Een schoonheid op het platteland | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3648:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Een schoonheid op het platteland

Stoa. Stoa.
Moderne huizen van arc-d Modern
Loading admin actions …

Konichiwa! Vandaag nemen we je mee naar Japan, waar we een Aziatische schoonheid in de vrije natuur vonden, we hebben het hier over een schitterende vrijstaande woning waarin de bewoners het uitstekend naar de zin hebben. Vaak komen vrienden, familie en collega's over de vloer. In het weekend is het een drukte van jewelste in het huis. We gaan samen met je kijken waarom dit huis zo intrekt is. Laat je inspireren! 

Avondsfeer

Moderne huizen van arc-d Modern

In dit ideabook gaan we lekker heen en weer switchen tussen ’s avonds en overdag, omdat we dan een extra toffe indruk van de woning krijgen. We beginnen in de avonduren, gewoon, omdat het huis er dan supergezellig uitziet. De warme look van deze woning wordt natuurlijk veroorzaakt door de prachtige verlichting die tot ver in de omgeving te zien is. Het pad neemt ons mee naar de huiselijke lounge, daar komt de familie elke avond samen om te eten. Met een expert kun je een gemakkelijk een unieke woning inrichten die bij je past.

Goede vibe

Moderne huizen van arc-d Modern

De zon schijnt hier lekker, echt een plek om te genieten. Deze tuin is mega sfeervol en past perfect bij de strakke looks van de villa, want zo mogen we deze familiewoning toch wel noemen! Deze setting is minimalistisch, maar oogt ook zeer huiselijk en uitnodigend. Samen met een architect bouw je het huis van je dromen.

Alle ruimte

Moderne huizen van arc-d Modern

We treffen de woning in een open ruimte, precies de plek waar je graag wilt wonen als je het wat rustiger aan wilt doen. De bewoners van deze villa zijn al op leeftijd, maar voelen zich nog heel kwiek. Dat kan ook bijna niet anders als je in een omgeving zoals deze woont.

Traditioneel

Moderne huizen van arc-d Modern

Een avondkiekje als dit spreekt tot de verbeelding, niet waar? De schuifwanden hebben die typische traditionele, Japanse look waar we dol op zijn. Meer oosters dan dit kan niet! Wij vinden de open looks van deze woning zo mooi: de pilaren dragen het dak en de grote openingen in de gevel, veel raampartijen laten het daglicht naar binnen stromen waardoor er in de woning overdag een prachtige lichtsfeer te vinden is. 

Thuiswerken

Moderne slaapkamers van arc-d Modern

Thuiswerken is ook in Azië steeds meer een gemeenplaats aan het worden. Zou jij in deze kamer lekker kunnen werken? Wij krijgen echt zin om ons hier te installeren en direct aan de slag te gaan! Door de schuifpui en ramen in de wand heb je fijn daglicht om in te werken. Ook de materialen van de binnenarchitectuur en het kleurenschema zorgen voor een goede sfeer. In een kantoor moet je je thuisvoelen!

Open lounge

Moderne woonkamers van arc-d Modern

Wat een uitzicht joh! We kijken vanuit de lounge naar de heuvels en de enkele huizen die deze omgeving rijk is. Het is echt een gezellige plek waar de buren elkaar nog bij de voornaam kennen en zelfs bij elkaar over de vloer komen. Deze lounge is de plek waar vaak gezellig met de buren wordt gezeten.

Makkelijk communiceren

Moderne huizen van arc-d Modern

Deze woning heeft zoals gezegd een open karakter, dat is erg handig als het om de communicatie gaat. Zoals je ziet zit deze familie een beetje verspreid, zowel binnen als buiten, maar door de open gevel is het mogelijk om normaal een gesprek te voeren, alsof ze met elkaar in een ruimte zitten. In de avond was dit gedeelte van de woning echt mooi, maar ook in de middag mag deze villa er zijn. Het is een woning die ons erg verrast heeft, omdat het laat zien hoe mooi de traditionele Japanse en eigentijdse architectuur samen kunnen gaan. Met deze laatste foto zijn we aan het einde van onze tour gekomen. We hopen dat ook jij geïnspireerd bent! 

Voor meer mooie ideeën en woontrends moet je echt even dit project bekijken!

Wat vind je van deze woning? Laat het weten met een comment! 
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!