zien hoe mooi een kleine woning ingericht kan worden tot een woonpaleis. We hopen dat je leuke ideeën opgedaan hebt voor je woning. Blijf ons volgen voor meer toffe woontrends en ideeën.

Wat vind je van deze woning? Laat het weten met een comment! 
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!