7 leuke ideeën voor de keuken | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

7 leuke ideeën voor de keuken

Johan van Dijk Johan van Dijk
Bertus residency Moderne keukens van Diego Alonso designs Modern
Loading admin actions …

Ideeën voor de keuken kun je nooit genoeg hebben. Zelfs als je denkt dat je alles al gezien hebt, valt er toch keer op keer weer wat nieuws te ontdekken. Zo kun je vast uit dit overzicht met 7 leuke ideeën voor je keuken weer de broodnodige inspiratie opdoen. Hele verschillende stijlen en oplossingen van diverse specialisten zie je in deze fraaie lijst voorbij komen. En reken maar dat er vast wel iets tussen zit dat jij in je eigen keuken kunt verwerken. Kijk dus lekker met ons mee en geniet op culinaire wijze!

1. Leuke teksten op de muur

Eigenlijk is dit de meest simpele keuken die we in dit overzicht tegenkomen. Maar door een hele eenvoudige ingreep is die wel ontzettend leuk om te zien! Door gewoon een aantal simpele teksten op de muur boven het aanrecht aan te brengen, ontstaat namelijk een hele specifieke stijl en sfeer. En daar fleurt zo’n eenvoudig keukenblok natuurlijk heel erg van op. Misschien ook een idee als jij je toch wel erg simpele keuken met eenvoudige middelen een beetje extra uitstraling wilt geven.

2. Een knallende kleur

Met een knallende kleur kun je ook de meest simpele keuken omtoveren tot een ware ‘eye catcher’. En dat zie je hier maar al te goed doordat er voor een zeer opvallende kleur geel is gekozen. Nou moeten we er ook bij zeggen dat de kastjes zelf ook wel erg mooi en creatief zijn om te zien en dat zelfs zonder de opvallende kleur deze keuken wel in dit overzicht opgenomen was.

3. Een klein eiland

modern  door Bordercraft, Modern
Bordercraft

Oak chopping board

Bordercraft

Een kookeiland is voor veel mensen de ultieme droom in de keuken. Maar soms kost zoiets te veel ruimte of is het praktisch onhandig om uit te voeren. Je kunt in zo’n geval ook voor een klein ‘spoeleiland’ kiezen. Het effect is in ieder geval erg leuk en je ziet hoe fraai het in deze relatief kleine ruimte uitpakt.

4. Eclectisch hoogtepunt

Bertus residency Moderne keukens van Diego Alonso designs Modern
Diego Alonso designs

Bertus residency

Diego Alonso designs

Kun jij niet kiezen tussen al die stijlen die er zijn op keukengebied? Maak dan van je keuken een eclectisch hoogtepunt! Dat zie je namelijk hier: landelijk, rustiek, oosters, industrieel en ook een beetje modern. Het geeft een ontzettend leuk resultaat en reken maar dat ook je gasten erg onder de indruk zijn van dit fraaie geheel.

5. Supermodern met een landelijke muur

Heel erg bijzonder is deze keuken te noemen. Het aanrecht en de kastjes zelf zijn namelijk supermodern, maar er is gekozen voor een landelijke natuurstenen muur als achtergrond. Door dit grote contrast lijkt de keuken haast te zweven! En de prachtige geïntegreerde verlichting maakt dit geheel nog eens mooier dan het al is.

6. Een beetje rommelig

Een beetje rommelig: als je dat leest denk je gelijk dat dit negatief is, maar in dit geval is dat zeker niet zo! Het begint al met de verschillende soorten baksteen die je in de muur ziet. Hier zorgt dat juist voor een heel erg gaaf effect! Mocht je dus zo’n muur hebben in je keuken, denk dan eerst even na voordat je die onzichtbaar maakt. Verder valt deze keuken op voor niet alledaagse oplossingen die zeker de moeite van het overwegen waard zijn.

7. Een mooie overgang

Als je keuken, eetkamer en woonkamer op een hele mooie manier in elkaar over wilt laten lopen, dan is deze overgang geknipt voor jou. De moderne keukenkastjes veranderen hier aan de rechterkant namelijk in een boekenkast. Wederom een creatieve oplossing die je zeker niet moet vergeten.

En met deze keuken zijn we al weer aan het einde van dit leuke overzicht. Wil je nog zo’n leuke lijst met keukens zien? Kijk dan hier!

Welk idee vind jij het leukst? Laat het ons weten!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!