Leonardus Interieurarchitecten: Hollandse Meesters | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3648:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Leonardus Interieurarchitecten: Hollandse Meesters

Stoa. Stoa.
Woonhuis Breda Eclectische studeerkamer van Leonardus interieurarchitect Eclectisch
Loading admin actions …

Diegene die denken dat de Hollandse meesters vooral een verschijnsel uit het verleden zijn, moeten goed opletten, want homify presenteert met veel trots het gerenommeerde bureau Leonardus Interieurarchitecten. Deze meesters van de binnenhuisarchitectuur werken op hoog niveau en zorgen er voor dat jouw interieur wonderschoon wordt.  

Leonardus is sterk in het ontwerpen van interieurs . Ze ontwerpen het interieur van top tot teen en leveren het project compleet op. Ze zijn thuis in zowel de particuliere- als zakelijke wereld, waardoor ze o.a. winkelinrichtingen, standontwerpen, kantoorinrichtingen, medische praktijken, cafés en restaurants realiseren. Kortom, ze creëren interieurarchitectuur in de ruimste zin van het woord. Als zelfstandig interieurarchitect is Leonardus niet gebonden aan bepaalde aannemers of interieurbouwers, waardoor er altijd naar de beste prijs-kwaliteitverhouding kan worden gezocht. Leonardus levert kwaliteit door zijn bijzondere ontwerpen die menigmaal lovende publicaties in vakbladen kregen. Natuurlijk staat het werkplezier en contact met de opdrachtgever hoog in het vaandel van deze Hollandse meesters. Leonardus Interieurarchitecten staan garant voor een prachtig interieur.

Laten we niet langer wachten en snel de prachtige woning in Breda van Leonardus Interieurarchitecten gaan bekijken!

Opkamer met Trap

In de woning vinden we bijzondere structuren. Deze opkamer bijvoorbeeld. We zouden ook kunnen zeggen tussenkamer, omdat hij zich tussen twee verdiepingen bevindt. De horizontale planken in de muur vormen de opbergplanken waar documenten of accessoires opgeborgen kunnen worden. Een opkamer als deze is ook zeer geschikt om dienst te doen als werkvertrek. Daglicht valt de kamer binnen door een mooi klein raam in de muur. We vervolgen onze weg door het huis.

De Keuken

kookeiland met afzuigplafond Moderne keukens van Leonardus interieurarchitect Modern
Leonardus interieurarchitect

kookeiland met afzuigplafond

Leonardus interieurarchitect

Deze monochrome en minimalistische keuken past precies bij de huidige trends op het gebied van de binnenhuisarchitectuur. Maar door zijn essentiële design heeft hij ook een tijdloze kwaliteit, waardoor je er lange tijd van kunt genieten. Het blanke hout is een prachtige toevoeging aan de monochrome ambiance. Natuurlijk nodigt deze keuken je uit om met expressieve kleuren het canvas levendig te maken, die rol is weggelegd voor de bloemen in de vaas. Gewoon schitterend! Naast esthetisch is de houten bar ook erg fijn als plek om je ontbijt te nuttigen. In alles is deze keuken modern!

Uitzicht

Vanuit deze hoek kunnen we ons goed voorstellen hoe een ontbijt in deze keuken moet zijn. Je zit lekker op de comfortabele stoel, geniet van je verse ontbijt en het uitzicht op je tuin brengt je in contact met de natuur. Binnen lijkt buiten te worden en andersom. Monochroom en veelkleurig, ze ontmoeten elkaar op een prachtige wijze.

Praktisch

De keuken heeft een tijdloze schoonheid, zoveel is wel zeker. Maar dit aanrechtblad is daarnaast ook erg praktisch. Door zijn minimale vormgeving, praktische inrichting en helderheid, is het blad goed schoon te houden. Onregelmatigheden krijgen in deze keuken geen kans, want ze worden snel opgemerkt. In deze keuken heersen orde, visuele rust en reinheid: de signatuur van een Hollandse meester.

Modern

Leonardus Interieurarchitecten gaan niet alleen voor een esthetische en praktische vormgeving. Ook het moderne gemak maakt deel uit van hun ontwerpen. In deze keuken is dit niet anders. De magnetron en oven, beiden uitgevoerd in prachtig staal, bieden je alle comfort die er in onze eeuw beschikbaar is. Let ook even op het mooie samenspel tussen het wit, de verticale lijnen en het grijze staal dat de zwarte binnenkant van de oven als een lijst om een schilderij omrandt.

Zwierig

Niet alles in het huis is strak. Deze spiegel in het toilet bijvoorbeeld. De barokke zwierigheid druipt er vanaf. Monochroom design en strakke vormen zijn mooi en rustgevend, maar soms is een kleine variatie ook leuk. Deze spiegel zorgt daarvoor.

Close-up

We zien de spiegel hier van dichtbij. Via de spiegel zien we gelijk de bijzondere verlichting die het vertrek zijn bijzondere ambiance geeft. Het vertrek is wit, maar met accessoires geef je het canvas kleur!

Slaapkamer en Inloopkast

De inloopkast is een geliefde toevoeging aan het interieur. Je hoort steeds meer dat mensen overgaan tot het realiseren van zo'n luxe kast. Het is natuurlijk ook erg mooi en handig om al je kleding in een speciale kamer te hebben, waar je op je gemak je kledingkeuze kunt maken. Vaak hebben ze dan diverse spiegels tot hun beschikking. Deze slaapkamer grenst aan een inloopkast die zicht biedt op de badkamer, een combinatie die natuurlijk het toppunt van comfort en luxe is. Het is gewoon heerlijk om in de ochtend direct toegang te hebben tot zo'n prachtige kast annex badkamer.

In de Inloopkast en Badkamer

In deze kamer wist Leonardus Interieurarchitecten een geheel eigen binnenwereld te creëren, waarin orde, reinheid en rust basisbegrippen zijn. De bank links geeft je comfort tijdens het aankleden. De badkamer, te zien op de achtergrond, heeft een rustgevende vormgeving, waardoor je helemaal tot jezelf komt. Het is belangrijk om je te onthaasten en je in alle rust gereed te maken voor de  nieuwe dag. In deze inloopkast annex badkamer is dit absoluut geen probleem. In deze kamer zul je telkens op en top genieten!

Tot zover het werk van Leonardus Interieurarchitecten. We hopen dat je net als wij superenthousiast bent over hun ontwerpen. We blijven je op de hoogte houden van de top ontwerpen van Nederlandse architecten. Dus blijf ons volgen!

Ooit een zwevend huis gezien? Lees dan dit artikel, want in Korea weten ze zo´n huis te bouwen!

Voor vragen en advies kun je terecht bij de experts op ons forum!

Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!