Voor en Na: 5 geweldige keuken transformaties | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Voor en Na: 5 geweldige keuken transformaties

TILL BEHNE TILL BEHNE
van Staging Factory
Loading admin actions …

Bij sommige keukens weet je gewoon: dit kan zo niet langer! En dus is een flinke transformatie nodig om er weer een mooie en bruikbare keuken van te maken. In dit Ideabook zien we 5 geweldige transformaties, werkelijk een verschil van dag en nacht.

Voor

Moderne keukens van homify Modern

Deze keuken doet pijn aan je ogen. Heel rommelig en heel veel verschillende kleuren en stijlen door elkaar. Echt geen fraai gezicht.

Na

Moderne keukens van homify Modern

Dit oogt al meteen een stuk rustiger. De keuken straalt eenheid uit en er is ook extra werk ruimte gecreëerd. Er ligt een nieuwe vloer in en ook de kleuren zijn een stuk rustiger.

Voor

Bijna alles aan deze keuken schreeuwt om vervanging. Verouderde keukenkastjes en de gedateerde kleuren en ook de tegels kunnen echt niet meer.

Na

Wat een verschil! Hier zien we dat hout het altijd heel goed doet in de keuken. Zo te zien is de muurtegel behouden gebleven, maar in deze setting valt eigenlijk nog best mee. De siertegel boven het aanrecht heeft plaatsgemaakt voor een strook hout. Subtiel detail: bij de deur is de siertegel wel behouden gebleven. En zo in afgeslankte vorm kan het wel.

Voor

Deze keuken is wel erg eenvoudig. Het ziet er ook allemaal niet echt geweldig uit, maar deze keuken heeft toch een kwalitatieve impuls nodig.

Na

En dat is precies wat deze keuken gekregen heeft. Een prachtig keukenblok met een houten aanrechtblad. En de muren zijn in één kleur geschilderd waardoor er een fijn geheel ontstaat. De fraaie houten vloer kon gelukkig behouden blijven.

Voor

Dit is typisch een keuken die in de jaren 60 heel hip en modern was, maar waar sindsdien nooit meer naar om is gekeken. Verschrikkelijke kleuren en echt niet meer van deze tijd.

Na

Dit is dan weer wel helemaal van deze tijd. Lekker strak en wit en clean. Zeer minimalistisch maar wel alle moderne gemakken die je tegenwoordig nodig hebt.

Voor

Ook deze keuken oogt ietwat gedateerd en de keuze voor de kleur is op zijn minst ongelukkig. Tijd voor een update dus.

Na

Deze keuken is ineens zeer modern, al is hij in essentie bijna gelijk gebleven. Ook de kleur is niet drastisch veranderd, alleen iets meer eigentijds. Een nieuwe koelkast en een open bar maken van deze keuken een aangenaam en modern geheel.

Meer moderne keukens kan je hier bekijken. Heb je hulp nodig bij jouw droomkeuken, schakel dan de hulp van een van deze professionals in. En weet je niet wat voor een keuken je moet kiezen? Laat dan je sterrenbeeld beslissen.

Welke make-over vind jij het meest geslaagd? Laat het ons weten in de comments.
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!