Offerte aanvragen

Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.

Glijbaan Binnen – Interieurplezier voor Jong en Oud

Lianne van Kralingen Lianne van Kralingen
Loading admin actions …

Zonder glijbaan is geen enkele speelplaats compleet, en ook in eigen tuin is deze speeltoestelklassieker populair. Maar helaas nodigt het weer in ons landje er niet altijd toe uit in de open lucht van het glijden te genieten. Daarom wordt een glijbaan binnenshuis ook veel geliefder – bij kinderen maar ook bij ouders. Want glijden is natuurlijk niet alleen heel erg leuk, maar is ook goed voor de motoriek. Daarnaast is regelmatige beweging altijd goed voor de ontwikkeling van onze kinderen – ook bij slecht weer. Hiervoor komen de coole binnenglijbanen van onze experts in de kinderkamer goed van pas. (En we verklappen alvast onze verrassing: we hebben er ook een in een heus volwassen kantoor ontdekt!)

Indoor avontuur

 Kinderkamer door snoeck & co
snoeck & co

kinderzimmer

snoeck & co

Deze kinderkamer, ontworpen door het Duitse bedrijf Snoeck & Co, is een waar kinderdroom in de vorm van een avonturenspeelplaats. Hier is niet alleen heel veel ruimte voor energie, spelen en creativiteit, maar ook oneindig veel plekken om te ontdekken – van de knuffelig zachte slaapplekjes tot het speelhuis en natuurlijk, niet te vergeten, de fantastische indoor glijbaan in XXL-formaat.

Koninklijk glijden

De “White Elephant” glijbaan van Jupidoo is met het heldere en tijdloze design en natuurlijke gebruik van hout de perfecte accessoire voor een kinderkamer in stijl. Met mooi en droog weer kan deze glijbaan ook buiten gebruikt worden en met een glijlengte van circa 1,20 meter is de glijbaan (verkrijgbaar in 5 verschillende kleuren) het ideale speeltoestel voor kleine glijbaanfans van 1,5 tot 4 jaar oud. Overigens, deze glijbaan staat al sinds een jaar in de koninklijke kinderkamer van de Britse troonopvolger Prins George, die voor zijn eerste verjaardag een Jupiduu glijbaan van het model “Blue Whale” cadeau kreeg.

Piratenschip

 Kinderkamer door Paidi

Binnenglijbaan, klimwand of schommel – door de kinderkamermeubels van Paidi ontstaan creatieve speel- en woonwerelden in huis zoals bijvoorbeeld een piratenschip, een rovershol of een kasteel voor een prinses. Zo wordt creativiteit en speelplezier eindeloos geprikkeld en het opstaan 's morgens wordt nog veel leuker als je direct vanuit je bed zo de nieuwe dag in kan glijden.

Vliegtuig

 Kinderkamer door m design

De dagen van saaie kinderbedden zijn duidelijk geteld… Tegenwoordig moet een slaapplek voor onze kleinsten meer te bieden hebben om de harten van onze kinderen te veroveren. Dit coole vliegtuig van M Design is een absolute highlight in iedere kinderkamer. Dit plezierige meubel integreert een compleet bed en een speelruimte, waar je met deze glijbaan zo uit glijdt.

Voor het kind in ons

 Kantoorgebouwen door LEGO
LEGO

Indoor Slide

LEGO

Je dacht dat binnenglijbanen alleen iets voor kinderen was? Welnee! Voor iedereen die voor kortere of langere tijd al volwassen is, maar eigenlijk van binnen altijd kind is gebleven, zal dit kantoor van LEGO in Denemarken een droom van een werkplek lijken. Hier ontwikkelen de 200 designers van LEGO dagelijks spannende nieuwe producten en speelgoed – en mogen tussendoor hun innerlijke kind een beetje verwennen. Deze geniale binnenglijbaan verbindt de verschillende etages van het kantoor en brengt een heleboel plezier, energie en creativiteit op de werkvloer.

Voor meer spannende en leuke kinderkamer ideeën kun je ook verder lezen over creatieve, dierentuin-gerelateerde kinderkamer interieurs.

Is zo'n binnenglijbaan iets voor jouw kinderen? Of misschien zelfs voor jouzelf? We verheugen ons op jullie feedback hierover!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa:  Huizen door Lab32 architecten

Hulp nodig bij uw woonproject? Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!