Glijbaan Binnen - Interieurplezier voor Jong en Oud

Offerte aanvragen

Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.

Glijbaan Binnen – Interieurplezier voor Jong en Oud

Lianne van Kralingen Lianne van Kralingen
Loading admin actions …

Zonder glijbaan is geen enkele speelplaats compleet, en ook in eigen tuin is deze speeltoestelklassieker populair. Maar helaas nodigt het weer in ons landje er niet altijd toe uit in de open lucht van het glijden te genieten. Daarom wordt een glijbaan binnenshuis ook veel geliefder – bij kinderen maar ook bij ouders. Want glijden is natuurlijk niet alleen heel erg leuk, maar is ook goed voor de motoriek. Daarnaast is regelmatige beweging altijd goed voor de ontwikkeling van onze kinderen – ook bij slecht weer. Hiervoor komen de coole binnenglijbanen van onze experts in de kinderkamer goed van pas. (En we verklappen alvast onze verrassing: we hebben er ook een in een heus volwassen kantoor ontdekt!)

Is zo'n binnenglijbaan iets voor jouw kinderen? Of misschien zelfs voor jouzelf? We verheugen ons op jullie feedback hierover!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa:  Huizen door Lab32 architecten, Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!