Een inspirerende gezinswoning, alle kamers zijn prachtig! | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Een inspirerende gezinswoning, alle kamers zijn prachtig!

Johan van Dijk Johan van Dijk
Moderne eetkamers van Biuro Projektów MTM Styl - domywstylu.pl Modern
Loading admin actions …

Voor inspirerende projecten kun je overal terecht, maar het valt niet te ontkennen dat Poolse architecten bovengemiddeld goed zijn in het ontwerpen van zeer fraaie vrijstaande eengezinswoningen. Maar om nou een tour naar Polen te organiseren is misschien ook wel een beetje veel van het goede en daarom verzamelen we al die projecten hier voor jou op homify. Lekker kijken vanaf je laptop, smartphone of tablet en ondertussen lekker ideeën opdoen voor je eigen huis. Laten we dat ook bij dit mooie huis gaan doen!

Een plaatje!

Oké, we moeten toegeven dat het hek misschien niet het meest fraai uitgekozen is op deze plek, maar voor de rest zie je hier een plaatje! Een schitterende vrijstaande woning met een fraai metalen dak. Een frisse moderne uitstraling en eeuwenoude landelijke bouwtechnieken komen hier op een perfecte manier bij elkaar. En dat wekt interesse in het geheel, tijd om snel verder te kijken.

Een mooie serre

Vanaf de straat kon je het net niet zien, maar als je op het (verhoogde!) terras aan de achterkant van de woning staat, dan kun je niet om de mooi serre heen. Het maakt dit ruime huis nog ruimer en creëert bovendien een plek waar je hele jaar door van daglicht kunt genieten, ongeacht de weersomstandigheden buiten. En zeker in de koude winters die er in Polen kunnen zijn, kan dat op een dag met lage temperaturen toch een ideale manier zijn om een beetje van het spaarzame zonlicht te kunnen genieten.

Bijzondere mengeling van stijlen

Zoals je wel vaker in een serre ziet, is voor de inrichting hier voor een bijzondere mengeling van stijlen gekozen. En dat doet het opvallend goed in deze verder modern opgezette ruimte. Ideaal om als tweede woonkamer of als extra eetkamer te gebruiken!

Eclectisch chique

Het interieur in de woonkamer laat weer heel wat anders zien dan hetgeen je net in de serre hebt kunnen zien. Dit valt het beste met eclectisch chique te omschrijven: rustiek, modern en klassiek in een fraaie smeltkroes gegoten. Let trouwens ook even op de prachtige inbouwspotjes, reken maar dat dit in de avond een prachtig effect geeft.

Rond de open haard

Een open haard in huis is ook altijd een sfeerverhoger van jewelste. En zeker als die zoals hier heel centraal gelegen is op de grens van de woonkamer en de eetkamer. Op die manier kun je vanuit meerdere posities van de behaaglijke warmte en vooral ook van de gezelligheid van een vuurtje genieten!

Ideeën voor je keuken

Als je nadenkt over een nieuwe keuken, dan mag je dit prachtige exemplaar zeker als voorbeeld nemen. Vooral de kastjes zijn zo ontzettend leuk! Niet één kleur, maar een prachtig bont geheel door voor elke laag een compleet ander front te kiezen. Als je van een meer kleurrijke keuken houdt, een perfecte oplossing. Verder is de afzuigkap iets om even de focus op te leggen en dat geldt uiteraard ook voor het fraaie uitzicht dat je tijdens het koken hebt.

Prachtige tienerkamer

Tieners met een kamer als deze maken waarschijnlijk nog geen aanstalten om de deur uit te gaan, je hebt op deze manier een waar paradijsje op de bovenverdieping. Nu alleen maar hopen dat al die mooie spullen niet teveel afleiden van het noodzakelijke schoolwerk…

Lichte badkamer

In de prachtige lichte badkamer komt onze rondleiding door dit huis al weer tot een einde. Erg handig was de keuze hier voor een hoekbad. Op die manier is de ruimte onder het schuine dak ideaal benut. Ook weer een handige tip waar jij misschien wel wat mee kunt.

Wil je meer leuke vrijstaande woningen bekijken? Ga dan ook digitaal even op reis naar dit huis!

Wat bevalt jou het meeste aan dit huis? We horen het graag!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!