Villa met een unieke look | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Villa met een unieke look

Stoa. Stoa.
Loading admin actions …

Soms zie je een villa waar je direct met open mond naar staat te kijken. Deze villa maakt deel uit van deze club. We weten niet of we nu naar een sculptuur kijken of dat het toch een woning is. Vandaag nemen we je mee naar de wereld van de hedendaagse architectuur, gewoon om je de nodige inspiratie op te laten doen. De moderne architectuur kenmerkt zich door strakke vormen met soms een organische twist. Ook zien we vaak natuurlijke materialen gebruikt die een woning een duurzaam karakter geven. De meest innovatieve huizen zijn vaak een voorbeeld voor andere architecten, dat zal bij dit huis niet anders zijn. Trek je wandelschoenen aan en kijk met ons mee naar de mooie voorbeelden. Vang de nodige inspiratie!

Parel

Moderne huizen van homify Modern

Het mag met een gerust hart de parel van de hedendaagse architectuur genoemd worden. Althans, zeker die van de Nederlandse. De bijzondere vorm lijkt als een vogel de lucht in te willen schieten. De blauwe hemel boven de woning ziet er in iedere geval aanlokkelijk uit. Precies de setting waarin we eens goed naar de woning kunnen kijken. Want er is veel te zien in termen van look en uitstraling. De verschillende geveldelen hebben allemaal een eigen karakter, maar toch straalt het gebouw een uitzonderlijke eenheid uit. Let op het zuivere wit dat mooi samengaat met het metselwerk van uit de natuur geworven rotsblokken. Dit is toch een woning om verliefd op te worden.

Andere kant

Moderne huizen van homify Modern

Aan deze zijde van het huis wordt het temeer duidelijk hoezeer het trapsgewijs opgebouwd is. Dit niveauverschil zorgt voor een speelse look waardoor de woning een unieke look krijgt die je nog lang bij blijft. De hedendaagse bouwstijlen maken het mogelijk voor de architect om uit verschillende stijlen te putten en hiermee zijn eigen creaties te maken. Dat gebeurde vroeger ook wel, maar tegenwoordig veel meer openlijk, expressiever en gedurfder. De combinatie: rotsblokken met monochroom wit, hadden we ons vroeger toch niet voor kunnen stellen! Wat een visualiteit!

Helderheid en transparantie

Moderne gangen, hallen & trappenhuizen van homify Modern

Bij binnenkomst zien we dat er niets aan het toeval over gelaten is. De hele binnenruimte is een strakke compositie met samenwerkende delen die resulteren in een unieke woonsfeer. Er is ruimte voor kunst, sfeervol kunstlicht en de gevel is bijzonder open zodat het daglicht naar binnen kan stromen. Het resultaat is een lichtsfeer die onze zinnen betoverd. Want eerlijk is eerlijk: we wonen nu eenmaal prettiger in een transparantie ruimte waarin een grote helderheid heerst. Let ook op de hoogte van deze binnenruimte: fenomenaal! De juiste experts kunnen je helpen je droominterieur te verwezenlijken.

De woonkamer

Moderne woonkamers van homify Modern

Deze kamer is wat je noemt villa-waardig! Wat een ruimte en sfeer. De verschillende excellente meubels bieden de bewoners de ruimte om heerlijk te genieten van de sfeer en het comfort. Een grote factor van belang is daarbij de open haard in de wand, deze is te zien ander de tv. Dus als je eens een avondje de tv uit wilt laten om een goed boek te lezen, biedt deze warmte bron je daar alle mogelijkheden toe. Valt het je op dat deze kamer ook mega helder is? Dat komt door de vele raampartijen in de gevel. Links op de wand prijkt een modern kunstwerk; net als deze woning is dit werk uit de kunst! Meer mooie ideeën voor de woonkamer vind je hier!

Badkamer

Moderne badkamers van homify Modern

We zagen de grijstinten net al even in de vloer van de woonkamer, maar hier krijgen ze een prominente rol in het sanitair. Het hout en de tegels vinden elkaar in deze kleur. Een badkamer is op zijn mooist als er een natuurlijke lichtval in aanwezig is, want kunstlicht doet het vooral goed in de avond. Je dagelijkse verzorgingsrituelen voer je hier natuurlijk op je gemak uit, terwijl je kunt kiezen of je alleen je tanden poetst of liever samen; de twee wastafel maken dit laatste in ieder geval mogelijk. Kijk ook even naar de gigantische spiegel, die maakt de badkamer extra licht en ruimtelijk. Daarbij is het een schitterende decoratie. Genieten was nog nooit zo vanzelfsprekend! 

Leven in een bosvilla is schitterend. Wandel met ons mee door deze excellente woonstee!

Waar staat jouw droomvilla? Laat een reactie achter bij de comments!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!