Wand-, vloer- en paneeldesign van Dofine | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Wand-, vloer- en paneeldesign van Dofine

Stoa. Stoa.
Scrusted van Dofine wall | floor creations Modern
Loading admin actions …

Ben je op zoek naar een unieke, exclusieve wand, vloer of paneel? Zijn de standaardproducten of collecties niet speciaal genoeg? Wil je een product dat speciaal voor jou wordt gemaakt ? Dan moet je echt even goed kijken naar de prachtige ontwerpen gemaakt door Dofine. De bijzondere wanden en vloeren geven een superunieke sfeer aan je interieur. Bij hen kun je altijd terecht voor professioneel kleur- en materiaaladvies, dit doen ze voor particulieren, maar ook voor bedrijven. Een team van professionele vaklieden zorgt voor een schitterende uitvoering van de ontwerpen.  

We mogen met recht zeggen dat Dofine een autoriteit is op het gebied van bijzondere materialen, waarmee jij een onderscheidend interieur kunt creëren! Dofine heeft een eigen methode ontwikkeld als basis voor een gedegen kleur en materiaaladvies, namelijk colourpix. Deze methode houdt in dat door middel van een digitaal moodboard verschillende kleurtonen zichtbaar gemaakt worden, deze kleurtonen worden vervolgens omgezet in kleurblokken. Deze blokken dienen als leidraad bij de dialoog die Dofine met je aangaat, om uiteindelijk op de juiste kleur- en materiaalkeuze uit te komen. 

Hieronder laten we je aan aantal mooie ontwerpen van Dofine zien. Kijk snel met ons mee en laat je inspireren.

Golven

Een schitterende muur met een unieke decoratie. We zien een golvend design. Dit ontwerp is geïnspireerd op de golven van de zee. Een fijne ervaring die we allemaal kennen: zwemmen in de zee en lekker deinen op de golven. Een lekkere mediterraanse zon aan de hemel en de dag kan niet meer stuk. Wat aan dit interieur verder opvalt is de prachtige verlichting. Sfeervol en elegant. Deze doet ons denken aan de olielampen van weleer. In de klassieke stoel kun je heerlijk zitten en genieten van dit bijzondere interieur.

Close-up

De golfslag is niet sterk. Daarom is deze visueel ook rustgevend en fijn. Er zijn maar weinig interieurs die een zeggingskracht hebben als deze. Voor dit laatste is de muurdecoratie deels verantwoordelijk, want de verlichting, zoals we net al zagen, doet een stevig duit in het zakje. De structuur op de muur oogt vakkundig en mooi. Je kunt goed zien dat het ambachtelijk op de wand is aangebracht. Dofine zet zichzelf met dit design direct stevig op de kaart.

Scrusted

Moedernatuur is nooit ver weg, dat bewijst dit prachtontwerp wel. De structuur heet trouwens Scrusted, het is wel duidelijk waarom. De structuur van deze muur is geïnspireerd op de schors van een boom. Het valt op dat de groene kleur het natuurlijke thema nog sterker naar voren brengt. We mogen wel zeggen dat het design mooi, gewaagd en superstijlvol is. 

Boeddha

De Boeddha is een graag geziene gast in bijzondere interieurs. De rust en wijsheid van de Boeddha komt je op visuele wijze tegemoet. Het is dan ook niet verwonderlijk dat Dofine deze voor veel mensen belangrijke figuur in het interieurontwerp gebruikt. De Boeddha die we zien is bijzonder, want hij is van het Chinese type, veel vaker zien we het Indiase type, die overigens de vorm van zijn gezicht aan de Griekse beeldhouwkunst te danken heeft. Tegen de achtergrond van deze donkere versie van de Scrusted-wand komt het beeld prachtig uit. Dofine weet met dit interieur een poëtische sfeer op te roepen die zijn uitwerking in je interieur niet zal missen.

Donker en Licht

Het vuur in deze moderne open haard staat geweldig mooi in combinatie met de Scrusted structuur. Het interieur, vrij Scandinavische van uiterlijk, krijgt door deze haard een magistrale hoofdrolspeler met een enorm charisma.  De haard heeft een prachtige kleurintensiteit en tilt dit interieur naar een hoger plan.

Oldschool

De oldschool betonnen wand geeft je de mogelijkheid om een essentieel industrieel decor te creëren, waarin wonen een belevenis wordt. Let ook even op de felle gele kleur van het bijzondere accessoire, de cijfers aan de muur en de zwart-wit foto's. Deze kamer is prachtig en sfeervol, het interieur heeft een vintage feel, maar is natuurlijk ook modern. Een bijzondere paradox en allemaal mogelijk gemaakt door deze rauwe muur.

Geoxideerde Wand

Bij homify zagen we al wel eens oxidatiekunst voorbij komen waar we erg enthousiast over waren, en nog steeds zijn, maar een wand als deze kenden we nog niet. Dit soort wanden vind je alleen in oude zeeschepen. Wat een prachtige sfeer en wat een visuele kracht! De glimmende koperkleurige lamp past er perfect bij terwijl de ijzerkleurige industriële lampen er mooi bij afsteken. De bar is gezellig en het interieur heeft echt een sfeer waarin je graag een drankje doet. Dofine ontwierp dit interieur, decor mogen we wel zeggen, voor de uitbater van een horecagelegenheid, dit natuurlijk naar volle tevredenheid van beide partijen. En zeg nou zelf: dat kan toch ook niet anders. 

Tot zover het prachtige design van Dofine. We hopen dat ook jij erg enthousiast bent. Natuurlijk houden wij je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de wereld van het design. 

Voor het antwoord op je vragen bezoek je ons forum!

Al wel eens gehoord van een containermeubels? Lees dit artikel en je bent weer helemaal op de hoogte!

Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!